[כמובן איני נכנס לנושא ההלכתי בזה, אך מספיק בשביל שיפחדו מזה, ובכל זאת גם בבי"ד אפשר לחייב לכאורה]תמיד כדאי בחוזה לרשום התחייבות של הנגר / החברה לזמנים, במצב כזה הם חשופים לתביעות נגדם, וחייבים לבצע את עבודתם, זאת מלבד שבמצב זה את המיקדמה וודאי לא מסכנים
אני לא יודעת אם היא עובדת מלא עדייןיש לי את של מלי
יש לי איתו חוזה כתוב וחתום בכתב ידו!תמיד כדאי בחוזה לרשום התחייבות של הנגר / החברה לזמנים, במצב כזה הם חשופים לתביעות נגדם, וחייבים לבצע את עבודתם, זאת מלבד שבמצב זה את המיקדמה וודאי לא מסכנים
אבל לפחות ה-13,000 של המיקדמה את וודאי יכולה לקבל בחזרהיש לי איתו חוזה כתוב וחתום בכתב ידו!
בחוזה כתוב שהוא מתחייב לספק את הסחורה עד לתאריך 16/3
ועכשיו מה?
זה ערבים!
זה לא מזיז לו כשאני אומרת לו שאני תובעת אותו....
איך???אבל לפחות ה-13,000 של המיקדמה את וודאי יכולה לקבל בחזרה
כי המיקדמה הוא מיקדמה על מה שמתחייבים בחוזה, וכשהוא מיפר את זה, הכל בטל לכאורהאיך???
ספר את זה לערביכי המיקדמה הוא מיקדמה על מה שמתחייבים בחוזה, וכשהוא מיפר את זה, הכל בטל לכאורה
כשיובהר לו שזאת פניה אחרונה לפני הליכים משפטיים, הוא ידבר קצת אחרת, ואם לא עוזר אפשר לבקש מגי פי טי לנסח לכם מכתב, ולפעמים אכן כדאי לפנות לעורך דין ולשלפ עבור מכתבספר את זה לערבי
מעניין את סבתא שלו
תנסו לבקש את עזרת "הפורום להגנת הצרכן" של איצ'ה ג'לובסקי, או שהם יטפלו בזה, או שהם ידעו למי להפנות אותכם, [ושוב איני נכנס לחלק ההלכתי בנושא זה, שכ"א ישאל את הדיין שלו]באמת איך ניתן לתבוע אותו?
מישהו מבין בזה?
יש לי סיכום בכתב ידו ות"ז שלו והקלטות שיחות
"שבוע הבא אצלך"כשאמרת לו שאת מזמינה ממשהו אחר מה הוא אמר לך?¿
אשמח לקבל פרטים של המישהו הזה שקיבל את כספו בחזרה, להבין איך קרה הנס
כי תאמיני לי שכבר ניסיתי הכל!!!
"שבוע הבא אצלך"
"מחר אצלך"
"ביום חמישי אני אצלך"
בלה בלה בלה
חחח הוא אומר לי את זה כבר שלושה חודשיםאני שומעת עכשיו וואצאפ שהוא שלח לי הבוקר( דיברתי איתו על לקוחה מפה )הוא אמר שם השבוע הוא מספק ליוכי יוכי ולקריית גת .
חשבתי שזה משהו אחר ולא את.... אז יש מצב שזה אמת.
כן, אשמח מאודרוצה פרטים בפרטי
אשלח לך מספר שלו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים