רק דרך בוקינג שיהיה לך עם מי לדבר ....יש לכם נסיון עם זה?
אנחנו רוצים לשכור רכב לכמה ימים בסופיה.
האם זה שווה? מאיזה אתר כדאי להזמין? כי יש אתרים שרשום 11 ש"ח ליום האם זה הגיוני?
נשמח לשמוע כל מידע.
תודה!
אם יש בעיה בוקינג יעזרו לנו?יש שם עם מי לדבר?רק דרך בוקינג שיהיה לך עם מי לדבר ....
כמובן ביטול מלא
יש לי ניסיון שםיש לכם נסיון עם זה?
האם זה שווה? מאיזה אתר כדאי להזמין? כי יש אתרים שרשום 11 ש"ח ליום האם זה הגיוני?
נשמח לשמוע כל מידע.
תודה!
שכרתי שם דרך דיסקובריש לכם נסיון עם זה?
נשמח לשמוע כל מידע.
תודה!
שלום רב,
יש למישהו מידע על חברת השכרה בעיר ורנה - בולגריה במחיר סביר לנהג בן 22?
למעט מרטין הישראלי - הוא הקפיץ את המחיר דרסטית, רוצה ל- 30 שעות 70 יורו, על רכב פשוט.
אני מחפש רק רכב אוטומט והכי זול זה 92.5 דולר לנהג בן 22.![]()
Best Car Rental Deals with Free Cancellation, Compare & Save! | Discover Cars
Save up to 70% by comparing the best car rental deals from 1000+ suppliers in 10000+ locations worldwide and FREE Cancellation. Our 24/7 customer support speaks your language!www.discovercars.com
לא יודע איך הגעת למחירים האלו עכשיו עשיתי חיפוש וזה המחיר שהוא מראה לי..אני מחפש רק רכב אוטומט והכי זול זה 92.5 דולר לנהג בן 22.
יקר מידי...
מכיר/ים עוד משהו?
לנהג בן 22? רכב אוטומט?לא יודע איך הגעת למחירים האלו עכשיו עשיתי חיפוש וזה המחיר שהוא מראה לי..
צפה בקובץ המצורף 1950254
כן שים לב רשום הכל בצד שמאל למעלה..לנהג בן 22? רכב אוטומט?
נכון, הסיבה היא שהתאריכים שונים והשעות שונות..
בדרך כלל כל חברה מסכימה אלא שהם גובים על זה תעריף מאוד גבוה...האם יש חברת השכרה בסלוניקי שמסכימה לעבור עם הרכב לבולגריה?
מניסיון שלי בסלוניקי יש חוק יווני שאוסר על הוצאת רכבים והם לא מסכימים בשופו"אהאם יש חברת השכרה בסלוניקי שמסכימה לעבור עם הרכב לבולגריה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים