התייעצות השקעה בירוחם

שוב לא מדוייק השכירות אינה נמוכה באחוזים מול שאר העיר ביחס לקהילה בכבר הראנו שבשאר העיר השכירות היא בערך 3% בקהליה סביב 4% לדעתנו מחירי השכירות בקהילה הולכים לעלות כך שמענו מבעל דירה שם,וחוץ ממקומות עם סיכון מאוד גבוה לאבד את הממון , היחס פחות או יותר או דבר ואולי פחות,כך שריווח אפשרי הגבוה הוא בסיכון מצד שני בקהילה זו הכנסה סולידית קבועה ונאמנה -בידיעה.
דירה בקהילה 4 חדרים יש שם דירות משופצות יפה ומחולקות מאוד טוב בניצול מקום ברוטו 90 מ''ר,מוסדות החינוך ת''ת מעון ביה'''ס לבנות בצמידות לקהילה ,לגור באירוסים זה טרטור גדול מאוד לאברך ,מצד נוחיות הקרבה וזה מהמעלות של הקהילה בירוחם הקרבה למוסדות.
עצם המגורים בשכונת האירוסים היא בעייתית מאוד הן מצד חברה לילדים והן האוירה כללית -וזה ידוע כגורם בעייתי
מצד ההשקעה אם ב1.4 השכירות היא כ4200 ש''ח א''כ ב1000K השכירות לא יותר מ3000 ש''ח ופחות א''כ שוב האחוז תשואה נמוך ביחס לקהילה.רק כ3%+_
זה דברים פשוטים כל מש''כ ,ניכר שאתה מבחוץ עם תיאוריות .
השכירות בקהילה נמוכה משמעותית משאר העיר, על דירת 3 חדרים מרווחת (64 מר בטאבו כ 73 בארנונה) משופצת, מקבלים עד 1500 שח שכירות, בכל העיר יקבלו על דירה כזאת כמה מאות שקלים יותר! ואם משקיעים בדירה כמו שכתבתי בהודעות אפשר כ2300 שח שכירות.
כל מה שאתה כותב על קרבה למוסדות ציבור, לא רלוונטי לדירה להשקעה, ולגבי השואל שכתב שאולי בעתיד יבוא לגור, עד אז כבר יבנו הפרויקטים החדשים, ועיקר הציבור התורני יהיה שם. המרחק יצטמצם פיזית כמו שכתבתי. האוירה בשכונה גם היום אינה בעייתית יותר משאר ירוחם שהיא עיר מעורבת.
אין להשוות תשואה על דירות חדשות (גם דירות בנות כמה שנים) לדירות ישנות, תמיד בדירות חדשות בכל מקום, התשואה נמוכה משמעותית מדירות ישנות. אבל אם תשווה תפוח לתפוח, תראה שהתשואה בקהילה נמוכה משמעותית משאר העיר.

לא עמדו בדימונה 500 דירות ריקות בו זמנית אף פעם
אין רחוב "הכובשים" בדימונה
ב
אין לי טעם להיכנס לויכוחים
אני מכיר את ירוחם לפני ולפנים, ומכיר גם את מאחורי הקלעים בעירייה, מדיניות העירייה וראשה, את ההשקעה בחרדים וכו.
צריך לדעת שבפרוג יש הרבה בעלי אינטרסים לכל הצדדים שלפעמים כותבים את האינטרסים שלהם באיצטלא של "מצילי הדור"
בתחילה כתב לברוח מהשכונה ליד המכבי אש, אחר כך אמר על רחוב אלכחייל שזה הרחוב מאחורי המרכז המסחרי לברוח כמו מאש, במקביל מתנגד לשכונה החדשה,
נראה שהוא בכלל מתנגד לירוחם ועדיף כבר חריש... אולי זה גם הסיבה שהוא ירוחמי "לשעבר"
וגם הודעתו בענין מוטי בטיטו ז"ל (רק שאינו יודע שחתנו היום נחשב כיד ימינה של ראשת המועצה למרות שאין לו תפקיד רשמי),
אתייחס פעם אחרונה לדבריו ובזה תם הויכוח מבחינתי, מי שרוצה שיפנה אליי בפרטי ויקבל מידע מפורט.
ובכן אנו לא אנשי נדלן ואין לי אינטרסים כמו שלך,
אנו מכירים את ירוחם יותר ממך בטוח!
חתנו הנפלא והיקר של ר' מוטי ז''ל לא יכול להזיז דברים במשרדי ממשלה כמוהו
ולא יכול להתנהל כמוהו אפי' א' מאלף ,כל בנייני הקהילה נבנו מכח משרדי הממשלה
ותרגילי ר' מוטי ואכמ''ל,
כל מה שכתבנו ידוע לכל מי שמכיר את ירוחם היטב כולל איזור מכבי האש ואלכחיל
רק 'מתווכים אמינים' משום מה לא יודעים!
מחירי השכירות בקהילה הם תשואה יותר טובה!
רק אם יש דירות יותר יקרות השכירות גבוהה או עם סיכונים שזה כלל סיכוי =סיכון וגדול
בקההילה אתה משכיר בראש שקט עם שוכרים מאוד אמינים
ראו הוזהרתם ובזה יצאתי חובת אזהרה מול בעלי אינטרסים!

השכירות בקהילה נמוכה משמעותית משאר העיר, על דירת 3 חדרים מרווחת (64 מר בטאבו כ 73 בארנונה) משופצת, מקבלים עד 1500 שח שכירות, בכל העיר יקבלו על דירה כזאת כמה מאות שקלים יותר! ואם משקיעים בדירה כמו שכתבתי בהודעות אפשר כ2300 שח שכירות.
כל מה שאתה כותב על קרבה למוסדות ציבור, לא רלוונטי לדירה להשקעה, ולגבי השואל שכתב שאולי בעתיד יבוא לגור, עד אז כבר יבנו הפרויקטים החדשים, ועיקר הציבור התורני יהיה שם. המרחק יצטמצם פיזית כמו שכתבתי. האוירה בשכונה גם היום אינה בעייתית יותר משאר ירוחם שהיא עיר מעורבת.
אין להשוות תשואה על דירות חדשות (גם דירות בנות כמה שנים) לדירות ישנות, תמיד בדירות חדשות בכל מקום, התשואה נמוכה משמעותית מדירות ישנות. אבל אם תשווה תפוח לתפוח, תראה שהתשואה בקהילה נמוכה משמעותית משאר העיר.
באילת השחר דירות חדשות יחסית ולא תמיד התשואה שווה את מחיר הדירה, הראנו זאת גם במספרים כלפי שכונת האירוסים
הכל כתוב לא צריך אפילו לזכור!!

ומה דעתכם על רחוב בר כוכבא? האם הוא רחוב מומלץ להשקעה?
וכן על הרחוב הראשי צבי בורנשטיין, האם הוא מומלץ להשקעה?

ומה דעתכם על רחוב בר כוכבא? האם הוא רחוב מומלץ להשקעה?
וכן על הרחוב הראשי צבי בורנשטיין, האם הוא מומלץ להשקעה?
כמה רחובות יש בירוחם? עוד כמה רחובות שאתה שואל, כיסית כבר את כל ירוחם (איפה שיש בניינים בבניה רוויה)
מכיון שירוחם זה מקום קטן, לדעתי, בגדול כל העיר אותו דבר, ואעפ"כ צריך לבדוק כל בנין לגופו האם ספציפית בבניין מסויים יש שכנים בעייתים וכו'.

אני פחות ממליצה על הרחובות הראשיים.
בדכ מדובר בחילונים שגרים שם.
חוץ מהקהילה, כנראה בכל מקרה ההשכרה תהיה לחילונים, כמו בכל דירה להשקעה.
ומה הבעיה להשכיר לחילונים (חוץ מהנושא ההלכתי, שכנ"ל העולם מקל בו, ובכל מקרה זה לא הנושא כאן)?

חוץ מהקהילה, כנראה בכל מקרה ההשכרה תהיה לחילונים, כמו בכל דירה להשקעה.
ומה הבעיה להשכיר לחילונים (חוץ מהנושא ההלכתי, שכנ"ל העולם מקל בו, ובכל מקרה זה לא הנושא כאן)?
יש אזורים יותר סימפטיים מבחינת מיקום החילונים שלהם.

באילת השחר דירות חדשות יחסית ולא תמיד התשואה שווה את מחיר הדירה,
רק רוצה לציין אני קניתי דירה ב"אילת השחר" לפני שנה ב710K שח ואני משכיר ב2300 שזה יוצא 4% בשנה
זה הרבה מאוד (כמובן חוץ מעלית הערך)
ולפי איך שהבנתי גם השכירות עלתה כך שהאחוזים בערך נשמרים אותו דבר.

צ''ע.
ממש לא
אם תבדוק אחר מתתיהו סגל, תראה שהוא מבין גדול בקרית גת, ואם תבדוק אחרי ההודעות שלי, תראה שאני ממש לא מבין בקרית גת

רק רוצה לציין אני קניתי דירה ב"אילת השחר" לפני שנה ב710K שח ואני משכיר ב2300 שזה יוצא 4% בשנה
זה הרבה מאוד (כמובן חוץ מעלית הערך)
ולפי איך שהבנתי גם השכירות עלתה כך שהאחוזים בערך נשמרים אותו דבר.
עשית עסקה טובה הדירה הזו נמכרה באותו מחיר +_ לפני 8 שנים[אולי 650] ואידך פירושא...

עשית עסקה טובה הדירה הזו נמכרה באותו מחיר +_ לפני 8 שנים[אולי 650] ואידך פירושא...
בס"ד
אבל זה כי במהלך ה8 שנים האלה כל המחירים בארץ עלו
בית שמש, וכל הערים החרדיות, תל ציון, נתיבות, אופקים, טבריה עפולה,
וירוחם לא עלתה
ועכשיו חלק ממי שהלכו לפריפריה (נתיבות וכו') ילך לירוחם כי אין להם אפשרות במקום אחר
ולדעתי ירוחם תמשים לעלות בפרט אם לא ישתלם לחכות למחיר למשתכן.

בס"ד
אבל זה כי במהלך ה8 שנים האלה כל המחירים בארץ עלו
בית שמש, וכל הערים החרדיות, תל ציון, נתיבות, אופקים, טבריה עפולה,
וירוחם לא עלתה
ועכשיו חלק ממי שהלכו לפריפריה (נתיבות וכו') ילך לירוחם כי אין להם אפשרות במקום אחר
ולדעתי ירוחם תמשים לעלות בפרט אם לא ישתלם לחכות למחיר למשתכן.
בכמה עלה בכל הארץ!

האזור של הכביש הראשי בירוחם והגבעה פחות אוכלוסיה מומלצת
יותר אוכלוסיה מוחלשת

בשכונות החדשות. בשקד. נווה נוף. נווה העמק. שכונת הבננות.. וכו גם האוכלוסיה החילונית טובה יותר
לא רלוונטי לגבי השקעה ורווח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה