- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוסיקה;1190615:הספרה 4 - מזכירה לי אניית מפרשים....
או-שליחויות (למרות שכתבת שזה לא קשור) - התנועה של ה-4.
כמעט שם. לא אניית מפרשים ולא שליחויות.
נכתב ע"י מוסיקה;1190615:הספרה 4 - מזכירה לי אניית מפרשים....
או-שליחויות (למרות שכתבת שזה לא קשור) - התנועה של ה-4.
נכתב ע"י מוסיקה;1190627:סוכנות נסיעות?
לעניות דעתי - תצטרך להוסיף משהו בספרה 4, כדי שכל עין תוכל להבין זאת בצורה ברורה בלי לעבור "חידון" קודם... - אלא אם כן אתה מוסיף סלוגן ללוגו.נכתב ע"י רובד;1190632:ישששש! יש לנו זוכה!
נכתב ע"י מוסיקה;1190640:לעניות דעתי - תצטרך להוסיף משהו בספרה 4, כדי שכל עין תוכל להבין זאת בצורה ברורה בלי לעבור "חידון" קודם... - אלא אם כן אתה מוסיף סלוגן ללוגו.
אבל אני משאירה את הייעוץ לחברי הפורום המקצועיים יותר.
נכתב ע"י במבה לולו;1190504:246. משהו שקשור לחשמל?
נכתב ע"י מוסיקה;1190695:הקו המפריד - מזכיר באמת כנף מטוס,
אני עדיין סבורה שצריך אלמנט כלשהוא שיסביר במבט ראשון שלא מדובר בעוד פיצוציה, קיוסק וכדו'.
נכתב ע"י מירי456;1190702:הקודם היה בנוי יותר טוב
העיגול של ה 6 לא כ"כ מסתדר עם הריבוע של ה 4
נכתב ע"י מירי456;1190702:הקודם היה בנוי יותר טוב
העיגול של ה 6 לא כ"כ מסתדר עם הריבוע של ה 4
נכתב ע"י מוסיקה;1190718:אני רוצה לחדד קצת יותר את האמור לעיל:
סוכנות נסיעות אמורה לשדר משהו רציני/מקצועי.
יתכן והפונט שבחרת משדר משהו קליל יותר, "עגול" יותר, משהו נחמדוס כזה - וזה ישר מוביל אותנו לרעיונות שכתבתי קודם - פיצוציה וכדו', אם יהיה כאן פונט רשמי יותר - זה לא יוביל לכל אלו.
נכתב ע"י זוצית;1190761:הספרות עכשיו זוועה, תחזור לצורניות של התתחלה, או לפחות משהו באמצע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //