תח"צ השערורייה בביתר עילית ומודיעין עילית זועק לשמים

אם תבחר לצעוד בדרך זו עם לב פתוח ומחשבה בהירה — תגלה עולמות שלא נגלו לעיני הרואים

לא בבר גיורא.

כן בבר גיורא
זה אזור 1
מצ"ב מאתר רב קו אונליין
1 ביתר 2 בר גיוראצפה בקובץ המצורף 1964341

אם מפה מוסמכת לא הולכים לחנות
ברב קו אונליין מופיע אחרת ואם זה קונים בחנות
השמנמן אתה מוזמן ללכת לחנות עם איזה מפה שאתה בוחר
אבל זה לא ישנה את המציאות - בר גיורא לא באזור 1
אל תביך את עצמך עם נתונים לא נכונים
גם ברב קו לא מופיע אחרת, פשוט לא ככה בודקים
IMG_20250515_001508.jpg

בלתק

יותר מזה, למי שמחזיק גם רכב במקביל, מאחר והנחת גיאוגרפי היא רק במידה ויש חופשי חודשי, אז נסיעה פנימית בתוך העיר עולה 8 שח!!! מתי עלתה נסיעה בביתר מחיר כזה?? אף פעם לא.
זה הזוי שרוצים לעודד תיאורטית נסיעה בתחבצ אבל בפועל מעודדים נסיעה ברכב בלבד.
כבר שמעתי על הרבה שהביאו ילידים למעון וכדו באוטובוס שעברו לרכב בלבד. הזיה.

אל תביך את עצמך עם נתונים לא נכונים
אני חושב שאני לא מביך את עצמי לא משנה כמה תכתוב את זה וכמה תכתוב שאני טועה.
אני יודע שכשאתה רוצה לנסוע באזור 1 או 2 זה לא באמת משנה מה כתוב המפה,
אלא משנה אם יש לך את האופציה לקנות את זה.
ואני גם חושב שהוויכוח מוצה
כי לא זה מה שמשנה
מה שמשנה זה שבמפה החריגו את ביתר
במקום לעשות פס ישר ואז היינו כמו בית שמש
על זה אני נלחם וזה השערוריה מצו"ב תמונת מפה
1747298372441.png

מה שמשנה זה שבמפה החריגו את ביתר
במקום לעשות פס ישר ואז היינו כמו בית שמש
על זה אני נלחם וזה השערוריה מצו"ב תמונת מפה
זה לא קו שרירותי אלא איזורים סטטיסטיים.
אם תכניס את ביתר תצטרך להכניס את כל הרי ירושלים (לדוגמא טלזסטון) כי הכל איזור סטטיסטי אחד. ואז אם אתה מתחיל לשחק במפה כולם יגידו להכניס גם אותם.
מצורף המפה

למיטב הבנתי, מקום שסטטיסטית אחוז גדול מהנסיעות שלו הוא לירושלים - משוייך לירושלים. וביתר באמת קרובה לירושלים.
לכן לדעתי כדאי למקד את המאבק על יצירת חו''ח בעל טווח קטן בכל האזורים ולא להתעסק עם הזזת גבולות.

זה לא קו שרירותי אלא איזורים סטטיסטיים.
אם תכניס את ביתר תצטרך להכניס את כל הרי ירושלים (לדוגמא טלזסטון) כי הכל איזור סטטיסטי אחד. ואז אם אתה מתחיל לשחק במפה כולם יגידו להכניס גם אותם.
מצורף המפה
והתשובה לכל זה
להחזיר חופשי מקומי או חופשי 15 ק"מ לדוגמא.
ולא שאני נוסע בתוך מודיעין עילית וצריך לממן את אלא שנוסעים כל יום מחיפה לת"א.

ועדת הכלכלה בכנסת, בשבוע הבא:

מצוקת מחירי התחבורה הציבורית בביתר עלית

יום שני , 11 באוגוסט 2025 , י"ז באב תשפ"ה, בשעה 14:00

מוזמנים: משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, משרד האוצר, הרשות הארצית לתחבורה ציבורית, מפעילי התחבורה הציבורית, מפעילי יישומים לתשלום בתחבורה ציבורית, עיריית ביתר עילית, הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה

מקום הישיבה: אולם ועדת הכלכלה (קומה 3, אגף הוועדות)

קבצים מצורפים

• 25_cs_bg_7992768.pdf
    KB 354.7 · צפיות: 11

מוזמנים: משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, משרד האוצר, הרשות הארצית לתחבורה ציבורית, מפעילי התחבורה הציבורית, מפעילי יישומים לתשלום בתחבורה ציבורית, עיריית ביתר עילית, הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה

ושוב אתה מפציץ!
חברים: מישהו פה פעם חשב לעבור על סדרי היום של וועדות הכנסת כדי להביא משם ידיעות טובות כמו זו? שאפו!

לגוש''ד:
אני מקווה מאד שהנושא יוצג שם בצורה מקצועית דיה ויעסוק בעיקר, קרי - בעיית אזור 1 ו2 ולא בטפל - פרופיל גאוגרפי וחבריו (ספוילר: אני חושש מאד שיעסקו בטפל).

בכל מקרה, הישג יח''צ נאה למאיר רובינשטיין.

גם הועדה לצמצום פערים וכו' נדרשה לסוגיה
הועדה קובלת על כך שמחיר נסיעה בינעירונית התייקר מ6 שקלים ל9 שקלים ומבקשת משרד התחבורה יעדכן על המועד להשלמת תכנית ”שירות לכל יישוב“ להגברת תדירות הקווים באלעד, ביתר עילית, רהט וטמרה.

קבצים מצורפים

• 25_cs_dec_7831807.pdf
    KB 264.1 · צפיות: 15

כל כך הרבה תקוות תליתי באופן אישי בוועדה הזו,
בגלל הררי הבטחות בשנתיים האחרונות בעניין מחירי התח״צ,
בינתיים אפס תוצאות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה