יש לי את השמלות הסגולות ממלאנג - שפרסמתי למעלה - אם זה מעניין אותך תפני בפרטי chumyack גימייל. מוכרת במחיר סמליזקוקה בדחיפות לשמלות אירועים סגולות לילדות
לי אין פרימיוםשאלתי עבור חברה.
היא אכן מצאה.
אם תמצאי איך לכתוב לי בפרטי אשיג לך מידע נוסף.
לאלי אין פרימיום
לך יש?
את כאן? אני רוצה לרשום ולמחוק מייד...מה המייל אשלח לך
להשכרה
5 שמלות מתות קידס
חצאית טאפט בורדו וחוצה שחור קטיפה
גילאי 2-10
החל מסוף כסלו
300 שח לשמלה
400 לשמלה מידה 10צפה בקובץ המצורף 2113169
איך אפשר ליצור איתך קשר..?להשכרה
5 שמלות מתות קידס
גילאי 2-10
החל מסוף כסלו
300 שח לשמלה
400 לשמלה מידה 10צפה בקובץ המצורף 2113169
אסור להעלות קטלוגיםאגב,
למישהי יש קטלוג של מכירת השמלות סינדרלה בבני ברק?
איך ניתן ליצור קשר?להשכרה
5 שמלות מתות קידס
גילאי 2-10
החל מסוף כסלו
300 שח לשמלה
400 לשמלה מידה 10
צפה בקובץ המצורף 2121665צפה בקובץ המצורף 2121665
מאיפה את?להשכרה
5 שמלות מתות קידס
גילאי 2-10
החל מסוף כסלו
300 שח לשמלה
400 לשמלה מידה 10
צפה בקובץ המצורף 2121665צפה בקובץ המצורף 2121665
בני ברק ביתר אלעדמאיפה את
אז מישהי יודעת איך אפשר להשיג את הקטלוג של סינדרלה?אסור להעלות קטלוגים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים