קורונה התחסנתם נגד נגיף הקורונה?היו לכם תופעות לוואי?

התחסנתם נגד נגיף הקורונה?

• כן

• לא

• יש לי נוגנים(בדקתי)

• לא התחסנתי שיאפשרו לי אעשה זאת בעז"ה

• ההיתי חולה ולא בדקתי נוגדנים

• לא היה לי קורונה ויש לי נוגדנים(בדקתי)

תוצאות הסקר יוצגו רק לאחר הצבעתכם.
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מ"כל רגע"
עשרות דיווחים על תופעות לוואי חריגות לאחר קבלת המנה השנייה של החיסון
רק אתמול התחיל משרד הבריאות לספק את המנה השנייה של החיסון לקורונה, וכבר הגיעו עשרות דיווחים על תופעות לוואי אותן חווים המתחסנים • ר"ע רמת גן: "אני שוכב עם חום, חולשה וכאבי שרירים. ככל הנראה מדובר בתופעות לוואי של מנת החיסון השנייה שקיבלתי רק אתמול"

• הוסף לסימניות
את הדקירה עצמה לא הרגשתי
קצת כאב המקום במיוחד שנגעו שם למשך כיומיים
קצת כאבי שרירים בירכיים למשך יומיים (לא כל הזמן)

• הוסף לסימניות
התחסנתי אתמול חיסון שני (עובדת בבית חולים), והפעם קצת יותר תופעות לוואי מהראשון
בראשון כאב היד יום וחצי, וקצת חולשה ביום של החיסון
עכשיו כואב לי היד בער אותו הדבר אבל הרבה יותר חולשה, כאבי שרירים, והרגשה של "שפעת לייט"

עדיין מעדיפה את זה מאשר לחלות בקורונה ככה שאין תלונות ;)

אגב, בדקו לי נוגדנים שבועיים אחרי והיה לי כמות מכובדת בהחלט, ושוב אחרי שלושה שבועות (מיד לפני החיסון השני), וזה עלה עוד יותר.

• הוסף לסימניות
התחסנתי אתמול חיסון שני (עובדת בבית חולים), והפעם קצת יותר תופעות לוואי מהראשון
בראשון כאב היד יום וחצי, וקצת חולשה ביום של החיסון
עכשיו כואב לי היד בער אותו הדבר אבל הרבה יותר חולשה, כאבי שרירים, והרגשה של "שפעת לייט"

עדיין מעדיפה את זה מאשר לחלות בקורונה ככה שאין תלונות ;)

אגב, בדקו לי נוגדנים שבועיים אחרי והיה לי כמות מכובדת בהחלט, ושוב אחרי שלושה שבועות (מיד לפני החיסון השני), וזה עלה עוד יותר.
ואו נתון מעניין עם הנוגדים
בדיוק התעניינתי אם ככל שעובר הזמן מהמנה הראשונה הסיכויים להידבק יורדים?

• הוסף לסימניות
ואו נתון מעניין עם הנוגדים
בדיוק התעניינתי אם ככל שעובר הזמן מהמנה הראשונה הסיכויים להידבק יורדים?
קודם כל כן. אחרי שבועיים ל-60% יש כבר נוגדנים - דהיינו לא ידבקו כ"כ בקלות.
הבנתי שהכמות שהייתה לי זה נקרא יחסית יפה (אנחנו קבוצה של 100 במחקר)
לי היה אחרי שבועיים 46
אחרי 3 שבועות 72

ממה שאני מבינה מעל 100 זה נחשב חסינות ארוכת טווח (ממה שיודעים היום, זה יכול תמיד להשתנות מחר...)

• הוסף לסימניות
קודם כל כן. אחרי שבועיים ל-60% יש כבר נוגדנים - דהיינו לא ידבקו כ"כ בקלות.
הבנתי שהכמות שהייתה לי זה נקרא יחסית יפה (אנחנו קבוצה של 100 במחקר)
לי היה אחרי שבועיים 46
אחרי 3 שבועות 72

ממה שאני מבינה מעל 100 זה נחשב חסינות ארוכת טווח (ממה שיודעים היום, זה יכול תמיד להשתנות מחר...)
מעניין מאוד, תודה.
אם תהיינה עוד בדיקות נוגדנים בהמשך נשמח לשמוע נתונים

• הוסף לסימניות
יש מצב שאחרי שמתחסנים (מנה ראשונה) יותר קל להידבק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה