נכתב ע"י גיטי 123;1092021:"למען דעת",
על איזה סוג הטרדות התכוונת?
נכתב ע"י גיטי 123;1092021:אנחנו משתגעים מהטלפונים של--
"מהיום תנו לנו לרוץ..."
הפתיח של חברה שמטפלת בשיקים חוזרים. יש כל הזמן טלפונים.
אגב, "למען דעת",
על איזה סוג הטרדות התכוונת?
נכתב ע"י ag;1092036:הדבר הראשון שעושים זה לשאול את הטלפן/ית: איך קוראים לך?
אחרי זה הוא כבר ינתק...
נכתב ע"י גיטי 123;1092034:בספר "ושמחת בחייך" יש עצות איך להפרד מטרדנים בטלפון...
תקראו ותהנו
אל תעיזו ליישם...![]()
נכתב ע"י ag;1092036:הדבר הראשון שעושים זה לשאול את הטלפן/ית: איך קוראים לך?
אחרי זה הוא כבר ינתק...
נכתב ע"י השקעה;1092033:השתתפו עכשיו בסקר קצר בנוגע לירידה במשקל.
את ההמשך אני לא יודעת כי אני מנתקת בשלב הזה. לפחות 4 פעמים בשבוע כבר כשנה (אם כי יש תקופות שהם נרגעים)
קופת חולים לא מתקשרים מחסוי, לא הקופת חולים שלנו בכל אופן.נכתב ע"י רותי בן שימ;1092060:לא לענות לחסויים? אין לזה סוף.
אין סיבה שהם ישתלטו לי על החיים. יש המון שיחות מקופות חולים ודברים חשובים אחרים שמתקשרים מחסום.
נכתב ע"י למען דעת;1092046:אני לא יודע באיזו שפה מדברים עם מערכת אוטומטית, ומה הכי מרגיז אותה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שוטפת כלים, חיפושית לבנה ו-ש.ב.א3 //