- הוסף לסימניות
לא קשור!כמדומני שהגיע הזמן להתריע על הסכנות הרבות בנסיעות הפרועות בכבישים ושל נהגי אוטובוסים בפרט, וזה נובע בצדק מהעומס הגדול הגדול שהנהגים בתח"צ מצויים בו. הלחץ להספיק את הנסיעה הבאה ולעמוד בלוחות זמנים בפקקים מונע מהם את האפשרות ליסוע בביטחון וברוגע (כל נהג יוכל להעיד על כך).
ב"ה שנגמר הפעם בנס אבל הנסיעות של נהגים רבים ונהגי אוטובוס בפרט, ממש מפחידות ובתור נוסע אני מרגיש כאילו אני נמצא במשחק מרוץ על מחשב ולא בכביש האמיתי .
הגיע הזמן שנעשה את ההשתדלות לשנות את המצב. לפני שנתלונן על תחבורה ציבורית לא הולמת או מחסור בנסיעות וכו', מחובת ההשתדלות שלנו להתמקד דבר ראשון בפיקוח נפש, ולבקש:
א) שיהיה פיקוח על הבטיחות בנסיעות ושיהיה רוגע לנהגים (יש מכשירים של החברות ביטוח שכבר מותקנים באוטובוסים ואפשר להשתמש בהם)
ב) לתת לנהגים פי שנים זמן לנסיעה (כדי שגם יסעו ברוגע וגם ינוחו בהפסקה).
הרי אף אחד לא מעונין שיקרה משהו למישהו מהקרובים לו ח"ו ובכל יום יש מקרים שהם כפסע לפגיעה בילדים.
לכן מוכרחים להקים קול זעקה בעניין - התורה מצווה אותנו"לא תשים דמים בביתך"- גם במחיר שיהיו פחות נסיעות וגם במחיר שהנסיעה תיקח יותר זמן , הרי מדובר בפיקוח נפש כפשוטו !!!
הסדרי התנועה בכל אזור בר אילן רוממה מחריד! מנסיון כל בוקר וצהרים אני עוברת שם, עכשיו אני מבינה שכל יום שהגעתי חיה הביתה היה נס!
הנושאים החמים