- הוסף לסימניות
אנא המשיכו לחתום על העצומהחתמתי ושיתפתי![]()
אנא המשיכו לחתום על העצומהחתמתי ושיתפתי![]()
אני חושב שאני לא מביך את עצמי לא משנה כמה תכתוב את זה וכמה תכתוב שאני טועה.אל תביך את עצמך עם נתונים לא נכונים
זה לא קו שרירותי אלא איזורים סטטיסטיים.מה שמשנה זה שבמפה החריגו את ביתר
במקום לעשות פס ישר ואז היינו כמו בית שמש
על זה אני נלחם וזה השערוריה מצו"ב תמונת מפה
מי החליט על האזורים הסטטיסטיים????????זה לא קו שרירותי אלא אזורים סטטיסטיים.
והתשובה לכל זהזה לא קו שרירותי אלא איזורים סטטיסטיים.
אם תכניס את ביתר תצטרך להכניס את כל הרי ירושלים (לדוגמא טלזסטון) כי הכל איזור סטטיסטי אחד. ואז אם אתה מתחיל לשחק במפה כולם יגידו להכניס גם אותם.
מצורף המפה
ב"ה
אם אתה ממודעין עילית על תתלונן תתחיל לעבוד על זהביתר עילית -שאפו
מודיעין עילית -צרצרים
ושוב אתה מפציץ!ועדת הכלכלה בכנסת, בשבוע הבא:
מצוקת מחירי התחבורה הציבורית בביתר עלית
יום שני , 11 באוגוסט 2025 , י"ז באב תשפ"ה, בשעה 14:00
מוזמנים: משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, משרד האוצר, הרשות הארצית לתחבורה ציבורית, מפעילי התחבורה הציבורית, מפעילי יישומים לתשלום בתחבורה ציבורית, עיריית ביתר עילית, הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה
מקום הישיבה: אולם ועדת הכלכלה (קומה 3, אגף הוועדות)
כל כך הרבה תקוות תליתי באופן אישי בוועדה הזו,ועדת הכלכלה בכנסת, בשבוע הבא:
מצוקת מחירי התחבורה הציבורית בביתר עלית
יום שני , 11 באוגוסט 2025 , י"ז באב תשפ"ה, בשעה 14:00
מוזמנים: משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, משרד האוצר, הרשות הארצית לתחבורה ציבורית, מפעילי התחבורה הציבורית, מפעילי יישומים לתשלום בתחבורה ציבורית, עיריית ביתר עילית, הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה
מקום הישיבה: אולם ועדת הכלכלה (קומה 3, אגף הוועדות)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים