- הוסף לסימניות
דיברת איתו עלי?נראה לי את מהראשונות. מה הוא עונה לך?
דיברת איתו עלי?נראה לי את מהראשונות. מה הוא עונה לך?
תודה!!!1641 מי את ומה מעשיך?
מה הזמנת ממנו
תתקשרי אלי עדיף. אני לא יודעת מי את.תודה!!!
זה לא בשבילי זה בשביל אמא שלי
אשלח לך למייל פרטים
בערך בית שלם...
אשמח ממש לזרוז....
כבר חצי שנה
נראה לי אני הראשונה...נראה לי את מהראשונות. מה הוא עונה לך?
קיבלת?נראה לי אני הראשונה...
הוא שוב הבטיח לי יום שלישי, ז"א מחר
ברור שאני כבר לא מאמינה
אפילו תמונה לא שלח לי
יש מצב לתמונה ?חוזרת לשתף:
ב"ה התקינו לי אתמול את המטבח
והוא ב"ה מהמם ומדויק!!!
(נותרו כמה חלקים קטנים שעדיין לא הרכיב, הבטיח שיגיע ביום שישי, קשה לי להאמין לו....)
לצערי לא הכל תאם למה שהזמנתי, אבל ב"ה דברים לא מאוד משמעותיים בשביל שאריב עליהם ...
כן היו כמה דברים בלתי הגיוניים, כמו:
הוא לא הביא סוקל.... מישהו שמע על מטבח בלי סוקל???
ועד אי אלו דברים נוספים
שלא אלאה אתכם...
העיקר שיש לי ב"ה מטבח ראוי לשמו אחרי תקופת המתנה של כמעט שבעה חודשים
תודה שהייתם איתי בתקופה הזו![]()
איזה כיף!!חוזרת לשתף:
והוא ב"ה מהמם ומדויק!!!
(נותרו כמה חלקים קטנים שעדיין לא הרכיב, הבטיח שיגיע ביום שישי, קשה לי להאמין לו....)
לצערי לא הכל תאם למה שהזמנתי, אבל ב"ה דברים לא מאוד משמעותיים בשביל שאריב עליהם ...
ועד אי אלו דברים נוספים
שלא אלאה אתכם...
תודה על השיתוףחוזרת לשתף:
והוא ב"ה מהמם ומדויק!!!
ועד אי אלו דברים נוספים
שלא אלאה אתכם...
וואו!!חוזרת לשתף:
והוא ב"ה מהמם ומדויק!!!
ועד אי אלו דברים נוספים
שלא אלאה אתכם...
הוא שלח לי תמונה של המטבח שלך ובאמת ממש יפה ודומה לשלי.חוזרת לשתף:
והוא ב"ה מהמם ומדויק!!!
ועד אי אלו דברים נוספים
שלא אלאה אתכם...
עדיין לאיוכי יוכי את קיבלת את ההזמנה ?
לגבי הידיות שאני התייעצתי על זה עכשיו כולם המליצו לי לקחת אותו גודל גם לגדולים וגם לקטניםהוא שלח לי תמונה של המטבח שלך ובאמת ממש יפה ודומה לשלי.
גם לי המטבח בלי סוקל (עשיתי אצל נגר יהודי) שמתי שם קרמיקה של הרצפה. יצא לי מהמםםם. אבל תבקש ממנו הוא יעשה לך.
לי במטבח אין קרניז למעלה וראיתי שלך הוא עשה וזה ממש פרקטי ונכון.
הנגר שלי לא הסכים לגעת בזה כי לטענתו התקרות לא ישרות.
הפריע לי במטבח שלך שהידיות בארונות הקטנים הם גדולים ולא קטנים.
יש בדיוק אותה ידית בקטן, גם לי בהתחלה שמו גדול וביקשתי קטן יצא יותר יפה.
יש מצב לקבל פרטים באישי?כותבת לך באישי
יש לי המלצות על כמה שראיתי עבודות ממש יפות שלהם ושמעתי ממעצבות שהיו מרוצות(לא מנסיון אישי)
הפריע לי בכלל עצם הידיותהוא שלח לי תמונה של המטבח שלך ובאמת ממש יפה ודומה לשלי.
גם לי המטבח בלי סוקל (עשיתי אצל נגר יהודי) שמתי שם קרמיקה של הרצפה. יצא לי מהמםםם. אבל תבקש ממנו הוא יעשה לך.
לי במטבח אין קרניז למעלה וראיתי שלך הוא עשה וזה ממש פרקטי ונכון.
הנגר שלי לא הסכים לגעת בזה כי לטענתו התקרות לא ישרות.
הפריע לי במטבח שלך שהידיות בארונות הקטנים הם גדולים ולא קטנים.
יש בדיוק אותה ידית בקטן, גם לי בהתחלה שמו גדול וביקשתי קטן יצא יותר יפה.
אני לא בטוחה שסוקל זה משהו שכלול בעלות המטבח, כשעשיתי מטבח (אצל יהודי מקצוען דווקא) לא קיבלתי סוקל, אבל העדפתי לעשות מקרמיקות, סוקל רגיל בעייני לא מומלץ בכלל, לא אסתטי ולא עמיד.הפריע לי בכלל עצם הידיות
להזכירך, הזמנתי ידית במה ולא ידית רוכבת,
זה פשלה מספר אחת!
פשלה מספר 2 זה הסוקל, אני לא מעוניינת לעשות סוקל מהריצוף, וגם אם הייתי רוצה, אין לי ריצוף מיותר, ריצפתי לפני הרבה זמן ולא נשאר לי... הוא הבטיח לי שיביא, מקווה שאכן יעמוד במילתו....
לגבי הקרניז- ממש רבתי איתו שיעשה לי את זה הוא לא הסכים בתחילה, אבל התעקשתי...
וכמובן, לשאלתה של @שוטפת כלים אני ממש ממש לא נותנת לגיטימציה להזמין ממנו, להיפך!!! תתרחקו ממנו כמו מאש!! אחרי עוגמת הנפש שעברתי איתו, אני ממש מרגישה שקשה לי להנות מהמטבח
אה, והוא כמובן עוד לא הגיע לסיים, למרות שהתחייב להגיע ביום שישי.....
מאיפה את בארץ?יש מצב לקבל פרטים באישי?
מעדיפה יהודים
כאחת שעושה בימים אלו מטבחאני לא בטוחה שסוקל זה משהו שכלול בעלות המטבח, כשעשיתי מטבח (אצל יהודי מקצוען דווקא) לא קיבלתי סוקל, אבל העדפתי לעשות מקרמיקות, סוקל רגיל בעייני לא מומלץ בכלל, לא אסתטי ולא עמיד.
יש היום כל מיני אפשרויות מפולימרים, כדאי לך לברר
ואגב זה שאמר שיביא לך סוקל לא בטוח שלא יבקש ממך תשלום,
מישהי שעשתה אצל מיודענו מטבח, סיפרה לי שביקשה ממנו להביא לה ידיות למטבח בשונה למרות שזה לא היה מסוכם מלכתחילה, והוא הלך וקנה לה וצילם לה מהחנות, וכו,
אבל אחר כך הוא הגיע וביקש ממנה תוספת על זה
אז קחי בחשבון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים