- הוסף לסימניות
התנסות ראשונית ב6D + 24-70
ושוב תודה לכל המייעצים ברכישה!
ושנה טובה מבורכת ופורחת לכולכם!!!
הערות בכיף..
ושוב תודה לכל המייעצים ברכישה!
ושנה טובה מבורכת ופורחת לכולכם!!!
הערות בכיף..
תמיד בעיניים?נכתב ע"י eg;1078600:איזה חיוך מתוק!!
הפוקוס על החולצה!
שימי לב שהפוקוס יהיה תמיד בעיניים!
בהצלחה
הבנתי.נכתב ע"י מירי 92;1079309:צילום פורטרט?
כן!!!
נכתב ע"י קקטוס;1079310:הבנתי.
עכשיו אני אניח הנחה, תקנו אותי אם אני טועה:
אשמח להבין באיזו נקודה (ערכתי את ההודעה שלי, כי הנושא של אורך מוקד לא ממש קשור ישירות לנושא)נכתב ע"י מירי 92;1079311:נראה לי שאתה טועה.
תקנו אותי אם לא..
מסכים חוץ מאשר עם המושג "נכון", לא מכיר את המושג הזה בשום תחום של אמנות...נכתב ע"י מירי 92;1079464:ראשית, ערכת ובעצם כבר הבנת חצי מהטעות.
נראה לי שגם ממרחק כדאי לפקס על העיניים למרות שאם המרחק הוא באמת גדול אולי לא יראו כ"כ את בריחת הפוקוס שעל החולצה, אבל למה לכתחילה לזוז עם פוקוס כשאפשר למקם במקום נכון?
לא התכוונתי לזה, התכוונתי שזה תלוי מה המצולם לובש.נכתב ע"י מירי 92;1079464:(הערת שוליים: {לא כ"כ קשור אב"ז..}רשמת: אם יותר קל אם התכוונת לזה כדי שהפוקוס לא יברח לרקע, אזי תמיד אנחנו מעדיפים שהמצולם יורחק מן הרקע ואז פתרנו גם את זה..)
נכתב ע"י קקטוס;1079476:מסכים חוץ מאשר עם המושג "נכון", לא מכיר את המושג הזה בשום תחום של אמנות...
אני לא הולך להתווכח על זה...נכתב ע"י מירי 92;1079479:אם דברנו ספציפית על צילום פורטרט אז יש מושג של "נכון"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים