- הוסף לסימניות
זה נראה שקופה רק הציפוי בתוכו פורמייקה עץככה נראה זכוכית חומה?
כן זה שלייוכי זה הספריה שלך לפני צביעה בתנור.
הבנתי שנתן לך במתנה2 ויטרינות?
ידית במה זה ידית שקועה /אינטגרלית, לא?ריקי זה המטבח שלך??
תיקן את הבעיות??
ספרייה מהממתיוכי זה הספריה שלך לפני צביעה בתנור.
הבנתי שנתן לך במתנה2 ויטרינות?
תודה אני מקווהספרייה מהממת
תקשיבי1641 מי את ומה מעשיך?
מה הזמנת ממנו
בדיוק רציתי לבקש ממך שתשבי לו על הראש גם בשביליעכשיו אתחיל ללחוץ עליו שישחרר לבתיה.
יש כאן עוד משהו שמחכה?
למה את צועקתריקי
אם יורשה לי לשאול זכוכית בוטרינה איזה צבע הולך היום.
הבנתי שלא שמים שקופה. אז מה כן?
לא הבנתי למה @החכמה שבנשים מקבלת סרטונים ולא הלקוחות עצמם?
לא מוזר לתי אליו
מבינה את התסכול שלךהתקשרתי אליו כי הוא חייב לי גם ארון פינתי ופנו לנו את המקלט אז העלתי את התכולה לבית.
בעלי התעצבן מה קורה עם זה...
אז על הדרך נתתי לו שפכטל למה הוא לא מספק לריקי( יוכי וכו...) אז התחיל לומר זהו אני מספק להם בלה בלה.
שאלתי ריקי אמרה שיש בעיה בידיות אמר שמתקן.אתן יכולות לחשוד בי, אכפת לי אבל זה מה שיש.יכולה להיות רעה ולהגיד באי באי.
אבל כן כואב לי שבגללי אנשים קבלו עוגמת נפש.
לא קיבלתי ממנו כלום.
לא מחברת אליו אנשים רק בגלל פרוג. זהו שחררו אותי.
באמת שאין לי חשק להמשיך לנדנד לו.
יש לי מספיק מה לעשות בחיים.
וריקי וגם יוכי -קיבלו את הסירטון לפני.
נמאס לי להתנצל..יש מצב שלא אענה פה יותר כי למה לי ?!
אני!תודה אני מקווה
קצת קשה לי להתרשם כשזה לפני צבע, דלתות וידיות
נראה לי את מהראשונות. מה הוא עונה לך?אני!
מאשדוד
אנא בבקשה
הזמנתי ארון, כבר חצי שנה
אפילו תמונה לא קיבלתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים