אלי-אקספרס התאכזבתי מהברזים של אלי אקספרס, לנסות שוב?

• הוסף לסימניות
אני חוזר שוב על מה שכתבתי כאן באשכול מכבר: ברז נשלף מעלי אקספרס מתכון ברור לנזקים ונזילות, עדיף להוסיף 'כמה לירות' ולקנות איכותי. שאר ברזים: יתכן שיחזיקו, אבל לקחת בחשבון שזה כמיטב המסורת הסינית מינימום ברזל מקסימום פלסטיק...

• הוסף לסימניות
אני חוזר שוב על מה שכתבתי כאן באשכול מכבר: ברז נשלף מעלי אקספרס מתכון ברור לנזקים ונזילות, עדיף להוסיף 'כמה לירות' ולקנות איכותי. שאר ברזים: יתכן שיחזיקו, אבל לקחת בחשבון שזה כמיטב המסורת הסינית מינימום ברזל מקסימום פלסטיק...
יש לי אחלה ברז נשלף כבר שנתיים והוא מעולה.
יש המלצה ברורה על ברז שחור למטבח??
יצאתי מבולבלת

אני מאוווווווווווד מרוצה ממנו. (גם גיסתי שקנתה שנתיים לפני, חמותי שקנתה וחברות שקנו אחרי

• הוסף לסימניות
לדעתי ברז זה דבר שלא כדאי להתפשר אם רוצים שיחזיק........

• הוסף לסימניות
אל תתקרבו לברזים מעלי אקספרס.

יש דברים שלא משחקים בהם.

כבר נכווינו. כמו רבים אחרים.

חפשו מבצעים משתלמים של גרואה באמזון. עדיף באמזון הגרמני.

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה
חלק מרוצות וחלק לא.
אם אני רוצה לנסות. לקנות ומקסימום לא אהיה מרוצה אחליף לברז אחר מהארץ. שווה לי להמר על ה150 ש"ח האלו.
יהיה לי עוד עלויות חוץ מ2 ידיים טובות להרכיב ברז? יש עם זה בעיה בגודל החור בשיש? הרכבה מסובכת? משהו שפיספסתי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנראה תצטרכו גם בוקסר

מאד, יחסית לברזים שמשווקים פה.
וכן אם הארון מתחת הכיור, או המוצרים שבו, יהרסו מהרטיבות- אז זה יותר כסף והרבה עגמת נפש.
תודה על התגובה
מה זה בוקסר? (חיפוש בגוגל הביא כלב והלבשה אישית לגברים...)

אי אפשר לזהות רטיבות שזה קורה? רק אחרי שהכל מתנפח ונהיה בלאגן? הרי פותחים את הארון מפעם לפעם זה לא איזור מת.

• הוסף לסימניות
קנינו לפני כשנה ברז לפינת נטילה ולאחרונה התחיל לנזול.
עלה זול ממש עם המון המלצות אבל כנראה שווה זול.

• הוסף לסימניות
מה זה בוקסר? (חיפוש בגוגל הביא כלב והלבשה אישית לגברים...)
מתאם להברגה לברזים
1751748378290.png

אי אפשר לזהות רטיבות שזה קורה? רק אחרי שהכל מתנפח ונהיה בלאגן? הרי פותחים את הארון מפעם לפעם זה לא איזור מת.
אם זה שיטפון אז לא עוזר לזהות מים
ואם זה איטי אז לוקח קצת זמן
ועד שמטפלים
ובינתיים אין ברז
ואז לקנות חדש ולפרק ולהחליף
או להחליט לבקש חדש מהמוכר, וזה עוד כמה ימים לפחות
זה לא נחמד בכלל

• הוסף לסימניות
יש משיהו שהתנסה בברזים לאמבטיה?
אתמול הגיע לי והמתקין אמר שזה ברז מעולה ובכלל לא נראה עליאקספרס...
קש
נראה ממש יפה וכמו בתמונה אבל אין לי נסיון איתו עדיין

• הוסף לסימניות
גם פחדנו להזמין משו זול עם חילוקי דעות
אז השקענו עוד 80 שקל וב"ה מרוצים עד השמים
זה 5 כוכבים על מלא
%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A9%D7%9D-2-gif.2121907

הקישור למוצר👇🏻
נ.ב. יש צורך בהתאמה לצינור הישראלי (מתאמים עולה באזור ה15 שקל ואפשר להשיג בכל טמבור)
יש ברזי מטבח זולים יותר באלי אקספרס אבל היה חשוב לנו שיהיה באיכות גבוהה (זה עם 5 כוכבים מלאים בשונה מברזים אחרים שהיו יחידים שמאוכזבים)
ק.ש.

• הוסף לסימניות
אני מחפשת אמבטיה פריסטנד קטנה, כאן בארץ יש רק מ-1.50 מטר ואני צריכה קצת פחות, באליאקספרס מצאתי אמבטיות קטנות אבל איני יודעת מה איכותי, אם מישהי התנסתה בזה ויש לה מידע אשמח לשמוע.
זה מאד דחוף לי לסגור בגלל התכנון של הניקוזים.

• הוסף לסימניות
צהרים טובים
מי פה שכבר משתמש בברז כמה שנים ויכול להמליץ על ברז מטבח מעלי אקספרס, אני רוצה צבע ברונזה,, אבל אם לא כדאי מבחינה פרקטית אלך על צבע אחר
וגם ידוע לכם מה קורה עכשיו עם משלוחים במלחמה?

• הוסף לסימניות
צהרים טובים
מי פה שכבר משתמש בברז כמה שנים ויכול להמליץ על ברז מטבח מעלי אקספרס, אני רוצה צבע ברונזה,, אבל אם לא כדאי מבחינה פרקטית אלך על צבע אחר
וגם ידוע לכם מה קורה עכשיו עם משלוחים במלחמה?
יש לי אחלה ברז נשלף כבר שנתיים והוא מעולה.

אני מאוווווווווווד מרוצה ממנו. (גם גיסתי שקנתה שנתיים לפני, חמותי שקנתה וחברות שקנו אחרי
כבר 3 שנים
יש לי 2 כאלה - לכיור חלבי ובשרי
ממש מרוצה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה