כללי התחלה של לוגו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1190615:
הספרה 4 - מזכירה לי אניית מפרשים....
או-שליחויות (למרות שכתבת שזה לא קשור) - התנועה של ה-4.

כמעט שם. לא אניית מפרשים ולא שליחויות.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הביצועים הראשונים יותר מהאחרון
ונראה טוב שזה בשורה ולא אחד מתחת לשני

לי זה מתקשר מאוד לדואר ישראל
ולא לשום דבר אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רובד;1190632:
ישששש! יש לנו זוכה!
לעניות דעתי - תצטרך להוסיף משהו בספרה 4, כדי שכל עין תוכל להבין זאת בצורה ברורה בלי לעבור "חידון" קודם... - אלא אם כן אתה מוסיף סלוגן ללוגו.

אבל אני משאירה את הייעוץ לחברי הפורום המקצועיים יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1190640:
לעניות דעתי - תצטרך להוסיף משהו בספרה 4, כדי שכל עין תוכל להבין זאת בצורה ברורה בלי לעבור "חידון" קודם... - אלא אם כן אתה מוסיף סלוגן ללוגו.

אבל אני משאירה את הייעוץ לחברי הפורום המקצועיים יותר.

לא שאני מזלזל ח"ו במה שהערת. יש בזה הרבה. אבל לדוגמה, הלוגו של אפל, אם מישהו מגיע מפלנטה אחרת, ורק רואה את הלוגו האם הוא מחבר את זה למחשבים וטכנולוגיה? לא. אלא מה יש קונספט מאחורי הדברים, (אם זה נכון, זה מסמל את התפוח של עץ הדעת), ואז עם שאר המיתוג זה מדבר בשביל עצמו.
העיקר הוא רוח העיצוב, וממה הוא בנוי, לדוגמה הלוגו של אלעל, לוגו מוצלח האם מישהו רואה שם כנף או אלמנט תעופתי אחר, לא, אך הוא מוטמע בגופן עצמו שבנוי מאלמנטים תעופתיים, ואז עם שאר המיתוג הכל מדבר בשפה אחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;1190504:
246. משהו שקשור לחשמל?

עכשיו קלטתי איך הגעת לזה בגלל אייקון החשמל הידוע כמו בתמונה המצורפת. חן חן להבחנה.

קבצים מצורפים

• זרם.png
    KB 3.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לא יודע לגביכם, אני, כולי וואו! ומה אתכם?

קבצים מצורפים

• סקיצה 13-01.png
    KB 10.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הקו המפריד - מזכיר באמת כנף מטוס,
אני עדיין סבורה שצריך אלמנט כלשהוא שיסביר במבט ראשון שלא מדובר בעוד פיצוציה, קיוסק וכדו'.

• הוסף לסימניות
הקודם היה בנוי יותר טוב
העיגול של ה 6 לא כ"כ מסתדר עם הריבוע של ה 4

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1190695:
הקו המפריד - מזכיר באמת כנף מטוס,
אני עדיין סבורה שצריך אלמנט כלשהוא שיסביר במבט ראשון שלא מדובר בעוד פיצוציה, קיוסק וכדו'.

זה לא האלמנט החסר, זה אחד מהשניים, או עיצוב שונה לאותו רעיון, או סביבת הגשה מותאמת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1190702:
הקודם היה בנוי יותר טוב

עכשיו שאת אומרת רואים. - איי, איך היינו מסתדרים בלי פרוג...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי456;1190702:
הקודם היה בנוי יותר טוב

אני רוצה לחדד קצת יותר את האמור לעיל:
סוכנות נסיעות אמורה לשדר משהו רציני/מקצועי.
יתכן והפונט שבחרת משדר משהו קליל יותר, "עגול" יותר, משהו נחמדוס כזה - וזה ישר מוביל אותנו לרעיונות שכתבתי קודם - פיצוציה וכדו', אם יהיה כאן פונט רשמי יותר - זה לא יוביל לכל אלו.

• הוסף לסימניות
הפונט עדיין לא מעובד טוב

• הוסף לסימניות
התקדמות יפה מאוד!
אכן, עדיין צריך לעבוד על הפונט...
הלוגו ממש נקי ומקצועי. רואים שעבדו עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1190718:
אני רוצה לחדד קצת יותר את האמור לעיל:
סוכנות נסיעות אמורה לשדר משהו רציני/מקצועי.
יתכן והפונט שבחרת משדר משהו קליל יותר, "עגול" יותר, משהו נחמדוס כזה - וזה ישר מוביל אותנו לרעיונות שכתבתי קודם - פיצוציה וכדו', אם יהיה כאן פונט רשמי יותר - זה לא יוביל לכל אלו.

בעוד שהצדק בדבריך הוא במאת האחוזים, משימת הממתג הוא להכניס את כל ערכי המותג, או את הערכים הראשיים. המותג הזה מתגאה בבהירות ותכנון נסיעה וכן להביא לאדם החרדי את חווית הנסיעה מעבר לים. כך שאם אהיה מאוד רשמי ואשמור רק על בהירות, איבדתי את התחושה, את הריח של הדיוטי פרי.

אני מסתפק, אם התחושה של פיצוצייה או קיוסק היא אכן בגלל הפונט או העיצוב, או שעצם המילה 24/6 מקשרת אותנו למקום הזה של קיוסק, ניסיתי לעשות זאת בכמה פונטים, סתם לבדיקה ועדיין זה נתן את התחושה הזאת.

ולכן אני חושב שהפתרון לזה, זה שפה מותאמת שמדברת בשפה הראויה לתעופה ולא לקיוסק, ואז הלוגו כבר יתחבר ממילא לשפה.

מבחינת בידול, אני חושב שאחרי שהעסק הזה יוצא לאוויר העולם, זה יהיה בולט וידוע לכל אחד גם בגלל השם המספרי, וגם בגלל העיצוב החדיש והלא מוכר. תמיד יש את האופציה להישאר במקום הבטוח. לא שאני מנסה להצדיק ולטייח את הבעיות שיש בלוגו - בעיות מינוריות לעומת הרעיון והביצוע - אך אני פשוט מנסה לחשוב ביחד עם כולם מה בדיוק הבעיה, העיצוב? השם? האם התעוזה לצאת עם כזה לוגו עדיף על פני הסיכון שאנו חושבים כמעצבים שיהיה.

אני מצרף בזה דוגמה אחרת, עם צבעוניות שונה, צבעוניות גרועה לדעתי, (אני עיוור צבעים), אבל עשיתי זאת בכדי לראות האם התחושה של פיצוצייה משתנה עם הצבעוניות.

קבצים מצורפים

• סקיצה 14-01.png
    KB 10.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הספרות עכשיו זוועה, תחזור לצורניות של התתחלה, או לפחות משהו באמצע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוצית;1190761:
הספרות עכשיו זוועה, תחזור לצורניות של התתחלה, או לפחות משהו באמצע

הארבע עדיין יהווה נטע זר.

קבצים מצורפים

• סקיצה 15-01.png
    KB 10.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אם כבר שהספרות עצמם יעטו את הצבע התכלת והרקע יישאר נקי ולבן...

• הוסף לסימניות
הצבעים הרבה יותר בכיוון של טיסות וחופשה, אבל המספרים עדיין לא שם.

לדעתי כדאי לקחת את הלוגו הזה כהשראה ולבצע לו שדרוג מההתחלה.
אני ממליצה לעשות סקיצות ידניות לפני שמתחילים לעבוד על המחשב - כך תחסוך לך מראש הרבה עבודה.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה