התייעצות דחופה בנוגע לגודל המטבח -אודה לכל חוו"ד

• פותח הנושא st12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אנו עומדים לפני רכישת דירה, האופציה היחידה כרגע עבורנו היא הדירה הזו, מצו"ב שרטוט שלה. (בשרטוט הראשון לא מופיע גודל המטבח, לכן צרפתי קובץ נוסף)
שאלתי ובקשתי:
אני מתלבטת מאד בעיקר בגלל גודל המטבח, השטח שלו לא גדול, אולי אפילו קטן ביחס לסלון, אך יש מרפסת שירות גדולה יחסית שניתן "לגנוב" ממנה קצת.
השאלה שלי, ואודה מאד מאד לכל אחת מהמקצוענים פה שיחווה דעתו, האם ניתן , כמובן בלווי מעצבת פנים, להגיע למטבח מאובזר ונעים לשבת בו, מבלי להדחק אחד בשני, או שישאר קטן בכל מקרה.
עוד אציין, שהדירה גם כך יקרה במחיר, כך שאנחנו מתכננים לעשות שיפוץ קוסמטי + מטבח (ריצוף, דלתות, אמבטיה..) אבל לא נראה לי שהתקציב שלנו יאפשר הזזת חדרים מאסיבית.

תודה רבה!

‏‏לכידה.PNG
מטבח.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לך פה מידות
וגם לא פירטת כמה מקומות ישיבה את צריכה?
אבל אם תשני את הצדדים ובתכנון נכון אפשר למקסם את השטח בצורה הרבה יותר טובה.
כמובן לקחתי בחשבון את האפשרות לקחת חלק מהמרפסת.יכול לצאת מטבח מוצלח.

• הוסף לסימניות
אין לך פה מידות
וגם לא פירטת כמה מקומות ישיבה את צריכה?
אבל אם תשני את הצדדים ובתכנון נכון אפשר למקסם את השטח בצורה הרבה יותר טובה.
כמובן לקחתי בחשבון את האפשרות לקחת חלק מהמרפסת.יכול לצאת מטבח מוצלח.
ערכתי והוספתי את גודל המטבח.
לגבי מס' מקומות הישיבה, הייתי שמחה ל4-5 מקומות נאים..
למה את מתכוונת שינוי צדדים? והאם זה עבודה יקרה שדורשת הזזת נקודות מים, אינסטלציה וכו'?
מעריכה ממש כל הערה.

• הוסף לסימניות
יכול לצאת לך מצוין
נקודות חשמל ואינסטלציה רק אחרי תוכנית שתבחרי ,יהיה אפשר לדעת
כל מעצבת שתבחרי, תיתן לך כמה אופציות ואז תוכלי לבחור מה הכי ממקסם את השטח ,ומה העלויות של כל אופציה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קופצת

פשוט המטבח שלנו מאד דומה בתכנון

החמסן שצמוד לדירה הוא שלנו

רוצה לדעת אם אשבור את הקיר של המחסן לטובת המטבח יעזור לי לגודל ומנגד לא יגרום למטבח מוזר בחיתוך שלו
מטבח.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השאלה שלי, ואודה מאד מאד לכל אחת מהמקצוענים פה שיחווה דעתו, האם ניתן , כמובן בלווי מעצבת פנים, להגיע למטבח מאובזר ונעים לשבת בו, מבלי להדחק אחד בשני, או שישאר קטן בכל מקרה.
בטוחה שאפשר,
כמובן עם תכנון מדויק.
(רעיון לדוגמא- כניסה למרפסת שרות מהאמבטיה- במיקום של האסלה היום- ולקחת נישה ליחידה גבוהה + מקרר ע"ח מרפסת שרות) כמובן שיש עוד המון אפשרויות....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר למשל ממש מעל האמבטיה לשים חלון

ורק עד לחלון להגדיל את המטבח

תכלס מבחינת צורת מטבח זה לא יוצא מסורבל?

במבט מלמעלה,
זה ירחיב ויגדיל מאוד את המטבח,
בשטח שיש עומק גדול יותר אפשר למקם מקרר וכד' שהעומק גדול יותר. ואז הכל מתיישר.
כמובן שצריך לראות שזה מתאים לכל העיצוב והתכנון.

• הוסף לסימניות
בטוחה שאפשר,
כמובן עם תכנון מדויק.
(רעיון לדוגמא- כניסה למרפסת שרות מהאמבטיה- במיקום של האסלה היום- ולקחת נישה ליחידה גבוהה + מקרר ע"ח מרפסת שרות) כמובן שיש עוד המון אפשרויות....
בהצלחה!
תודה על התייחסותך!
אם אפשר עוד שאלה קטנה, האם הסלון אכן נחשב כגדול? או שאני סתם מתלהבת כי אני גרה בקטנטן..?

• הוסף לסימניות
במבט מלמעלה,
זה ירחיב ויגדיל מאוד את המטבח,
בשטח שיש עומק גדול יותר אפשר למקם מקרר וכד' שהעומק גדול יותר. ואז הכל מתיישר.
כמובן שצריך לראות שזה מתאים לכל העיצוב והתכנון.
מה עדיף על מה במידה והקיר של המחסן הוא לא קיר תומך

את הריש הזו או את המחסן?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה