התחדשתי!

• הוסף לסימניות
התנסות ראשונית ב6D + 24-70
ושוב תודה לכל המייעצים ברכישה!
ושנה טובה מבורכת ופורחת לכולכם!!! :)
הערות בכיף..

• הוסף לסימניות
איזה חיוך מתוק!!
הפוקוס על החולצה!
שימי לב שהפוקוס יהיה תמיד בעיניים!
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תתחדשי!
תמונה מתוקה!
תשימי לב שהפוקוס יהיה במקום.

• הוסף לסימניות
הבעיה לא בפוקוס אלא במהירות תריס נמוכה מדי.

תתחדשי :)

• הוסף לסימניות
סתכלי לו בעיניים!
תתחדשי ותהני ותצליחי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;1078600:
איזה חיוך מתוק!!
הפוקוס על החולצה!
שימי לב שהפוקוס יהיה תמיד בעיניים!
בהצלחה
תמיד בעיניים?

• הוסף לסימניות
איזה כיף להתחדש!!
תמשיכי בנסיונות ותלמדי אותה
תהני!

• הוסף לסימניות
תתחדשי... אין שמחה כהתרת הספקות...
בהצלחה רבה!!!
הילדון מתוק הקומפו.. יפה רק חסר חדות כמו שכתבו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1079309:
צילום פורטרט?
כן!!!
הבנתי.
עכשיו אני אניח הנחה, תקנו אותי אם אני טועה:
כל עוד מדובר במקרה שבו המצולם נמצא בקרבה פיזית לעדשה, יהיה נכון לפקס בעינים.
במקרה בו מצלמים ממרחק, לא תהיה שום השפעה על הפוקוס בעינים, עדיף לפקס על החולצה (אם זה קל יותר) והתוצאה תהיה זהה. (או שינוי זניח).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1079310:
הבנתי.
עכשיו אני אניח הנחה, תקנו אותי אם אני טועה:

נראה לי שאתה טועה.
תקנו אותי אם לא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1079311:
נראה לי שאתה טועה.
תקנו אותי אם לא..
אשמח להבין באיזו נקודה (ערכתי את ההודעה שלי, כי הנושא של אורך מוקד לא ממש קשור ישירות לנושא)

• הוסף לסימניות
ראשית, ערכת ובעצם כבר הבנת חצי מהטעות.

נראה לי שגם ממרחק כדאי לפקס על העיניים למרות שאם המרחק הוא באמת גדול אולי לא יראו כ"כ את בריחת הפוקוס שעל החולצה, אבל למה לכתחילה לזוז עם פוקוס כשאפשר למקם במקום נכון?

(הערת שוליים: {לא כ"כ קשור אב"ז..}רשמת: אם יותר קל אם התכוונת לזה כדי שהפוקוס לא יברח לרקע, אזי תמיד אנחנו מעדיפים שהמצולם יורחק מן הרקע ואז פתרנו גם את זה..)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1079464:
ראשית, ערכת ובעצם כבר הבנת חצי מהטעות.

נראה לי שגם ממרחק כדאי לפקס על העיניים למרות שאם המרחק הוא באמת גדול אולי לא יראו כ"כ את בריחת הפוקוס שעל החולצה, אבל למה לכתחילה לזוז עם פוקוס כשאפשר למקם במקום נכון?
מסכים חוץ מאשר עם המושג "נכון", לא מכיר את המושג הזה בשום תחום של אמנות...
נכתב ע"י מירי 92;1079464:
(הערת שוליים: {לא כ"כ קשור אב"ז..}רשמת: אם יותר קל אם התכוונת לזה כדי שהפוקוס לא יברח לרקע, אזי תמיד אנחנו מעדיפים שהמצולם יורחק מן הרקע ואז פתרנו גם את זה..)
לא התכוונתי לזה, התכוונתי שזה תלוי מה המצולם לובש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1079476:
מסכים חוץ מאשר עם המושג "נכון", לא מכיר את המושג הזה בשום תחום של אמנות...

אם דברנו ספציפית על צילום פורטרט אז יש מושג של "נכון"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי 92;1079479:
אם דברנו ספציפית על צילום פורטרט אז יש מושג של "נכון"
אני לא הולך להתווכח על זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה