התייעצות לגבי חירוץ בארון חדר ילדים

באופן כללי שיטת עבודה של הרבה בעלי מקצוע ערבים זולים - הם מבטיחים מחיר זול, חלק מהלקוחות מקבלים וחלק לא.
הקצת שמקבלים יוצאים מרוצים וממליצים עליהם הלאה וכך ממשיכים להתגלגל.
תזכרו את הנתון הזה כשתשמעו פה שוב פעם המלצה על בעל מקצוע ערבי.
גם לתבוע אותם אי אפשר, חלקם פלסטינים, וגם הישראלים בדרך כלל הכל בשחור, לרבים מהם אין בכלל עוסק מורשה וגם אם כן לכו תמצאו אותו.
אפילו ללכלך עליהם אי אפשר. בדרך כלל אף אחד לא מכיר אותם מעבר לשם פרטי ואזור בארץ. במקרה הכי גרוע פעם הבאה הוא יביא את בן דוד שלו.
אבל תמשיכו להעסיק אותם, חלק מכם יקבלו תוצאה סבירה בזול... זאת השיטה.

באופן כללי שיטת עבודה של הרבה בעלי מקצוע ערבים זולים - הם מבטיחים מחיר זול, חלק מהלקוחות מקבלים וחלק לא.
גם לתבוע אותם אי אפשר, חלקם פלסטינים, וגם הישראלים בדרך כלל הכל בשחור, לרבים מהם אין בכלל עוסק מורשה וגם אם כן לכו תמצאו אותו.
אפילו ללכלך עליהם אי אפשר. בדרך כלל אף אחד לא מכיר אותם מעבר לשם פרטי ואזור בארץ. במקרה הכי גרוע פעם הבאה הוא יביא את בן דוד שלו.
סיכום מדוייק

יוכי קיבלת את הסחורה? אני קיבלתי אתמול והיום יתקינו לי את זה. מה איתך?

יוכי קיבלת את הסחורה? אני קיבלתי אתמול והיום יתקינו לי את זה. מה איתך?
ומה איתי????
חייבת להעלות פה הקלטה של רשימת התירוצים היומית- הזיה!

קבצים מצורפים

• PTT-20250721-WA0227.ogg
    KB 137.1
קיבלת תמונה או לא??

תמונה זה הוכחה שזה בדרך
ממש לא!
כבר שבועיים שאני מנדנדת לתמונה.
והוא אומר שהוא לא יכול כי זה כבר בארגזים.
לפני יומיים אמר לי- טוב, אני אפרק את הארגז ואשלח לך.
אחרי כמה דקות,
מתקשר לבקש שוב את התוכניות של הארון.............
הוא לא נורמלי!!!
אני כבר לא יודעת מה לעשות!
מעל חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!

ממש לא!
כבר שבועיים שאני מנדנדת לתמונה.
והוא אומר שהוא לא יכול כי זה כבר בארגזים.
לפני יומיים אמר לי- טוב, אני אפרק את הארגז ואשלח לך.
אחרי כמה דקות,
מתקשר לבקש שוב את התוכניות של הארון.............
הוא לא נורמלי!!!
אני כבר לא יודעת מה לעשות!
מעל חצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!
אז זה לא מוכן. אבל אם ביקש שוב תוכנית זה אצל תוך כ- 3 שבועות.

צחקתי ממהקלטה שלך בקול ואני בעבודה. חשבו שאני מפגרת פה

איך הצלחת?
גאמני תקועה איתו יותר מחצי שנה
יאוו אני לא יודעת שמות. הוא שאל את מי אני רוצה (מי שהתקין לך את זה או מי שהתקין לך את זה או את זה)
כולם בסדר העדפתי בחור אחד שהוא המתקין של רהיטי סאודר בירושלים גם... היה זריז ויעיל וגם יודע טוב עברית.

מי בא אליך מחבל בלי שיניים? רזה כזה ? אותו אני הכי פחות אוהבת. הוא יסודי מידי ואיטי

כן קיבלתי אתמול ואמר שיתקין לי היום
למתי תיאם איתך?

כן קיבלתי אתמול ואמר שיתקין לי היום
למתי תיאם איתך?
הוא אמר לי ב- 17:00 אבל כפי שידוע לך הוא לא מדייק בזמנים אז לכי תדעי.
מצד שני הסחורה מגיע מותקנת ברובה. (זה הגיע לך כמו ארון עטוף כולו. לא? ) . זה רק השלמות של חיבורים וכאלו אז שעה הוא אצלך והולך. לא ???

הוא אמר לי ב- 17:00 אבל כפי שידוע לך הוא לא מדייק בזמנים אז לכי תדעי.
מצד שני הסחורה מגיע מותקנת ברובה. (זה הגיע לך כמו ארון עטוף כולו. לא? ) . זה רק השלמות של חיבורים וכאלו אז שעה הוא אצלך והולך. לא ???
לנו אמר שיגיע ב4
הודיע מקודם שדוחה למחר

טוב לפחות מקבלים פה דברים....
וגם לי יש רשימת תירומצים יומית..

הבעל מקצוע שהכי אבל הכי אכזב אותי בבניה, היה יהודי חרדי.
ואפילו היה לו ניק בפרוג שנעלם מאז.
אגב, הגעתי דרך פרוג, מאז למדתי שלהסתמך על המלצות בפורום פומבי חרדי זה שטות, זה המלצות חד צדדיות מאוד. תמיד תנסו להגיע ללפחות 3 אנשים בפרטי.(תלוי כמובן בגובה העסקה)
הוא התקין לי דלתות בצורה מזעזעת שעשו לי נזק עד היום.
(כשהבאנו אחרי שנתיים שהתייאשנו ממנו בעל מקצוע אחר לתקן את הכשלים שהיה אפשרי לתקן, אז כמובן שנזוק הטיח והצבע משי שעשינו ללא תקנה עד שנביא טייח מחדש)

לא עזר לי כלום זה שהיה יהודי וחרדי. (רק שבפלפון כתוב 'שלומי'-שם בדוי ולא 'חאלד'?)
שאני אלך לבית משפט? זה אסור.
לבית דין? הבנתי שזה יותר מסובך לתבוע ובעלי לא שש על זה. גם לא ידענו מה השם והת"ז והכתובת שלו.
בלי קשר הוא כמובן סינן אותי, וזה היה חנות עם 3 סניפים, בסניפים האחרים התעלמו לגמרי מאחריות לבעיות מהסניף שקניתי כאילו אין ביניהם שום קשר.

אכן ערבים הם שקרנים ועדין אם יודעים לעבוד איתם אפשר להוציא מהם יפה מאוד במחיר זול.

המסקנה שלי, בעלי מקצוע מכל לאום יכולים לגרום לך לפול בפח. תקנה חכם ולא משנה לאום או מגזר.
אם יש לך יכולת לפרנס יהודים וחרדים בהשקעה קטנה מצדך, ברור שכדאי.
אבל להשקיע עוד עשרות אלפי או מאות אלפי, זה כבר לא נראה לי מחויב.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה