נכתב ע"י חנון;1330896:עדכון לכל המחכים:
בקצב כזה אני מקוה שזה יגמר בסביבות 16:00 ובעז"ה אשים קישור
נכתב ע"י חנון;1330896:עדכון לכל המחכים:
לא שכחתי אתכם, העליתי הבוקר לג'מבו מייל בסביבות 8:00 ועד עכשיו עלה 65%
בקצב כזה אני מקוה שזה יגמר בסביבות 16:00 ובעז"ה אשים קישור
אמן ואמן!!!נכתב ע"י מירי456;1331185:כולי הערכה!
לתפוס את המחשב לחצי יום בכדי לשמח אנשים!
הלוואי ירבו כמותך בישראל
נכתב ע"י רותי בן שימול;1331279:חלק 2 לא נפתח למרות שהורד בשלמות.
רק אצלי?
נכתב ע"י חנון;1331292:התבלבלתי עם הקישור וערכתי את ההודעה
הנה הקישור שוב לחלק 2:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=4462307671347569736F413D
נכתב ע"י רותי בן שימול;1331611:לא עובד...
נכתב ע"י חנון;1331615:לא עובד בכלל?
הסרט נקטע אחרי כ-45 דקות, ככה זה היה מלכתכילה
נכתב ע"י מילה בסלע;1331669:תודה רבה על הטרחה להעלות.
אתרוג חוסם לי גם את ג'מבו מייל, ולמרות שבקשתי האתר עוד לא נפתח.
אם תמחקי מדרובוקס ותעלי מחדש הקישור יתרענן להורדות נוספות. אבל לא נטריח אותך יותר...
נכתב ע"י חנון;1331615:לא עובד בכלל?
הסרט נקטע אחרי כ-45 דקות, ככה זה היה מלכתכילה
יש לי רעיון!נכתב ע"י רותי בן שימול;1331725:לא נפתח בכלל.
נכתב ע"י מילה בסלע;1331669:תודה רבה על הטרחה להעלות.
אתרוג חוסם לי גם את ג'מבו מייל, ולמרות שבקשתי האתר עוד לא נפתח.
אם תמחקי מדרובוקס ותעלי מחדש הקישור יתרענן להורדות נוספות. אבל לא נטריח אותך יותר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים