- הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1092065:למערכת אוטומטית- תנסו את הרעיון של רותי בן שימ
לאנושית- תבקשו יפה, ואם לא מבינים- פחות יפה...
הרבה פחות יפה.
נכתב ע"י גיטי 123;1092065:למערכת אוטומטית- תנסו את הרעיון של רותי בן שימ
לאנושית- תבקשו יפה, ואם לא מבינים- פחות יפה...
נכתב ע"י ag;1092036:הדבר הראשון שעושים זה לשאול את הטלפן/ית: איך קוראים לך?
אחרי זה הוא כבר ינתק...
נכתב ע"י sarigold5;1092048:אני לא עונה למספרים חסויים וזהו.
או שאני פשוט מנתקת את הטלפון. ואני דוקא נהנית מהשקט כשאני שוכחת לחבר אותו חזרהנכתב ע"י bracha;1092106:ואז במשך דקה שלמה את צריכה לחיות עם הצלצולים באזנים.
נכתב ע"י למען דעת;1092130:ומה עושים כשיושבים ליד הטלפון השולחני הפשוט בלי הצג??
נכתב ע"י מרגלית10;1092120:אני גם לא מרימה לחסויים ואכן לא יודעת על איזה הטרדות אתם מדברים....
רק בערבי חגים עם ועדות הצדקה למיניהם - הם לא תמיד מתקשרים מחסוי.
כדי לקצר הליכים אפשר לבקש לדבר ישירות עם המנהל, אם הוא עסוק- מדי לומר לטלפנית שזה בסדר, אם אין לו זמן עכשיו הוא יכול לשוחח איתה בבית משפט...נכתב ע"י רותי בן שימ;1092047:אני כבר כמה פעמים לחצתי להם שאני אכן הייתי רוצה לקבל פרטים,
(כי אין שום אפשרות לבחור בלחצן להסרת שמי מהרשימות שלהם)
והן חוזרות אלי יום אח"כ בשיא ההתלהבות שהנה עוד אחת נפלה בפח.
רק שאז הם מגלים שהם נפלו בפח...
כי אני אומרת להן שאני דוקא מאוד מעונינת בדיאטה אבל בטח לא בשלהם...
ואם יהיה עוד פעם טלפון אני אפנה למשטרה. ואדווח על הטרדה טלפונית.
זה לקח כמה פעמים כי בכל פעם זו הייתה טלפנית אחרת והם ניסו בכל מחיר.
היום כבר יש לי שקט.
כך גם עם כללית מושלם.
נכתב ע"י קורס;1093424:אני כבר עשיתי את זה לפני כמה חודשים:, ואז הרמתי את קולי (כמו שרק אני יודעת) ופשוט צווחתי עליה שהם מגזימים, וכל המשפחה והשכנות והחברות - כולם מדברים נגדם ושיפסיקו מהר.
ומאז ועד היום - שקט לנפשי!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שוטפת כלים, חיפושית לבנה ו-ש.ב.א3 //