קורונה התחסנתם נגד נגיף הקורונה?היו לכם תופעות לוואי?(עיניני בלבד!!!!!)

התחסנתם נגד נגיף הקורונה?

• כן-רק מנה ראשונה

• כן את שתי המנות

• לא-מתי שיאפשרו לי אעשה זאת בע"זה

• יש לי נוגדנים(בדקתי)

• היה לי קורונה ולא בדקתי נוגדנים

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
אני התחסנתי ביום שני בצהריים חיסון ראשון, אחרי כמה שעות התחיל לכאוב היד עד היום בצהריים, ואתמול (ולא לפני) הרגשתי חולשה ועייפות כל היום.
עכשיו הכל חלף כבר ב"ה

אמא שלי התחסנה אתמול ואמרו לה שלא להסתובב כל היום ורק לנוח וכן לא להתקלח באותו היום
מישהו שמע על הוראות כאלו ?
מה ההסבר לזה ?

התחסנתי בשישי חיסון ראשון, כאב קל בזרוע (אם לא הייתי מחפשת, לא בטוח שהייתי מייחסת שימת לב)
אתמול בערב התחילה לי חולשה, סוג של תחילת שפעת או כאבי מ.
האם קשור לחיסון ?
מסתבר שכן

מענין מה דעת ההמונים יכול להיות תופעות לוואי אחרי שבוע פלוס??

התחסנתי במנה ראשונה ביום ראשון בצהרים ורק בשעות הלילה התחיל לי כאבים קלים ביד במקום החיסון בעת הזזת היד

התחסנתי בשישי
השבת היו לי צמרמורות וכאבי שרירים נוראים
מיום ראשון חולשה נוראה שתוקפת מדי פעם
אמרו לי שעד 9 ימים יתכנו תופעות לוואי
כמובן שזה תלוי במערכת החיסון של הבנ"א

אמא שלי (75+) קיבלה 2 מנות
בלי שום תופעות לוואי
היום, כעבור 22 יום מהמנה השניה קיבלה תשובה חיובית לקורונה...
:(

אמא שלי (75+) קיבלה 2 מנות
בלי שום תופעות לוואי
היום, כעבור 22 יום מהמנה השניה קיבלה תשובה חיובית לקורונה...
:(
אוף
נקווה שתעבור את זה בקלות
כמו שהבטיחו לנו

התחסנתי בשישי
השבת היו לי צמרמורות וכאבי שרירים נוראים
מיום ראשון חולשה נוראה שתוקפת מדי פעם
אמרו לי שעד 9 ימים יתכנו תופעות לוואי
כמובן שזה תלוי במערכת החיסון של הבנ"א
כדאי להיבדק לקורונה, יתכן שזה קורונה ולא בגלל החיסון.

מנה ראשונה
כאב במקום הזריקה (מרגיש כאילו תפוס השריר)
חום והרגשה רעה כללית
הכל עבר לאחר יום אחד ב”ה

אני אחי ואחותי מנה ראשונה-כאב ביד
תאמת שחשבתי שהכאב הזה ממש בקטנה עד שהתחסנתי
אבל מתברר שזה דווקא ממש מציק
אבל ב"ה נרגע לאחר יום מקווה שיעבור לגמרי עד מחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה