- הוסף לסימניות
זה נכון,לצערינו הרב הציבור החרדי מתנהג כצאן לטבח יובל. מרוב שעבוד ועבודה קשה אין לו את הפניות לנסות ולעמוד על שלו.
הגיע הזמן לשנות את זה,
בידינו הדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה נכון,לצערינו הרב הציבור החרדי מתנהג כצאן לטבח יובל. מרוב שעבוד ועבודה קשה אין לו את הפניות לנסות ולעמוד על שלו.
מה נעשה שלכן אנו הולכים לבחירות ובוחרים נציגים שיעבדו בשבילנו ולאף אחד לא מעניין לא לסגן שר התחבורה ולא לאחראי על פניות הציבור וכו'לצערינו הרב הציבור החרדי מתנהג כצאן לטבח יובל. מרוב שעבוד ועבודה קשה אין לו את הפניות לנסות ולעמוד על שלו.
לצערינו אנחנו מטומטמים במעשים אין פתרונות לא מח"כ ולא מאף אחדואני אומר תעלו מחירים כמה שאתם רוצים אבל אל תעבדו עלינו עם פרסומים שקריים על ההטבות הגרנדיוזיות בתחב''צ
יען כי אנחנו אומנם חרדים אבל לא באמת עד כדי כך מטומטמים!!!
מסכים עם כל מילה.ולדעתי יש כאן בלבול גדול שאפי' האנשי ציבור לא קולטים במה מדובר "מרוב שהם לא נוסעים בתח"צ".
הם אומרים כל הזמן שאנחנו שייכים לאיזור גאוגרפי,
אבל הנושא זה משהו אחר שיהיה לנו אפשרות לקנות חופשי פנימי, קרי: "איזור 1"
דווקא גולקנופף מבקר אצל המתיישבים מצביעי בן גבירבמקום שכל ח"כ יגיע בכל כמה ימים או שבועות לעיר אחרת לבדוק את הנושאים או עוד יותר לדוג' מודיעין עילית שח"כ אחד יגיע ישב בתחנה או בכניסה לעיר ויראה מה קורה ואז יתחיל לעבוד המצב זועק לשמים !!!!!
www.jdn.co.il
www.jdn.co.il
חבל שלא פונים לבג"ץ, יש סיכוי שכזאת עתירה תתקבל על ידם.אבקש להתמקד בנושא שלשמו הוקם הנושא הזה ולא סתם ללכלך
אלא להעלות לתודעה הציבורית את השערוריה והעוול ולפעול לתיקונו בהקדם האפשרי
בידינו הדבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הבעיה היא שכשהרפורמה עברה בגלגול הקודם מי שהיתה אחראית על התחבורה היתה שמאלנית ולכן בג"ץ אישר את זהחבל שלא פונים לבג"ץ, יש סיכוי שכזאת עתירה תתקבל על ידם.
אני לא יודע כנגד איזה דבר עתרו לבג"ץ בעניין זה, אבל בכל אופן היום המצב יותר חמור כי בכבר אחרי הרפורמה נסיעה עלתה 5.5 עכשיו 8. (אני די חושב שאם המחיר היה לדוגמא 15 שקל לנסיעה האפליה היתה יותר חמורה וקרוב לודאי שבג"ץ לא היה מאשר דבר כזה) אפילו אם יש סיכוי של 5 אחוז להתערבות של בג"ץ, שווה המאמץ ברמה הציבורית.הבעיה היא שכשהרפורמה עברה בגלגול הקודם מי שהיתה אחראית על התחבורה היתה שמאלנית ולכן בג"ץ אישר את זה
אל תסמוך על הבג"ץ
הלוואי שאתה צודקאני לא יודע כנגד איזה דבר עתרו לבג"ץ בעניין זה, אבל בכל אופן היום המצב יותר חמור כי בכבר אחרי הרפורמה נסיעה עלתה 5.5 עכשיו 8. (אני די חושב שאם המחיר היה לדוגמא 15 שקל לנסיעה האפליה היתה יותר חמורה וקרוב לודאי שבג"ץ לא היה מאשר דבר כזה) אפילו אם יש סיכוי של 5 אחוז להתערבות של בג"ץ, שווה המאמץ ברמה הציבורית.
ראיתי היום בבוקר את ההודעה הזו ככתבה וכלשונה תלוי על הקיר בשטיבלאךהשערורייה בביתר עילית ומודיעין עילית זועק לשמים
ביתר עילית ומודיעין עילית מסיבה לא מובנת לא שייכת לאיזור 1 מה שגורם שמשפחות צריכות לשלם סכומי עתק על נסיעות של כמה תחנות לבתי ספר וכדו'
להלן הנתונים בביתר עילית:
נקח לדוגמא משפחה עם 6 ילדים בלע"ה:
עולה להם כיום: 1260 ש"ח לחודש (8*157.5) - חופשי ארצי
היות שביתר עילית מסיבה לא מובנת לא שייכת לאיזור 1 חייבים לקנות חופשי ארצי לנסיעות שילדים נוסעים כמה תחנות לבתי ספר וכדו' ואין אפשרות לקנות חופשי 40 ק"מ, מה שקיים ביישובים סמוכים לביתר כגון אפרת ובר גיורא וכדו'
וזהו כבר אחרי ההנחה של 50% של נוער/גאוגרפי.
כדי שנבין
משפחה כזאת בבית שמש שנוסעים בעיקר בתוך העיר
משלמים: 556 ש"ח (8*69.5) חופשי איזור 1 עד 40 ק"מ
וזהו בגלל שבית שמש שייכת לאיזור 1
פער של 704 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
צריך לדעת
שעד לפני 3 שנים לפני הרפורמה
משפחה כזאת הייתה משלמת בביתר
460 ש"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חופשי מקומי לנוער עלתה 48 ש"ח ומבוגר 86 ש"ח
עליה של 800 ש"ח לחודש
הלזאת תקרא "צדק תחבורתי"?
יש 2 דבריםביטלו למודיעין עילית את ההטבה?
ואני לא ממש מבינה על מה הצעקהיש 2 דברים
פרופיל גיאוגרפי (שמקנה 50% הנחה בקנית חופשי חודשי)
וחלוקה של אזורים 1 ו2 (שמקנה אופציה לרכישת חוזה נסיעה של 40 ק"מ באזור המוזל במחיר נמוך)
מודיעין עילית זכאית להטבה הראשונה, אך לא מוגדרת כאזור פריפריה שמקנה את ההטבה השניה
תכנסי לאתר "דרך שווה" לפירוט
ההשוואה למה שהיה בעבר, (1.3 ש"ח לנוער לנסיעה בודדת) ולעלות חופשי חודשי לנסיעה פנימית בהווה לבית שמש, למשל. ( 69.5 ₪)אני לא ממש מבינה על מה הצעקה
חופשי עלה עד היום 225 ועכשיו 157.5- ירד בעלות...
אני אתעלם מהדיון האם זה חוקי או מוסרי או לא.חופשי לילדים - אני מכירה מס' משפחות שלאחר שאלת רב משתמשות ברב קו אחד עם חופשי
עבור מס' ילדים באותו הבית
גם אני אתעלם רגע מהאם מותר או לא.הם עושים את זה עוד לפני הרפורמה- ואין בעיה עם פקחים או משהו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים