כללי השתקפות

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך עושים את ההשתקפות בתמונה המצורפת? ניסיתי אבל המזוודה לא הצליחה...

• הוסף לסימניות
הנה התמונה

קבצים מצורפים

• תמונה 2.jpg
    KB 101.7 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
אי אפשר.
השתקפות אמיתית נעשית ע"י צילום האובייקט על מראה, פרספקס וכד'
לא ניתן לבנות דבר כזה בפוטושופ.

אם תשימי לב גם ההשתקפות של האדם לא נכונה בכלל.

• הוסף לסימניות
נכון שפוטושופ היא תוכנה מדהימה ובעלת אפשרויות כמעט בלתי מוגבלות, אבל לדרוש ממנה לייצר דברים שאינם בדרך הטבע - נראה לי קצת מופרך.

שימי לב, ההשתקפות של האדם נכונה בקושי וזה רק בתנאי שהוא עומד על קצה קצות אצבעותיו (אולי הוא איש עסקים שהתחפש לבלרינה... :)) על האדם השמאלי אני בכלל לא מדברת.
לגבי המזוודה - אין לך אפשרות ליצור השתקפות מהכפלת השכבה והיפוכה אנכית. זה לא הגיוני בשום אופן, שוב - אלא אם היא עומדת על הקצה התחתון שלה (התחפשה לסביבון :))

אם ההשתקפות חשובה לך מאד, תיאלצי לצלם את התמונה בעצמך ולדאוג לנתונים שיצרו את ההשתקפות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;365198:
נכון שפוטושופ היא תוכנה מדהימה ובעלת אפשרויות כמעט בלתי מוגבלות, אבל לדרוש ממנה לייצר דברים שאינם בדרך הטבע - נראה לי קצת מופרך.

מסכימה עם כל מילה חוץ מזה:

שימי לב, ההשתקפות של האדם נכונה בקושי וזה רק בתנאי שהוא עומד על קצה קצות אצבעותיו (אולי הוא איש עסקים שהתחפש לבלרינה... :))

גם אם הוא עומד על קצות האצבעות, בהשתקפות לא היו רואים את שרוכי נעליו כי הסוליות הרי מסתירות אותן, וכנ"ל כל מיני חלקים אחרים שבהשתקפות נכונה מוסתרים לגמרי או חלקית.

על האדם השמאלי אני בכלל לא מדברת.
לגבי המזוודה - אין לך אפשרות ליצור השתקפות מהכפלת השכבה והיפוכה אנכית. זה לא הגיוני בשום אופן, שוב - אלא אם היא עומדת על הקצה התחתון שלה (התחפשה לסביבון :))

אם ההשתקפות חשובה לך מאד, תיאלצי לצלם את התמונה בעצמך ולדאוג לנתונים שיצרו את ההשתקפות.

:):):)

• הוסף לסימניות
משהו כזה, זה הכיוון
וגם- תראה את זה

קבצים מצורפים

• 2 copy.jpg
    KB 95.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
חבל מאד!!!!
מה כן אפשר לעשות? אולי צל באיזושהי דרך? איך?

• הוסף לסימניות
אילה תודה רבה!!!! זה בהחלט מספק אותי אני לא יכולה לפתוח את מה שצרפת (אני נתיבית) האם תוכלי לשלוח לי את מה שעשית פתוח? (כדי שאוכל לצרף לתמונה?) מה עם הרגל בצד?

• הוסף לסימניות
מממ.. רק עכשיו חזרתי לאשכול. עדיין צריכה עזרה? פשוט סגרתי את הקובץ בלי לשמור, אבל זה לא יקח הרבה זמן. אז הסתדרת או לא?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הסתדרתי, פשוט לא הייתי בבית כל הבוקר, תוכלי לשלוח לי? או להסביר לי איך עשית את זה? זה די דחוף לי. המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה רבה!!!!!!!!! זה יעזור לי מאד!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dn;365530:
לא כ"כ הסתדרתי, תוכלי להסביר לי איך עשית את זה? המייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה רבה!!!!!!!!! זה יעזור לי מאד!!!!

תודה רבה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה