השתתפו עכשיו בסקר קצר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1092065:
למערכת אוטומטית- תנסו את הרעיון של רותי בן שימ
לאנושית- תבקשו יפה, ואם לא מבינים- פחות יפה...

הרבה פחות יפה.

• הוסף לסימניות
נכון

זה באמת נורא ואיום מה שהולך עם הסקרים האילו....
אבל בד"כ הם מתקשרים ממספר חסום אז אני פשוט לא מרימה למספרים חסומים זה ידוע למי שצריך וזהו ;)

• הוסף לסימניות
קטעים.... עכשיוהתקשרו עלי ומייד פעל אצלי רפלקס הניתוק טרם הספקתי ליישם את הרעיון של רותי בן שימ :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1092036:
הדבר הראשון שעושים זה לשאול את הטלפן/ית: איך קוראים לך?
אחרי זה הוא כבר ינתק...

חחחחחחחחחחחחחחח
לא נראה לי שהוא ינתק, זה תקליט........

אבל זה נוראי, לאחרונה הם פשוט מנדנדים בממתינה, זה כבר ממש מעצבן.
אין להם שום בעיה להתקשר 3-4 פעמים ביום. ואת באמצע ספונג'ה רצה לחפש את הטלפון משאירה עקבות בכל הבית. ו- "השתתפו עכשיו בסקר" זה פשוט מוציא מהדעת.

אני לא מבינה למה המשטרה לא עוצרת את זה, זה הטרדה ממש.
אולי כי כל אחד מחכה שהשני יתלונן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1092048:
אני לא עונה למספרים חסויים וזהו.

ואז במשך דקה שלמה את צריכה לחיות עם הצלצולים באזנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1092106:
ואז במשך דקה שלמה את צריכה לחיות עם הצלצולים באזנים.
או שאני פשוט מנתקת את הטלפון. ואני דוקא נהנית מהשקט כשאני שוכחת לחבר אותו חזרה :)

• הוסף לסימניות
אני גם לא מרימה לחסויים ואכן לא יודעת על איזה הטרדות אתם מדברים....
רק בערבי חגים עם ועדות הצדקה למיניהם - הם לא תמיד מתקשרים מחסוי.

• הוסף לסימניות
ומה עושים כשיושבים ליד הטלפון השולחני הפשוט בלי הצג??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;1092130:
ומה עושים כשיושבים ליד הטלפון השולחני הפשוט בלי הצג??

יש עדין דברים כאלה?

נכתב ע"י מרגלית10;1092120:
אני גם לא מרימה לחסויים ואכן לא יודעת על איזה הטרדות אתם מדברים....
רק בערבי חגים עם ועדות הצדקה למיניהם - הם לא תמיד מתקשרים מחסוי.

הבעיה היא לא ה"לענות" הבעיה היא לקום לטלפון ולגלות שזה מחסוי. שזה קורה לפעמים בזמנים מעצבנים.

אולי אפשר להגיש תביעה ייצוגית? לפי דעתי זה משרד טלמרקטינג מסוים כי ברוב הפעמים זו אותה קריינית.

• הוסף לסימניות
המון ארגונים מתקשרים לא מחסוי אז לא לענות לחסוי זה

לא מספיק יעיל,חייבים למצוא דרך למגר את התוצאה המטרידה הזאת אחת ולתמיד!

• הוסף לסימניות
אני סובלת בשקט ובדומיה כבר כשנה מאותו סקר קצר...
אנסה את השיטה של רותי... רק שאין לי סבלנות לחכות עד שארשם

• הוסף לסימניות
[/QUOTE]
אבל זה נוראי, לאחרונה הם פשוט מנדנדים בממתינה, זה כבר ממש מעצבן.
אין להם שום בעיה להתקשר 3-4 פעמים ביום. ואת באמצע ספונג'ה רצה לחפש את הטלפון משאירה עקבות בכל הבית. ו- "השתתפו עכשיו בסקר" זה פשוט מוציא מהדעת.
[/QUOTE]
אם עסוקים באמצע משהו, לא מרימים. למי שזה דחוף, שיתקשר שוב יותר מאוחר. או לחילופין, מסתכלים בצג של הטלפון וחוזרים למי שטלפן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1092047:
אני כבר כמה פעמים לחצתי להם שאני אכן הייתי רוצה לקבל פרטים,
(כי אין שום אפשרות לבחור בלחצן להסרת שמי מהרשימות שלהם)
והן חוזרות אלי יום אח"כ בשיא ההתלהבות שהנה עוד אחת נפלה בפח.
רק שאז הם מגלים שהם נפלו בפח...
כי אני אומרת להן שאני דוקא מאוד מעונינת בדיאטה אבל בטח לא בשלהם...
ואם יהיה עוד פעם טלפון אני אפנה למשטרה. ואדווח על הטרדה טלפונית.
זה לקח כמה פעמים כי בכל פעם זו הייתה טלפנית אחרת והם ניסו בכל מחיר.
היום כבר יש לי שקט.
כך גם עם כללית מושלם.
כדי לקצר הליכים אפשר לבקש לדבר ישירות עם המנהל, אם הוא עסוק- מדי לומר לטלפנית שזה בסדר, אם אין לו זמן עכשיו הוא יכול לשוחח איתה בבית משפט...
(עיצה של אחת המנחות בקורס מט"י)

• הוסף לסימניות
זה כמו המיילים של השיווק, יש אפשרות לבקש להוריד מרשימת הדיוור - לפי החוק.
מדברים לעשות את זה גם לגבי ההטרדות הטלפוניות.

פעם היו לי שיחות כמה פעמים ביום, כל שבוע על איזו מכירה שכונתית, ולא הצלחתי לאתר אותם. עד שבסוף לחצתי על מוצר מסוים. אחרי כמה ימים התקשרה אלי סוף סוף מישהי (ולא תקליט) לשאול למה אני לא באה לקחת את זה. ואז ביקשתי להוריד אותי מהרשימה שלהם.

• הוסף לסימניות
אני כבר עשיתי את זה לפני כמה חודשים:
כשהתקשרו, היקשתי 1 להשתתפות בסקר, ואז לחצתי עוד כמה מספרים בצורה אקראית (אני שוקלת מעל 80 ק"ג... חברה בקופ"ח לאומית... מעוניינת בדיאטה... ושיצרו איתי קשר...) השארתי את מס' הטלפון בבית (לא את הנייד) ואכן חזרו אלי. בתחילה שיתפתי פעולה כדי שלא ינתקו לי מיד, ובהמשך ניסיתי להוציא ממנה פרטים מי הם וכו', אך ללא הצלחה, ואז הרמתי את קולי (כמו שרק אני יודעת) ופשוט צווחתי עליה שהם מגזימים, וכל המשפחה והשכנות והחברות - כולם מדברים נגדם ושיפסיקו מהר.
ומאז ועד היום - שקט לנפשי!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;1093424:
אני כבר עשיתי את זה לפני כמה חודשים:, ואז הרמתי את קולי (כמו שרק אני יודעת) ופשוט צווחתי עליה שהם מגזימים, וכל המשפחה והשכנות והחברות - כולם מדברים נגדם ושיפסיקו מהר.
ומאז ועד היום - שקט לנפשי!!!!!

אבל מה אתן רוצות מאותה טלפנית מסכנ ה, היא בה"כ עושה את העבודה שלה , ומתפרנסת מזה , למה לצעוק עליה ,אולנתק לה , אפשר להגיד יפה אנחנו לא מעונינים אפשר בתקיפות , או חבל לך על הזמן שלך , אבל היא לא האששמה בזה
תחשבו על מי שעומד מאחורי הטלפון הזה

• הוסף לסימניות
ומי זו ה"חברה לנכיון שיקים", למען ה', איך מתפטרים מהם????? הם באמת הגזימו!!!!!!!!!
ביום שאני יודעת מי הם, אני מטפלת בהם בשיא הרצינות! נמאאאאאאאאאאאאאאססססססססתתתתתםםםםם!
אני לא יכולה להרשות לעצמי לא לענות לחסוי, כי להורים שלי בבית יש טלפון אחד חסוי והם מתקשרים ממנו הרבה.... ויש גם עוד כמה כאלו שאני לא יכולה להרשות לעצמי לפספס.
יש מישהו/י שהצליחה להתפטר מהם באיזושהי דרך?

• הוסף לסימניות
יש חוק שאוסר זאת זה חוק הספאם.
לדעתי אפשר להגיש תלונה במשטרה על הטרדה.

בכל אופן עם כל הצער לטלפנית שאכן זאת רק העבודה שלה.
אפשר להגיד לה יפה כי אני מבין שזאת העבודה שלך. אבל מטרידים אותי ואם תוכלי לעזור לי להפטר מהם אשמח ואודה לך מאוד.

• הוסף לסימניות
תלונה במשטרה אפשר להגיש רק מ11 או 12 שיחות במשך פרק זמן- נגיד חודש,
(אפשר להתקשר ל 100 לשאול אותם מכמה שיחות)

אם אתם מזהים את המספר המטריד אל תרימו,
המערכת הממוחשבת שלהם תטריד הרבה, עד שתוכלו להגיש תלונה!
תחשבו אם שווה לכם לגשת בשביל זה עד לתחנת המשטרה הקרובה, רק כך אפשר להגיש תלונה.

• הוסף לסימניות
ובתקופות הבחירות-חגיגות של ממש. פתאום ביבי נתניהו ואריה דרעי ואפילו יאיר לפיד ועוד כמה נזכרים באזרח הקטן ומתקשרים אלי הביתה לאחל לי שנה טובה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת