אמנם זה מאוד לא יציב כי הכל צמוד למדד/פריים, אבל לענ"ד במחזור לא תקבלו תנאים הרבה יותר טובים.530 פריים בריבית 1.6
270 צמוד מדד בריבית 1.9
אם תקבלו פריים נקי או מקסימום פריים+1, זה לכאורה עדיף מהצמוד מדד.ומה , ניקח הלוואה של 150 לכסות את הצמוד מדד =בריבית פריים שגם עולה כל יום?
לא עדיף לשנות את הצמוד לקבועה לא צמודה? והשאילה באיזה ריבית?
חייב שליש קבועה, אין אופציה למחזר לפריים, אני נכון להרגע לא הייתי נוגע.אם תקבלו פריים נקי או מקסימום פריים+1, זה לכאורה עדיף מהצמוד מדד.
אם תנסו לשנות את הצמוד מדד ללא צמוד זה לכאורה יהיה 5% וצפונה.
דובר על הלוואה בנקאית של פתיחת חשבון וכדו'. לא למחזר לפריים.חייב שליש קבועה, אין אופציה למחזר לפריים, אני נכון להרגע לא הייתי נוגע.
אם מותר לי לשאולדובר על הלוואה בנקאית של פתיחת חשבון וכדו'. לא למחזר לפריים.
לא.אם מותר לי לשאול
מאיפה הידע?
אתם עובדים ביעוץ משכנתאות?
שאלתי, שאולי עדיף קבועה לא צמודה 5 אחוז מאשר מדד שאולי יעלה ח"ו ליותר מ5 אחוז?אם תקבלו פריים נקי או מקסימום פריים+1, זה לכאורה עדיף מהצמוד מדד.
אם תנסו לשנות את הצמוד מדד ללא צמוד זה לכאורה יהיה 5% וצפונה.
איני מעורה בפרטי המקרה, אבל חשוב לציין שהקל"צ מלבד מחירו מביא איתו גם עמלות היוון רצחניות במקרה של מיחזור, יש לקחת בחשבון במכלול השיקוליםשאלתי, שאולי עדיף קבועה לא צמודה 5 אחוז מאשר מדד שאולי יעלה ח"ו ליותר מ5 אחוז?

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמח-לעזור, למה מה קרה? ו-המצבר3 //