השמן והרזה -לאלו שביקשו, ובמיוחד לדרומיים

• הוסף לסימניות
איך מורידים את זה?
אם אני עושה לחיצה ימינית -שמור קישור בשם,
הוא מתחיל להוריד וכותב נכשל יש בעית שרת.!?

• הוסף לסימניות
אם אפשר להעלות גם לג'מבו- מייל. לחסומים. תודה.

• הוסף לסימניות
וזה נקרא פורום מקצועי... :(

די... שיבוא כבר המשיח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1327363:

די... שיבוא כבר המשיח.

הסיבה שגרמה לי להעלות את זה, זה 2 ניקים פה שביקשו סרטי הומור עבור נשים ששוכבות בבית החולים ללא יכולת לנוע... וזה ממש מעלה את מצב רוחם.
ועוד מלא בקשות באישי עבור דרומיים שיושבים בבית ומצמיחים קרניים.
אז את מסכימה???

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות כרגע להעלות לגמבו. אולי מישהו שהוריד פה, יעלה עבורכם. סורי:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1327363:

די... שיבוא כבר המשיח.

זה לא פורום מקצועי,
זה פורום "איש את רעהו"
ואין לי ספק שהרבה בזכות מה שנעשה בו - יבוא משיח.

• הוסף לסימניות
אני משאירה את זה בדרופוקס בחודש הקרוב, אז תעתיקו את הקישורים למחשב שלכם, כדי שאם האשכול הזה יעלם פתאום... לפחות ישאר קישור... ותורידו בהמשך
וזה פשוט מהעומס- הפקק ההוא...

• הוסף לסימניות
ג'ימייל, בבקשה ג'ימייל....
אין אפשרות פה להרבה מהניקים להוריד לדרופבוקס, אז תתחשבו עוד טיפה בדרומיים שמצמיחים קרניים אצל קרובי משפחה כבר שלוש שבוועות....

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש בעיה בהעלאת הקובץ
כי עוד אף אחד לא כתב שאצלו זה בסדר.
אני לא חושבת שגם בשעה כזאת יש "פקק" בהורדה
אם תוכלי להעלות את הקובץ שוב זה יהיה לתועלת כולם.
תודה רבה!!! וסליחה על הטירחה.

• הוסף לסימניות
דרופבוקס מגבילים את ההורדה לכמות מסויימת. ברגע שזה עובר את הכמות הוא פשוט חוסם את ההורדה לזמן מסויים. זה לא באמת פקק פיזי.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שיש בעיה בהעלאת הקובץ
כי עוד אף אחד לא כתב שאצלו זה בסדר.
כי מי שהוריד כבר לא נכנס לפה. הוא מסודר...
ברגע שנוצר עומס, זה יכול להיות ככה כמה ימים.. השעה לא משנה את המצב.
ומזה אני לומדת לא להעלות יותר לדרופבוקס...

• הוסף לסימניות
הדרופבוקס מיועד לקשר בין חברים, לשלוח לחבר או שתיים חומר. לפרסום והעברת קבצים גדולים להרבה אנשים עובדים עם ג'מבו מייל.

אפשר גם לעבוד עם גוגל דרייו ולשלוח קישור.

• הוסף לסימניות
אני אשתדל להעלות לגמבו בימים הקרובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה