התייעצות דחופה בנוגע לגודל המטבח -אודה לכל חוו"ד

• פותח הנושא st12
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קופצת

פשוט המטבח שלנו מאד דומה בתכנון

החמסן שצמוד לדירה הוא שלנו

רוצה לדעת אם אשבור את הקיר של המחסן לטובת המטבח יעזור לי לגודל ומנגד לא יגרום למטבח מוזר בחיתוך שלו
צפה בקובץ המצורף 755394
בדקתם אופציה לתכנון טוב בלי לפרוץ למחסן או למרפסת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המקרר
הבילדאין
המזווה
וכו..
ז"א ליצור סוג של מטבח "נקי" במטבח הקיים ובנישה של המחסן את כל החלקים הכבדים של המטבח?

הבנתי נכון?

התכוונת לומר לפרוץ רק חלק של מטר למשל בקיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בגדול מה שעובר לי בראש...

קצת קשה לי עם המזווה והמקרר

חשבתי להחליף אבל לא פרקטי

אולי סוג של ארון פסח
תכנון מטבח.gif

• הוסף לסימניות
צריך תכנון מקצועי
בפרט בגלל החלוקה

אתפנה לזה יותר מאוחר

• הוסף לסימניות
זה הגיוני שחברת הבניה לא מספקת את התוכניות ההנדסיות?

יצרתי קשר עם החברה וענו לי שהם לא נותנים כזה דבר

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 767694

החיסרון העיקרי שהכיור הבשרי במשולש העבודה לא תיקני
ראשית תודה על העבודה-עבודה מושלמת!

לענין הכיור החלבי נצטרך למשוך קו מים וביוב-ככל הנראה

בעצם מה שנעשה כאן זה תחימה של המטבח והוספת משטחי עבודה

לענין הכיור הבשרי-לא עדיף לשאיר אותו במקומו ולבטל את החלבי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה