- הוסף לסימניות
הורדתי והסרט נפתח אצלי מצוין בתוכנת ווינדוס פלאייר [חוץ ממה שכאמור הוא נתקע אחרי 45 דקות]נכתב ע"י חנון;1331728:יש לי רעיון!
אוריד את זה בעצמי ואראה אם זה נפתח אצלי, בסדר?
הורדתי והסרט נפתח אצלי מצוין בתוכנת ווינדוס פלאייר [חוץ ממה שכאמור הוא נתקע אחרי 45 דקות]נכתב ע"י חנון;1331728:יש לי רעיון!
אוריד את זה בעצמי ואראה אם זה נפתח אצלי, בסדר?
איפה הבעיה? בהורדה או בהפעלה? באיזה תוכנה את מפעילה?נכתב ע"י רותי בן שימול;1331805:מעניין אם זה רק אצלי.
ניסיתי להוריד כמה פעמים ולא הולך.
את החלק השני הורדתי וירד מצויין. אז לא נראה לי שהבעיה אצלי.
אבל בכל מקרה תודה רבה!
נכתב ע"י חנון;1331636:כשהיינו ילדים אספו פעם את ילדי השכונה למקלט של הבנין ושם הראו לנו סרטים
בזמנו זה היה פרס הכי גדול, בכל אופן זכור לי שהראו לנו סרט השמן והרזה וכשראיתי כאן חשבתי שזה זה אבל בכל ה-3 חלקים לא ראיתי את הקטעים שאני זוכרת מפעם:
זכור לי שהם ניסו לגנוב וכל פעם ראו בסרט שהבעה"ב מתעורר, ופעם התחבאו מתחת לקלידים של האורגן.
יש כאן מישהי שיודעת למה אני מתכוונת?
נכתב ע"י מילה בסלע;1333311:אבל לא מאשרים לי ג'מבו באתרוג.
נכתב ע"י מילה בסלע;1333311:אבל לא מאשרים לי ג'מבו באתרוג.
נכתב ע"י efratrutti;1333531:אני יותר מאוחר יעלה חלקים אחרים למעוניינים.
אמורה להיות לך תיקיה על השולחן עבודה או במקום אחר ואת פשוט מעבירה לשם את זה ומחכה שזה יגמור להסתנכרן לשרת שלהם ואז נכנסת לאתר ומשתפת משם.נכתב ע"י חנון;1333523:תלמדי אותי איך מעלים לדרופבוקס ואעשה זאת בשמחה
רק לאחרונה פתחו לי את האתר ואני לא יודעת איך עובדים איתו
נכתב ע"י שריתs;1333547:שלא תחשבו שהבטחתי הבטחות באוויר שאני אעלה את זה שוב, ושכחתי מהן,
פשוט היה לי עם זה הרבה בעיות... 3 הפסקות חשמל כשזה כבר היה לקראת סיום וכו.. ובסוף התייאשתי..
ראיתי שיש פה אנשים טובים שעוזרים, אז אני מקווה שבאמת הסתדרתם??!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים