התייעצות לגבי חירוץ בארון חדר ילדים

ככה נראה זכוכית חומה?

קבצים מצורפים

• IMG-20250623-WA0022.jpg
    IMG-20250623-WA0022.jpg
    KB 44.4 · צפיות: 35
עכשיו אתחיל ללחוץ עליו שישחרר לבתיה.
יש כאן עוד משהו שמחכה?
בדיוק רציתי לבקש ממך שתשבי לו על הראש גם בשבילי
היום הוא דיבר איתי- כנראה זה בזכותך
נשמע שהוא באמת מתחיל לזוז....
אבל בבקשה תמשיכי!! ותלחצי עליו- כי זה עוזר מאוד!!
וכל הכבוד על האכפתיות והדאגה
מעריכה מאוד!!
נ.ב. ניסיתי להשיג אותך כמה פעמים ולא היה מענה...

התקשרתי אליו כי הוא חייב לי גם ארון פינתי ופנו לנו את המקלט אז העלתי את התכולה לבית.
בעלי התעצבן מה קורה עם זה...
אז על הדרך נתתי לו שפכטל למה הוא לא מספק לריקי( יוכי וכו...) אז התחיל לומר זהו אני מספק להם בלה בלה.
שאלתי ריקי אמרה שיש בעיה בידיות אמר שמתקן.אתן יכולות לחשוד בי, אכפת לי אבל זה מה שיש.יכולה להיות רעה ולהגיד באי באי.
אבל כן כואב לי שבגללי אנשים קבלו עוגמת נפש.

לא קיבלתי ממנו כלום.
לא מחברת אליו אנשים רק בגלל פרוג. זהו שחררו אותי.
באמת שאין לי חשק להמשיך לנדנד לו.
יש לי מספיק מה לעשות בחיים.
וריקי וגם יוכי -קיבלו את הסירטון לפני.
נמאס לי להתנצל..יש מצב שלא אענה פה יותר כי למה לי ?!

לא הבנתי למה @החכמה שבנשים מקבלת סרטונים ולא הלקוחות עצמם?
לא מוזר לתי אליו

התקשרתי אליו כי הוא חייב לי גם ארון פינתי ופנו לנו את המקלט אז העלתי את התכולה לבית.
בעלי התעצבן מה קורה עם זה...
אז על הדרך נתתי לו שפכטל למה הוא לא מספק לריקי( יוכי וכו...) אז התחיל לומר זהו אני מספק להם בלה בלה.
שאלתי ריקי אמרה שיש בעיה בידיות אמר שמתקן.אתן יכולות לחשוד בי, אכפת לי אבל זה מה שיש.יכולה להיות רעה ולהגיד באי באי.
אבל כן כואב לי שבגללי אנשים קבלו עוגמת נפש.

לא קיבלתי ממנו כלום.
לא מחברת אליו אנשים רק בגלל פרוג. זהו שחררו אותי.
באמת שאין לי חשק להמשיך לנדנד לו.
יש לי מספיק מה לעשות בחיים.
וריקי וגם יוכי -קיבלו את הסירטון לפני.
נמאס לי להתנצל..יש מצב שלא אענה פה יותר כי למה לי ?!
מבינה את התסכול שלך
אני חושבת שכל הכבוד לךמעל האכפתיות
לא הכרחת אף אחד לקחת אותו וציינת מראש שלא עומד בזמנים
מי שלקח אותו בתקווה לחסוך כסף עשה את זה על דעתו האישית בלבד
וזה שאת מרגישה צורך לוודא שבסוף יהיו מרוצים זה לא מובן מאליו

כי אני אדם אחראי.והוא לא נוכל ויתן לכולם הכל.
הוא פשוט הוצף בלקוחות ( כן בגללי).
אם הוא היה מאחר כרוני עוד לפני תכפילו את הזמן במספר הממתינים ולהלן תוצאה .
ואני מותקפת פה וגם באישי ומקבלת מלא שיחות טלפון( אףאחד לא שמור) אז אני לא תמיד עונה.
אם הייתי מקבלת כסף הייתי שומרת מספרים כי שווה לי פה משהו.
ומי שייסתכל בסרטונים של ריקי יבין שמטבח כמו שלה שווה הרבה יותר מ 28 אלף.
אני עשיתי מטבח כזה ב 56 אלף.מלא בעיות והנגר- יהודי שמומלץ בפרוג (מתעלם ממני).
מקווה שהנגר הערבי יבוא לתקן לי ולסדר לי כי נמאס לי לנדנד לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה