- הוסף לסימניות
קופ"ח לאומית בביתר מחסנת את כולםרבע מהעונים (לעת עתה) ענו שהתחסנו. אני מניח שחלק הארי של משתמשי פרוג הוא פחות מגיל 60.
איך עשיתם את זה?
קופ"ח לאומית בביתר מחסנת את כולםרבע מהעונים (לעת עתה) ענו שהתחסנו. אני מניח שחלק הארי של משתמשי פרוג הוא פחות מגיל 60.
איך עשיתם את זה?
לי היה קורונהאמא שלי התחסנה, יומיים - שלוש הרגשה של שפעת ( צמרמורות, חם - קר) די לא נעים
הכל בשביל להזכיר את השם של האיש שהתחסן למרות שלא זכאי.כמה התחסנו אמש? כמה דיווחים הגיעו?
לעיתים, תאוות־הסנסצי' העיתונאית פשוט חורגת מכל פרופורצי'.
ואו נתון מעניין עם הנוגדיםהתחסנתי אתמול חיסון שני (עובדת בבית חולים), והפעם קצת יותר תופעות לוואי מהראשון
בראשון כאב היד יום וחצי, וקצת חולשה ביום של החיסון
עכשיו כואב לי היד בער אותו הדבר אבל הרבה יותר חולשה, כאבי שרירים, והרגשה של "שפעת לייט"
עדיין מעדיפה את זה מאשר לחלות בקורונה ככה שאין תלונות
אגב, בדקו לי נוגדנים שבועיים אחרי והיה לי כמות מכובדת בהחלט, ושוב אחרי שלושה שבועות (מיד לפני החיסון השני), וזה עלה עוד יותר.
קודם כל כן. אחרי שבועיים ל-60% יש כבר נוגדנים - דהיינו לא ידבקו כ"כ בקלות.ואו נתון מעניין עם הנוגדים
בדיוק התעניינתי אם ככל שעובר הזמן מהמנה הראשונה הסיכויים להידבק יורדים?
מעניין מאוד, תודה.קודם כל כן. אחרי שבועיים ל-60% יש כבר נוגדנים - דהיינו לא ידבקו כ"כ בקלות.
הבנתי שהכמות שהייתה לי זה נקרא יחסית יפה (אנחנו קבוצה של 100 במחקר)
לי היה אחרי שבועיים 46
אחרי 3 שבועות 72
ממה שאני מבינה מעל 100 זה נחשב חסינות ארוכת טווח (ממה שיודעים היום, זה יכול תמיד להשתנות מחר...)
למה רק לנסות לבקש? זה רשמי אפשר דרך פורטל עובדי הוראה במשרד החינוך.היום התחילו לחסן גם בני 50+
ועוד מידע חשוב כל מי שעובד בחינוך יכול לנסות לבקש חיסון
חמי התחסן ולאחר מכן נהיה חולה.יש מצב שאחרי שמתחסנים (מנה ראשונה) יותר קל להידבק?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים