יזמות השקעה בפטנט

• הוסף לסימניות
כדי שלא תצטרכי להתמודד מול גנבי פטנטים סיניים ועוד
הדרך המעולה היא למכור את הפטנט לחברה שיוצרת דברים בסגנון כמו למשל אם הייתי ממציא מפזר חום שנוסע אחרי בכל החדר הייתי פונה לחברה ליצור מפזר חום
אמנם את הכסף הגדול הם יעשו אבל גם הם לוקחים את הסיכון הגדול, ובסוף הם אלו שיש להם את היכולת הכח והזמן והעו”ד להתמודד מול גנבים
דבר נוסף, השוק במיוחד החילוני מוצף באנשים שיש להם פטנטים ולכן החברות כמו כתר כבר לא מתייחסות לפניות כאלו, צריך לעבוד קשה, להתקשר ולקבוע פגישה, לבוא כמה אנשים ולהציג שאנו חברה לייצור פטנטים, עם שמות (מנכ”ל החברה זה הוא [בעלי-שששש לא לגלות] סמנכ”ל זה הוא וכו) והכי חשוב ביטחון עצמי ויכולת בין אישית ברמה גבוהה, לשכנע אותם שכדאי להם להיכנס לסרט הזה, ואת לא יודעת איזה סרט ארוך ומתיש זה
ועם כל זה צריך המון המון סייעתא דשמיא

הבעיה גם שאם אתה רושם פטנט עדיין יכול להיות שמישהו יפתח כזה דבר וישנה קצת כדי לעקוף את הפטנט
כן, זה נושא מסובך כל כך עד שצריך להכיר תודה שיש לנו מוצרי חשמל ושאנשים לא התייאשו בדרך..

• הוסף לסימניות
כדי שלא ילך כסף לפח, אכתוב בקצרה מנסיוני,

אל תרשמו פטנט, זה כסף לפח,
אל תשלמו לחברות "שיבנו לכם את המוצר"
אל תשקיעו כסף שלכם (מלבד אלפי שקלים בודדים או עשרות אלפים בודדים, שקל לכם לאבד), ולא של משקיעים אחרים שאינם עשירים,

המבחן שלכם יהיה ב3 שלבים

למצוא *לבד* (1) את היצרן בסין שמייצר את המוצר הזה *בכלום כסף* (2), לייצר כמה *עשרות יחידות*, ו*למכור* (3) אותם, אם זה אכן נחטף, תלכו לשלב שני לייצר הרבה, אם לא, תקפלו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
כדי שלא ילך כסף לפח, אכתוב בקצרה מנסיוני,

אל תרשמו פטנט, זה כסף לפח,
אל תשלמו לחברות "שיבנו לכם את המוצר"
אל תשקיעו כסף שלכם (מלבד אלפי שקלים בודדים או עשרות אלפים בודדים, שקל לכם לאבד), ולא של משקיעים אחרים שאינם עשירים,

המבחן שלכם יהיה ב3 שלבים

למצוא *לבד* (1) את היצרן בסין שמייצר את המוצר הזה *בכלום כסף* (2), לייצר כמה *עשרות יחידות*, ו*למכור* (3) אותם, אם זה אכן נחטף, תלכו לשלב שני לייצר הרבה, אם לא, תקפלו.

בהצלחה
תודה רבה, איפה מוצאים יצרנים בסין?

• הוסף לסימניות
תודה רבה, איפה מוצאים יצרנים בסין?
קשה לבור תבן, יש מתווכים ישראלים, אבל בשום אופן אל תלך לחברה ש"היא תדבר עם היצרן ותבנה לך ותתכנן לך" אלא רק מי שיחבר לך את היצרן ואתה תדבר עם היצרן. וגם זה בדיעבד. עדיף שתחפש בעצמך.

• הוסף לסימניות
קשה לבור תבן, יש מתווכים ישראלים, אבל בשום אופן אל תלך לחברה ש"היא תדבר עם היצרן ותבנה לך ותתכנן לך" אלא רק מי שיחבר לך את היצרן ואתה תדבר עם היצרן. וגם זה בדיעבד. עדיף שתחפש בעצמך.
תודה רבה, רק נראה לי שזה מסובך עבורי.
האם תרצו לסייע בזה אשמח.
המייל שלי כתוב באחת ההודעות הקודמות.
האמת שאלתי את הצ'אט על המוצר והוא בנה לי רעיון למוצר פשוט וכתב שזה אפשרי.
רק צריך אנשים מתאימים שיקחו את המיזם ויקדמו אותו. איך שאני מכירה את עצמי לא בטוחה שאצליח להפיק ולקדם מוצר כלשהו.

• הוסף לסימניות
בינתיים הפרויקט לא התקדם,
לא מצאתי משקיעים ולא מפעל בסין.
אם עד הערב לא אמצא אכתוב את את הרעיון בלי נדר, מעניין מה דעתכם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לי יש רעיון שיכול להועיל
מתקן כביסה מחומם

יש לי באמבטיה מתקן חימום למגבות ואני הרבה פעמים מייבשת עליו דברים שצריכים במהירות
אז על אותו רעיון רק הרבה יותר גדול
ותמיד ניתן לשים במקום כשלא בשימוש

• הוסף לסימניות
@להאמין ביכולות שלי
נשמע שזה משהו בסגנון של מתלה כביסה עם חימום?

לי יש רעיון שיכול להועיל
מתקן כביסה מחומם

יש לי באמבטיה מתקן חימום למגבות ואני הרבה פעמים מייבשת עליו דברים שצריכים במהירות
הרעיון קצת שונה, לא בטוחה שהוא ישים.
חזרו אלי מאחת החברות, נראה איך זה יתקדם.
אם תהיה התקדמות אעדכן

• הוסף לסימניות
לי יש רעיון שיכול להועיל
מתקן כביסה מחומם

קיים

• הוסף לסימניות
מכיוון שלא מצאתי דרך להפיק את הרעיון, אכתוב אותו כאן,
הרעיון הוא סל כביסה שגם מייבש כביסה.

בינתיים מצאתי פתרון לכביסות במקום סל כזה, להפעיל פעם נוספת מכונה על סחיטה בלבד.
הכביסה יוצאת כמעט יבשה (אין לי מיבש כביסה).
בקיצור, הפעלה על סחיטה בלבד יכולה לסייע גם לנער בגדים שנתלו באובך, במקום לכבס שוב.

• הוסף לסימניות
מכיוון שלא מצאתי דרך להפיק את הרעיון, אכתוב אותו כאן,
הרעיון הוא סל כביסה שגם מייבש כביסה.

בינתיים מצאתי פתרון לכביסות במקום סל כזה, להפעיל פעם נוספת מכונה על סחיטה בלבד.
הכביסה יוצאת כמעט יבשה (אין לי מיבש כביסה).
בקיצור, הפעלה על סחיטה בלבד יכולה לסייע גם לנער בגדים שנתלו באובך, במקום לכבס שוב.
אני ממליץ לך לא להתייאש ויש לך את הזכות של @להאמין ביכולות שלי !!!
בעזרת השם אתה תגיע לרעיון אחר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה היא למה שאדם יעדיף את זה על פני מייבש כביסה רגיל.
ככל ואין תשובה לשאלה הזו ולשאלת שימור הזכויות, לא כדאי להשקיע בזה.
עצם העידוד של חברות שמייצרות אבי טיפוס וכד' לא משכנע,
כי הם מרוויחים מיצירת אב הטיפוס והגשת הפטנט גם אם לא ימכר מוצר אחד בסוף הדרך.
ועל כן האינטרס שלהם זה לעודד כל אדם יצירתי להשקיע את כספו ביצירת אב טיפוס ורישום פטנט גם בלי שיש בכך הגיון כלכלי.
@להאמין ביכולות שלי חילך לאורייתא.

• הוסף לסימניות
ומה אתם עונים על זה?
כמובן שצריך לרשום פטנט ןלעשות את ההתשלות
אבל כמעט מוצר שנמצא באושר עד ובקניון אפשר להעתיק ואם כולם היו נמנעים מלייצר משהו כי אפשר לעקוף ולהעתיק אז כמויות של אנשים לא היה להם כסף היום...
שוב השתדלות של רישום פטנט וכו' זה ודאי צריך ודרך אגב לא תמיד עוזר, כי יכול להגיע מישהו ולשנות משהו קטן ולטעון לך שזה לא מה שאתה רשמת בפטנט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה