כללי התארגנות לקבוצת רכישה למחשב חדש

• הוסף לסימניות
מדובר רק בנייחים או גם ניידים?

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי רק נייחים.

• הוסף לסימניות
יש מצב של מחשב בומבה כמו שציינה למעלה בנייד? או שאין חיה כזו?

• הוסף לסימניות
טוב, קודם כל אני מודה על המחמאות, כיף לראות לקוחות מרוצים זה עושה הרבה סיפוק ומוטיבציה.

לגבי הקבוצה, אנסה לבדוק מול היבואן מה אפשר לעשות, אני משער שהכח שלי תלוי בכמות האנשים שיהיו בקבוצה.

לגבי מחשבים ניידים, הנוסחה היא פשוטה וכדאי לזכור אותה, מחשב נייד שווה ערך למחשב נייח שעלה חצי ממנו. ככה בערך זה עובד.
ומשום כך אני לא מתעסק עם ניידים שהכח שלהם הוא מאוד חלש ביחס לסכום שמוציאים על זה, ואני לא מעוניין שלקוח/ה יתקשר ויגיד שדברים לא זזים לו מהר וטוב על המחשב, (דבר שלא קורה כלל במחשב נייח מקצועי שנבנה והותקן טוב) אלא אם מדובר בלקוח שחייב רק נייד ויכול לשלם, ואז בונים לו משהו חזק מקצועי אבל גם די יקר. (נדיר). מדובר במחירים של 7-8 אלף. וכמובן שזה רק לגרפיקה ולא לוידאו.

אעדכן כמובן בהמשך,
המשך שבוע טוב לכולם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1102627:
טוב, קודם כל אני מודה על המחמאות, כיף לראות לקוחות מרוצים זה עושה הרבה סיפוק ומוטיבציה.

לגבי הקבוצה, אנסה לבדוק מול היבואן מה אפשר לעשות, אני משער שהכח שלי תלוי בכמות האנשים שיהיו בקבוצה.

לגבי מחשבים ניידים, הנוסחה היא פשוטה וכדאי לזכור אותה, מחשב נייד שווה ערך למחשב נייח שעלה חצי ממנו. ככה בערך זה עובד.
ומשום כך אני לא מתעסק עם ניידים שהכח שלהם הוא מאוד חלש ביחס לסכום שמוציאים על זה, ואני לא מעוניין שלקוח/ה יתקשר ויגיד שדברים לא זזים לו מהר וטוב על המחשב, (דבר שלא קורה כלל במחשב נייח מקצועי שנבנה והותקן טוב) אלא אם מדובר בלקוח שחייב רק נייד ויכול לשלם, ואז בונים לו משהו חזק מקצועי אבל גם די יקר. (נדיר). מדובר במחירים של 7-8 אלף. וכמובן שזה רק לגרפיקה ולא לוידאו.

אעדכן כמובן בהמשך,
המשך שבוע טוב לכולם!
7-8אלף זה לניד או ניח?

• הוסף לסימניות
מעוניינת גם לשמוע פרטים ומחיר.
תודה.

• הוסף לסימניות
גם אני מעונינת לשמוע פרטים
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;1102641:
7-8אלף זה לניד או ניח?

לניידים שטובים לגרפיקה, אמנם לא בטופ, אבל הם "בסדר".
נייחים זה משהו אחר לגמרי, והמחיר כרגע עוד בבירור מול היבואן.

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת, אם המחיר יוזל משמעותית, אם לא אחכה עוד קצת.

• הוסף לסימניות
אני מתעניין ברכישה, אשמח לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
אני גם מתעניין, אשמח לשמוע פרטים מחיר ומה זה בדיוק כולל

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע פרטים

• הוסף לסימניות
טוב, לאחר דין ודברים ארוך ומייגע עם היבואן, הוחלט ככה:
מכיוון שמדובר בקבוצה של כ- 10-15 מחשבים ישנם שתי אופציות, אופציה אחת, הנחה לכל קונה בסך של 450 ₪, מכיוון שגם ככה המחירים שהוא נותן הם ברצפה, וזה המקסימום (אבל באמת המקסימום) שהוא יכול להוריד עם רווח מינימלי ממש עבורו.
אופציה שניה, זה ששני לקוחות ישלמו רק על 50% מהמחשב, על פי הגרלה.
אופציה שלישית, זה מסך יקר שמיועד לגרפיקה דווקא, במחיר של 500 ₪, במקום 1000 ₪.

כמשתתפי הקבוצה מה הייתם מעדיפים לעצמכם?

נ.ב. לגבי המחיר והפרטים יפתח אשכול מסודר היום בעז"ה.

• הוסף לסימניות
עריכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה