נכתב ע"י צילומית;1750161:ככה צריך לצלם
ככה צלמי חתונות מצלמים בחוץ
עשית עבודה נהדרת והתוצאה מרשימה מאד
הילדים שלך יפים ומתוקים צלמי אותם המון
נכתב ע"י הגלים;1750388:וזו התשובה ל"למה הפורום הזה רחוק מלהיות מקצועי".
צורת עבודה הכי בסיסית אצל כל צלם חתונות בינוני (שמבוצעת טוב מאוד )
מקבלת פה יחס ש"עוד לא היה פה דבר כזה".
מזל שכבר אין פה כאלה שמתלהבים מ"וואו- זה מטושטש מאחורה".
הבעיה שלי היא לא הצילום עצמו חלילה אלא היחס שהתמונות (הטובות מאוד) האלה קיבלו.
הורידו את הרף המקצועי פה לקאנטים- צלמות מתחילות בטוחות כאן שהם בליגת העל של עולם הצילום בארץ ובעולם (זה בא לידי בטוח בחתימות- בפרגונים אחת לשניה ובעוד כמה תחומים) . ולא מבינות עוד כמה יש למעלה מהם.
שאני חיפשתי כאן צלמת לרקודי נשים. שזה וואלה - התפקיד הכי נחות כמעט שיש בצילומי ארועים (לא נדרשת שום יצירתיות ואת עובדת עם תאורה קבועה של הצלם) אז מכל הפורום כאן לא הייתי לוקח (כמעט) אף אחת כי הרקע הטכני של רוב מוחלט של הצלמות כאן- נמוך מאוד.
אז עכשיו יעלבו כאן ויגידו שאני לא יותר טוב (בתחומים מסוימים זה נכון) - אבל מי שלא תרצה לעצום עיניים- כדאי לה לא לנוח מדי על זרי הדפנה ולדת שיש עוד המון המון המון מה למעלה.
הורידו את הרף המקצועי פה לקאנטים- צלמות מתחילות בטוחות כאן שהם בליגת העל של עולם הצילום בארץ ובעולם (זה בא לידי בטוח בחתימות- בפרגונים אחת לשניה ובעוד כמה תחומים) . ולא מבינות עוד כמה יש למעלה מהם.
שאני חיפשתי כאן צלמת לרקודי נשים. שזה וואלה - התפקיד הכי נחות כמעט שיש בצילומי ארועים (לא נדרשת שום יצירתיות ואת עובדת עם תאורה קבועה של הצלם) אז מכל הפורום כאן לא הייתי לוקח (כמעט) אף אחת כי הרקע הטכני של רוב מוחלט של הצלמות כאן- נמוך מאוד.
אז עכשיו יעלבו כאן ויגידו שאני לא יותר טוב (בתחומים מסוימים זה נכון) - אבל מי שלא תרצה לעצום עיניים- כדאי לה לא לנוח מדי על זרי הדפנה ולדת שיש עוד המון המון המון מה למעלה.
נכתב ע"י צילומית;1750161:ככה צריך לצלם
ככה צלמי חתונות מצלמים בחוץ
עשית עבודה נהדרת והתוצאה מרשימה מאד
הילדים שלך יפים ומתוקים צלמי אותם המון
סליחה ,הלוואי וזה היה התוצאה של לפחות רוב צלמי הארועים.נכתב ע"י הגלים;1750388:וזו התשובה ל"למה הפורום הזה רחוק מלהיות מקצועי".
צילום עם פלאש חיצוני זה דבר שפחות רואים פה ולכן התלהבו, אבל זה לא מוריד מהערך של צילומי סטודיו או חוץ בתאורה טבעית שמעלים לפה.נכתב ע"י הגלים;1750388:וזו התשובה ל"למה הפורום הזה רחוק מלהיות מקצועי".
נכתב ע"י sarigold5;1750504:צילום עם פלאש חיצוני זה דבר שפחות רואים פה ולכן התלהבו, אבל זה לא מוריד מהערך של צילומי סטודיו או חוץ בתאורה טבעית שמעלים לפה.
חוץ מזה התמונות של פוסטר תמיד מיוחדות![]()
נכתב ע"י sarigold5;1750504:צילום עם פלאש חיצוני זה דבר שפחות רואים פה ולכן התלהבו, אבל זה לא מוריד מהערך של צילומי סטודיו או חוץ בתאורה טבעית שמעלים לפה.
חוץ מזה התמונות של פוסטר תמיד מיוחדות![]()
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1750514:מתנצלת מראש על ההתערבות... אך לא התאפקתי. סורי
מסכימה איתך בחלק מהדברים אך חשוב לי לציין נקודה חשובה.
שיש המוווון רמות בצילום. מיותר לגמרי לציין...
אך אין עניין לדרוש מצלמת ילדים סטודיו/חוץ.
שתתמקצע ברמת צלם חתונות...
ובהחלט אין לה בזה שום צורך/עניין...
כל מקרה לגופו של עניין...
ולדעתי אמרתי פה דברים מ'זה מיותרים ומובנים מלכתחילה....![]()
נכתב ע"י sarigold5;1750504:צילום עם פלאש חיצוני זה דבר שפחות רואים פה ולכן התלהבו
נכתב ע"י הגלים;1750540:על זה דיברתי...
ומי שחושבת ש"זה לא קשור להעלב" תמיד יש גם אנשים טובים באמצע הדרך..
נכתב ע"י צברית;1750537:????
למה נראה לך שאין לה בזה צורך?
אפשר בקלות ממש לחלק כאן את הפורום ל2,
אלו שמבינות טכנית בצילום ואפשרויות שלהם בצילום ילדים הם בלתי מוגבלות
ואלו שקנו מצלמה ויודעות בערך לכוון מהירות תריס, צמצם, מיקום פוקוס, ואיזה מתכון או שתיים של תאורה...
וההבדל ניכר, גם אם אלו שלא חושבות שאף אחד לא רואה ולא יודע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים