יזמות השקעה בפטנט

• הוסף לסימניות
השאלה היא למה שאדם יעדיף את זה על פני מייבש כביסה רגיל.
ככל ואין תשובה לשאלה הזו ולשאלת שימור הזכויות, לא כדאי להשקיע בזה.
עצם העידוד של חברות שמייצרות אבי טיפוס וכד' לא משכנע,
כי הם מרוויחים מיצירת אב הטיפוס והגשת הפטנט גם אם לא ימכר מוצר אחד בסוף הדרך.
ועל כן האינטרס שלהם זה לעודד כל אדם יצירתי להשקיע את כספו ביצירת אב טיפוס ורישום פטנט גם בלי שיש בכך הגיון כלכלי.
@להאמין ביכולות שלי חילך לאורייתא.
עשיתי כל מה שביכולתי אבל לא הצלחתי לגייס משקיעים.
לרשום פטנט פחות מתאים לי, כי כמו שכתבו אפשר לקחת את הרעיון ופשוט לשנות אותו מעט.
התועלת בסל כביסה שהוא מייבש היא רבה:
חסכוני בחשמל, אפשר לקנות כמה סלים ולייבש כמות גדולה של כביסה, מתאים לדירות קטנות או למי שלא רוצה מייבש כביסה מסיבות שונות. השאלה רק אם ניתן לבנות כזה דבר שיהיה יעיל.

• הוסף לסימניות
זה סל כביסה. מוציאים את הכביסה לסל ומשם לארון.
בלי לתלות כביסה ובלי צורך להעביר למייבש.
בלי סיבים וכל הבלאגן הזה.
עדיין לא הבנתי
גם במיבש את מוציאה את הכביסה למייבש ומשם לארון ולא תולה

• הוסף לסימניות
סל כביסה שגם מייבש, נראה לי פרקטי יותר. בנוסף אפשר לייבש ככה מספר מכונות במספר סלים, חוסך זמן.
ואיך הוא ייבש? מה העיקרון הפיזיקלי?
וגם-"נראה לי פרקטי יותר"
למה? את צריכה לשכנע את הלקוחות שלך...

• הוסף לסימניות
ואיך הוא ייבש? מה העיקרון הפיזיקלי?
וגם-"נראה לי פרקטי יותר"
למה? את צריכה לשכנע את הלקוחות שלך...
תודה רבה!
כמו שכתבתי, זה לא רלוונטי כי לא גייסתי כסף. כך שאם מישהו כאן ירצה לקחת את הפרויקט בשמחה.
רק שאם זה יהיה ריווחי תעבירו לי מהרווחים:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
כמו שכתבתי, זה לא רלוונטי כי לא גייסתי כסף. כך שאם מישהו כאן ירצה לקחת את הפרויקט בשמחה.
רק שאם זה יהיה ריווחי תעבירו לי מהרווחים:)
מקובל לומר "רעיון שווה 5 דולר"
וזה נכון
רעיונות יש בשפע
עיקר הבעיה זה להפוך אותם מרעיון למציאות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה