כללי התארגנות לקבוצת רכישה למחשב חדש

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני וחברתי מחפשות מחשב חזק לגרפיקה,
אנחנו רוצות מחשב חזק, שלא יתקע לנו המחשב
שהתוכנות יעלו לנו ברגע על המחשב ולא נצטרך לחכות שעות עד שנפתח...
שנוכל לפתוח כמה וכמה תוכנות ביחד.
שנוכל לשמור קבצים גדולים במחשב.
שיהיה לנו כרטיס מסך טוב שיריץ לנו את התמונות.
בקיצור רוצות לקנות מחשב אצל בנ"א אמין, שמבין אותנו ואת הצרכים שלנו בתור גרפיקאיות...
יש לי כמה חברות שקנו מחשב אצל הניק פופקו והן מאוד מרוצות. המחיר שלו קצת גבוה בשבילנו, ולכן חשבנו ליצור קבוצת מכירה מאורגנת.
לפני שאני פונה אליו בבקשה - האם יש לזה ביקוש כאן? אני רוצה להרכיב קבוצה מספיק גדולה כדי לקבל הנחה משמעותית...

• הוסף לסימניות
הניק 'פרסומון' מפה... מומלץ מאוד, גם במחיר לבודדים.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על פופקו
טכנאי אלוף שעובד בעצמו על תוכנות מורכבות ויודע מצוין מה כדאי ואיך
ליווי ותמיכה מדהימים בכל בעיה ו(כמעט) בכל שעה
מקסום כל רכיב במחשב לעבודה מהירה וחלקה
ומחירים הוגנים לחלוטין
:)

• הוסף לסימניות
פופקו פופקו פופקו!!
ושלא תעשו טעויות כי הוא אחד האלופים בתחום!
אני וחברותי קנינו אצלו מחשב, ואנחנו ממליצות בחוםםםםם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;1100871:
הניק 'פרסומון' מפה... מומלץ מאוד, גם במחיר לבודדים.
בהצלחה.

מצטרף להמלצה החמה! מחיר, איכות, ושירות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי מחשב אצל פופקו לפני שנתיים,
השרות, היחס, האמינות, המקצועיות שווים כל מחיר!!!
לפני שקניתי את המחשב אצלו, היה לי מחשב שלא רצו לי התוכנות, הכל נתקע,
לא היה שייך לעבוד ככה לא בעריכת וידיאו ולא בגרפיקה.
עכשיו המחשב שלי טס.... במשך כל השנתיים כל בעיה שהיתה לי, שדרוג שרציתי, פופקו טיפל לי במחשב במסירות, בכל שעה משעות היממה, בקיצור הרגשתי שקניתי מחשב, אבל יש לו גם אבא....
אני בדיוק מבינה מה שאתן מחפשות, והדבר הראשון שחשוב הוא "אדם שיכיר את הצרכים המקצועים שלכן"
בעז"ה המחשב הבא שאני אקנה זה ברור שזה יהיה אצלו, ממליצה מאד!!!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההמלצות,
רק אני לא מחפשת אצל מי לקנות, כי כבר החלטתי לקנות אצל פופקו משום ששמעתי שהוא היחיד שמתמצא בתוכנות עצמן, וזה חשוב לי מאד מאד במקרים של תקלות או סתם עזרה שאצטרך, ולכן הייתי רוצה לארגן קבוצה מכירה בכדי להוריד את המחיר...
למעונינות נא לשלוח הודעה.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוזרת בפרוג;1100981:
תודה לכולם על ההמלצות,
רק אני לא מחפשת אצל מי לקנות, כי כבר החלטתי לקנות אצל פופקו משום ששמעתי שהוא היחיד שמתמצא בתוכנות עצמן, וזה חשוב לי מאד מאד במקרים של תקלות או סתם עזרה שאצטרך,
אין לך מושג אפילו כמה שאת צודקת...
אני מלמדת כבר שנים תלמידות תוכנות עריכה. כך, שהן זקוקות למחשב רציני וחזק, וכמובן, גם לטכנאי שמתמצא בתוכנות. עברתי במהלך השנים מספר רב של טכנאים, עד שהגעתי לפופקו.
למה עזבתי את הקודמים? גם הם היו טכנאים טובים, מקצועיים ועם יחס אדיב.
אבל, הידע היה מצוין, עד שהייתי צריכה חומרה המתאימה לתוכנות הוידיאו, ומחשב שידע לנצל את המשאבים שיש לו. וטכנאי זמין לשאלות ותשובות וקושיות....
אף טכנאי, לא ידע להרכיב לי מערכת עריכה המתאימה לתוכנות וידיאו באופן מושלם, מקצועי ועם ניצול מקסימלי של משאבי המחשב.
הגעתי לפופקו, ומאז, נפתחו לי העינים. הוא מכיר את התוכנות בפנים ומבחוץ, יודע בדיוק את החומרה המתאימה, משנה את ההגדרות בתוך התוכנה, כדי לנצל את מקסימום המשאבים.
ומעל הכול, היחס שלו זה משהו בלתי רגיל, שלא מצוי אצל אף טכנאי אחר.
רק עכשיו, הוא סיים לשבת על המחשב שלי שעה לפחות ע"י השתלטות מרחוק, כדי לתקן מספר בעיות שנוצרו לי במחשב.
בקיצור, יש לך טעם טוב ובחירה משובחת. ברכותי שתצליחי.

• הוסף לסימניות
מעונינת

• הוסף לסימניות
גם אני מעונינת כנראה

• הוסף לסימניות
הרבה יותר ממסכימה פה עם כל מילה!!!!!!!!
אין התלבטות בכלל "עוזרת בפרוג" וכל אלו שרוצות להצטרף לקנית מחשב
אל תתלבטו הרבה
רק פופקו!
סמכו עליו בעיניים עצומות
הוא יעשה מעבר מעבר מעבר למה שאתן מצפות..........
השירות האיכות הסבלנות המענה......ממש הכל
היקר פה זה הזול!!!!!!!!
והזול עולה אח''כ ביוקר!!!! (מנסיון של אלפי טכנאים)

• הוסף לסימניות
אפילו שכבר החלטתן, באתי לחזק את ידכן ;)
מצטרפת בחום להמלצות!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איזה מחשב לקנות, אצל מי לקנות?- זו באמת שאלה.
הוא עומד להיות חלק בלתי נפרד משגרת היומיום שלך ולכן חשוב שהוא יהיה אמין וישרת אותך לאורך זמן.
המחשבים של פופקו מומלצים עבור אלא שרוצות מחשב חזק, שמסוגל לפתוח מספר תוכנות יחד ולהרגיש כאילו הוא בכתבן.. ששומר קבצים גדולים כאילו הם קבצי וורד...
בקיצור מחשב שמבין צרכים של גרפיקאים.
ומעל הכל - השירות, היחס והאיש שמאחורי, ממליצה בחום!

• הוסף לסימניות
0548416494
אגב, הוא עובד גם בשיטה של התחברות מרחוק, וזה נח בצורה בלתי רגילה בהרבה מהמקרים

• הוסף לסימניות
אני קניתי מפרסומון ואני מאוד מרוצה מהמחיר מהשירות שלפני ואחרי, אין דבר שבקשתי ממנו והשבני ריקם, מומלץ בחום

• הוסף לסימניות
בקיצור, או פופקו או פרסומון.

אני שייך לפרסומון...

• הוסף לסימניות
ממליצה על פופקו

ממליצה בחום על פופקו
שרות מעולה ואמינות ,
מחשב רץ ,לא נתקע ,
זמינות מלאה בכל בעיה
יש לי מחשב כבר כמה שנים טובות ,כולל שדרוגים שלו
אני מרוצה מפופקו וממליצה על רכישה דרכו מאד מאד מאד

• הוסף לסימניות
אפשר לשמוע הצעת מחיר ועל נתונים?<

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה