עזרה השכרת שמלות אירועים לילדות

מחפשת להשכיר את הבגד הזה באחד מהמידות 5, 6, 8 (לבנות בגילאי 6, 8)
עדיפות לאזור ירושלים- ג. זאב
0527135891

קבצים מצורפים

• IMG-20251204-WA0060.jpg
    IMG-20251204-WA0060.jpg
    KB 15 · צפיות: 37
@חגיתי יש לי רעיון,
תכתבי מייל לכתובת שכתבתי בהודעה המקורית.
זה הכתובת של אותה חברה. אני אגיד לה שתענה לך מאיפה היא השיגה.

מישהי מכירה השכרת שמלות לילדות עם השמלות של החנות אנגלס?
בבני ברק?
אשמח למידע במייל: SHIRAASHRER100$$GMAIL.COM
תודה!

יש לי 3 שמלות מהממות מתות קידס, דוגמא זהה צבעים שונים, כחדשות ממש, נלבשו פעם אחת בלבד:
מידה 4-5 צבע זהב
מידה 6-7 צבע תכלת
מידה 8-9 צבע ורוד
בנוסף יש לי לזה תחתיות מנפחות וקישוטי שיער מדהימים תואמים
מוכרת את כל הסט יחד ב1000 ש"ח
או כל שמלה בנפרד עם תחתית וקישוט שיער ב400 ש"ח
mirishamni&gmail.com
0527162030

קבצים מצורפים

• שמלה זהב.webp
    KB 321.7 · צפיות: 131
  • שמלה תות קידס.webp
    KB 277.3 · צפיות: 70
היי,
מחפשת שמלות לארוע לילדות מחיר זול
עד 100 ש"ח
מידות 2-8 שש שמלות
אשמח לקבל פרטים... SHIRA31566

בוקר טוב,
אני מחפשת לשכור סט של שמלות מבנים בשם מרסל, מצ"ב תמונה,
בערך 12 שמלות בhן המידות 4-16 בערך,
אשמח לשמוע אם את מכירה משפחה שמשכירה את הסט הזה,
תודה רבה,
R0583229489😉gmail.com

IMG-20250214-WA0003-1.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה