נכתב ע"י R.Design;365198:נכון שפוטושופ היא תוכנה מדהימה ובעלת אפשרויות כמעט בלתי מוגבלות, אבל לדרוש ממנה לייצר דברים שאינם בדרך הטבע - נראה לי קצת מופרך.
מסכימה עם כל מילה חוץ מזה:
שימי לב, ההשתקפות של האדם נכונה בקושי וזה רק בתנאי שהוא עומד על קצה קצות אצבעותיו (אולי הוא איש עסקים שהתחפש לבלרינה...)
גם אם הוא עומד על קצות האצבעות, בהשתקפות לא היו רואים את שרוכי נעליו כי הסוליות הרי מסתירות אותן, וכנ"ל כל מיני חלקים אחרים שבהשתקפות נכונה מוסתרים לגמרי או חלקית.
על האדם השמאלי אני בכלל לא מדברת.
לגבי המזוודה - אין לך אפשרות ליצור השתקפות מהכפלת השכבה והיפוכה אנכית. זה לא הגיוני בשום אופן, שוב - אלא אם היא עומדת על הקצה התחתון שלה (התחפשה לסביבון)
אם ההשתקפות חשובה לך מאד, תיאלצי לצלם את התמונה בעצמך ולדאוג לנתונים שיצרו את ההשתקפות.
נכתב ע"י dn;365530:לא כ"כ הסתדרתי, תוכלי להסביר לי איך עשית את זה? המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה רבה!!!!!!!!! זה יעזור לי מאד!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים