לא שמעתי. אולי חששו מסחרחורת?אמא שלי התחסנה אתמול ואמרו לה שלא להסתובב כל היום ורק לנוח וכן לא להתקלח באותו היום
מישהו שמע על הוראות כאלו ?
מה ההסבר לזה ?
מסתבר שכןהתחסנתי בשישי חיסון ראשון, כאב קל בזרוע (אם לא הייתי מחפשת, לא בטוח שהייתי מייחסת שימת לב)
אתמול בערב התחילה לי חולשה, סוג של תחילת שפעת או כאבי מ.
האם קשור לחיסון ?
שבוע אחרי??????מסתבר שכן
הם כותבים שתופעות הלואי יכולות להופיע עד שבעה ימיםשבוע אחרי??????
אוףאמא שלי (75+) קיבלה 2 מנות
בלי שום תופעות לוואי
היום, כעבור 22 יום מהמנה השניה קיבלה תשובה חיובית לקורונה...
![]()
השאלה אם יש תסמיניםהיום, כעבור 22 יום מהמנה השניה קיבלה תשובה חיובית לקורונה...
כדאי להיבדק לקורונה, יתכן שזה קורונה ולא בגלל החיסון.התחסנתי בשישי
השבת היו לי צמרמורות וכאבי שרירים נוראים
מיום ראשון חולשה נוראה שתוקפת מדי פעם
אמרו לי שעד 9 ימים יתכנו תופעות לוואי
כמובן שזה תלוי במערכת החיסון של הבנ"א
יש תסמינים, לכן הלכה להיבדק...השאלה אם יש תסמינים
אם מרגישים טוב זה מעודד
רפואה שלמה!בעלי קיבל מנה ראשונה ביום חמישי, במוצש התחיל להשתעל,נבדק... חיובי
יש תסמינים, לכן הלכה להיבדק...
חום, שיעול, איבוד ריח
ה' יעזור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים