התייעצות לגבי חירוץ בארון חדר ילדים

תמיד כדאי בחוזה לרשום התחייבות של הנגר / החברה לזמנים, במצב כזה הם חשופים לתביעות נגדם, וחייבים לבצע את עבודתם, זאת מלבד שבמצב זה את המיקדמה וודאי לא מסכנים

תמיד כדאי בחוזה לרשום התחייבות של הנגר / החברה לזמנים, במצב כזה הם חשופים לתביעות נגדם, וחייבים לבצע את עבודתם, זאת מלבד שבמצב זה את המיקדמה וודאי לא מסכנים
[כמובן איני נכנס לנושא ההלכתי בזה, אך מספיק בשביל שיפחדו מזה, ובכל זאת גם בבי"ד אפשר לחייב לכאורה]

יש לי את של מלי

יש לי איתו חוזה כתוב וחתום בכתב ידו!
בחוזה כתוב שהוא מתחייב לספק את הסחורה עד לתאריך 16/3
ועכשיו מה?
זה ערבים!
זה לא מזיז לו כשאני אומרת לו שאני תובעת אותו....

יש לי איתו חוזה כתוב וחתום בכתב ידו!
בחוזה כתוב שהוא מתחייב לספק את הסחורה עד לתאריך 16/3
ועכשיו מה?
זה ערבים!
זה לא מזיז לו כשאני אומרת לו שאני תובעת אותו....
אבל לפחות ה-13,000 של המיקדמה את וודאי יכולה לקבל בחזרה

אבל הכסף כבר אצלו.
מה הכוונה מתבטל?
הוא כבר קנה בזה סיגריות....

ספר את זה לערבי
מעניין את סבתא שלו
כשיובהר לו שזאת פניה אחרונה לפני הליכים משפטיים, הוא ידבר קצת אחרת, ואם לא עוזר אפשר לבקש מגי פי טי לנסח לכם מכתב, ולפעמים אכן כדאי לפנות לעורך דין ולשלפ עבור מכתב

באמת איך ניתן לתבוע אותו?
מישהו מבין בזה?
יש לי סיכום בכתב ידו ות"ז שלו והקלטות שיחות

באמת איך ניתן לתבוע אותו?
מישהו מבין בזה?
יש לי סיכום בכתב ידו ות"ז שלו והקלטות שיחות
תנסו לבקש את עזרת "הפורום להגנת הצרכן" של איצ'ה ג'לובסקי, או שהם יטפלו בזה, או שהם ידעו למי להפנות אותכם, [ושוב איני נכנס לחלק ההלכתי בנושא זה, שכ"א ישאל את הדיין שלו]

אולי נתאגד יחד.
למרות שאני לא מאמינה בזה....
לערבים יש אין ספור תיקים בבתי משפט ובהוצאה לפועל, וזה לא מדגדג להם.
הם לא חיים כאנשי חוק כמונו, אין להם חשבונות בנק ואין באמת איך לעקל מהם כספים.
סתם להוציא כסף על פתיחת תיק/ עו"ד/ הוצאות נלוות/ התעסקות מיותרת
מספיק הכסף הראשוני שהלך לפח. לא מוציאה עליו עוד שקל!

אני יודעת על משהו שקיבל ממנו חזרה 12 אלף.
הוא יחזיר לך אם תדעי להתעקש.
הוא כמובן יאמר שהוא קנה בזה עץ ובלה בלה..
אבל בסוף הוא החזיר לו עד השקל האחרון + 50 שח מתנה לילדה שהיתה בבית באותו זמן.

אשמח לקבל פרטים של המישהו הזה שקיבל את כספו בחזרה, להבין איך קרה הנס
כי תאמיני לי שכבר ניסיתי הכל!!!
כשאמרת לו שאת מזמינה ממשהו אחר מה הוא אמר לך?¿
"שבוע הבא אצלך"
"מחר אצלך"
"ביום חמישי אני אצלך"
בלה בלה בלה

אני שומעת עכשיו וואצאפ שהוא שלח לי הבוקר( דיברתי איתו על לקוחה מפה )הוא אמר שם השבוע הוא מספק ליוכי יוכי ולקריית גת .
חשבתי שזה משהו אחר ולא את.... אז יש מצב שזה אמת.
רוצה פרטים בפרטי
אשלח לך מספר שלו
אשמח לקבל פרטים של המישהו הזה שקיבל את כספו בחזרה, להבין איך קרה הנס
כי תאמיני לי שכבר ניסיתי הכל!!!

"שבוע הבא אצלך"
"מחר אצלך"
"ביום חמישי אני אצלך"
בלה בלה בלה

אני שומעת עכשיו וואצאפ שהוא שלח לי הבוקר( דיברתי איתו על לקוחה מפה )הוא אמר שם השבוע הוא מספק ליוכי יוכי ולקריית גת .
חשבתי שזה משהו אחר ולא את.... אז יש מצב שזה אמת.
חחח הוא אומר לי את זה כבר שלושה חודשים
ואם מעניין אותך, הוא הסכים לשחרר לי היום סרטון של ה'מטבח' שלי :(
לא נראה כמו משהו שהולך להיות מוכן השבוע.....
צפיה מענה ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה