התייעצות לגבי חירוץ בארון חדר ילדים

צרו קשר באישי
אולי כדאי שתהי באמת חכמה בנשים ותבקשי מהנגר אחוזים על מי שאת מביאה
ולמי שרוצה בכל מקרה את הפרטים עליו שיחתום לך שלמרות שהוא קרא את כל השרשור הוא עדיין רוצה לנגר אצל הנגר ואת לא קשורה לשום דבר שיקרה או יתפשל.
או שאת גם הצדיקה שבנשים 😀

נערך לאחרונה ב:
סליחה שאני מביעה דעה
אני עוקבת אחרי האשכול מאד שהוא נפתח
ראיתי את העוגמת נפש של כל הלקוחות שהמתינו כ"כ הרבה זמן באמתלות ותרוצים
ולא תמיד קיבלו את מה שהזמינו בדיוק (אם קבלו..)
אז אלה שמבקשות את המספר של הנגר אולי תחשבו קודם שוב?
אולי תקראו את כל האשכול?
אולי תקשיבו להקלטת התרוצים שלו?
אני לא יודעת למה אם יש פה כמה בודדות שקיבלו תוצרים לאחרונה
אז כולם שכחו מי הבן אדם...
תחסכו מעצמכם כאב ראש ועוגמת נפש
לא נראה שלחכמה שבנשים יש זמן פנוי כל כך להמשיך לרדוף אחרי הנגר בשבילכם
כמובן רק מביעה את מה שחשבתי
נקודה למחשבה...

אולי כדאי שתהי באמת חכמה בנשים ותבקשי מהנגר אחוזים על מי שאת מביאה
ולמי שרוצה בכל מקרה את הפרטים ממנו שיחתום לך שלמרות שהוא קרא את כל השרשור הוא עדיין רוצה לנגר אצל הנגר ואת לא קשורה לשום דבר שיקרה או יתפשל.
או שאת גם הצדיקה שבנשים 😀
אני לא לוקחת יותר אחראיות! מי שרוצה אותו אחרי כל הטררם פה אז היא צריכה לדעת:
1. הוא לא גנב (היא תקבל את הסחורה)
2. הזמן- אין לו זמנים. הזמנת היום תקבלי בט"ו בשבט
3. הוא רוצה כסף מראש אז צריכים כח סבל להתווכח איתו על זה.
4. הוא מעלה מחירים כל הזמן- אל תתנו לו את התענוג. שלא תגלו שיכלתם לקבל אצל השכן שלך באותו מחיר.
5. הוא מביא באמת סחורה סוג א' א' . אני ממש אוהבת את סוג העץ, את ההתקנה, את הצירים של המגירות. זה איכותי יותר מחנות רהיטים פי 100.
6.הוא נודניק... ינסה להכניס לך להזמנה עוד דברים והוא לא מרפה.
7. תשמעו את ההקלטות שמשהו צירפה פה. כל היום מלא סיפורים כאלו עד שהמוצר מגיע...

אני לא הייתי מזמינה ממנו עכשיו אלא מחכה עוד חודשיים (הוא עמוס עכשיו בהזמנות מפה) ואז להזמין בכיף תקבלו את זה אולי בחנוכה ואל תציפו אותו שוב כי הוא לא יעמד בזה.
ככשאלתי אוו השבוע למה אתה מעכב הוא אמר לי אני לא יכול לזרוק כ"כ הרבה על הפועלים שלי.

מי שרוצה עוד פרטים עליו באישי. הוא ביקש לא לפרסם טלפון שלו

סליחה שאני מביעה דעה
אני עוקבת אחרי האשכול מאד שהוא נפתח
ראיתי את העוגמת נפש של כל הלקוחות שהמתינו כ"כ הרבה זמן באמתלות ותרוצים
ולא תמיד קיבלו את מה שהזמינו בדיוק (אם קבלו..)
אז אלה שמבקשות את המספר של הנגר אולי תחשבו קודם שוב?
אולי תקראו את כל האשכול?
אולי תקשיבו להקלטת התרוצים שלו?
אני לא יודעת למה אם יש פה כמה בודדות שקיבלו תוצרים לאחרונה
אז כולם שכחו מי הבן אדם...
תחסכו מעצמכם כאב ראש ועוגמת נפש
לא נראה שלחכמה שבנשים יש זמן פנוי כל כך להמשיך לרדוף אחרי הנגר בשבילכם
כמובן רק מביעה את מה שחשבתי
נקודה למחשבה...
כל מילה! בעלי תאמת אמר לי להפסיק להפיץ אותו כי לא ניתן לעבוד עם אדם כזה.
אני הזמנתי דברים בנובמבר וחלק מיהם זרוקים לי עכשיו בסלון. טוען שיתקין אותם היום.

מה שכן יצא לי בית שלם (ארון 6 דלתות עם 15 מגירות, ארון 5 דלתות עם 15 מגירות, דלתות לבוידעים, 2 ספות יפיפיות, ספריה, מיטות מרופדות וזוג מזרונים בפחות מ- 30 אלף).

אה ותיקן לי עוד ארון 6 דלתות, תיקן את כל הדלתות ההזזה והכניס בפנים עוד מגירות באותו מחיר.

אבל זה לא מחיר שאף אחת תקבל פה היום. עלה לו האף. (הוא כועס שהוא שומע שאני אומרת את המחיר הזה)

ואולי לא כדאי שתעסיקו אותו עכשיו לפני שמספק את כל העבודות שהתחייב כאן?
וגם תחשבו טוב טוב אם יש לכם כוחות נפש לסיפור הזה.
זה לא שאחרי חצי שנה הוא מספק,
רק אחרי חצי שנה של נדנודים יום- יומיים, אולי הוא יספק (שימו לב שבינתיים סיפק פה רק ל-2, חוץ מלחכמה בנשים)

נכון. לא נותנת את המספר שלו עד אחרי החגים וכמובן לא נהיית הבייבי סיטר של אף אחת פה.
אורחת 10 נראה לי הראשונה שהזמינה ממנו ועד היום לא קיבלה כלום!!!
וגם בתיה הזמינה ממנו די מזמן ולא קיבלה.
ועוד אחת מבית שמש.
וגם 1641- שאין לי מושג מי זו טרם קיבלה לדעתי ועוד כמה... לא יפה שהוא ייקח עוד עבוודות ויניח אותם בצד.

אורחת 10 מה הוא טוען לגביך?

נכון. לא נותנת את המספר שלו עד אחרי החגים וכמובן לא נהיית הבייבי סיטר של אף אחת פה.
ועוד אחת מבית שמש.
וגם 1641- שאין לי מושג מי זו טרם קיבלה לדעתי ועוד כמה... לא יפה שהוא ייקח עוד עבוודות ויניח אותם בצד.

מה זה הזמינה מזמן- הזמנתי בטו בשבט!!!
וגם אני חושבת שיהיה חכם לכולנו לא להפנות לו עוד עבודה עד שגומר לספק את כל הדברים

מנסיון אישי! בעבודה עם ערבים בתחום הבניה והריהוט: [כל הבית שלי מרוהט מהשטחים, ריהוט ברמה גבוהה! בפחות מחצי מחיר] אני לא אתן מספרי טלפון כדי לא ליגרום חלילה נזק - אל תבקשו...
לא כל אחד בנוי לזה!
צריך להיות חכם ולהבין את "השפה" איך להתנהל מולם,
לעולם לא ניתן לסמוך ולעצום עיניים!
וכן, יש בזה סיכון!

אבל...
ניתן לקבל מהם סחורה דבסט! בהרבה פחות כסף מהיהודים -שברוב המקרים עושים עלינו הישראלים קופה! [גם הם מעסיקים ערבים בחצי מחיר, והרבה פעמים הנגריות שלהם בשטחים בלי מע"מ וכו']

קניתי פעם מיטה בחנות מפורסמת בי-ם, כשהגיע הערבי המוביל והמתקין... שוחחתי אתו קצת... והוא הביא לי את הטלפון של הנגר מבית לחם... שמקבל את ההזמנות מהחנות של היהודים בי-ם... והתברר לי ששילמתי יותר מכפול אם הייתי קונה ישירות ממנו, וללא "דמי התיווך" לחנות של היהודי

ולכן ברור שיש מצווה בתורה לפרנס יהודים
אבל אין מצווה בתורה להיות פראייר... ולשלם על אותה סחורה פי שתיים...

ולכן לדעתי מי שבנוי לזה [לא כל אחד!] ויודע את הסכונים, ויודע לשים מראש כסף נכבד בצד,
יחסוך המון המון כסף

אל תיהיו פראיירים!!!!!

מנסיון אישי! בעבודה עם ערבים בתחום הבניה והריהוט: [כל הבית שלי מרוהט מהשטחים, ריהוט ברמה גבוהה! בפחות מחצי מחיר] אני לא אתן מספרי טלפון כדי לא ליגרום חלילה נזק - אל תבקשו...
לא כל אחד בנוי לזה!
צריך להיות חכם ולהבין את "השפה" איך להתנהל מולם,
לעולם לא ניתן לסמוך ולעצום עיניים!
וכן, יש בזה סיכון!

אבל...
ניתן לקבל מהם סחורה דבסט! בהרבה פחות כסף מהיהודים -שברוב המקרים עושים עלינו הישראלים קופה! [גם הם מעסיקים ערבים בחצי מחיר, והרבה פעמים הנגריות שלהם בשטחים בלי מע"מ וכו']

קניתי פעם מיטה בחנות מפורסמת בי-ם, כשהגיע הערבי המוביל והמתקין... שוחחתי אתו קצת... והוא הביא לי את הטלפון של הנגר מבית לחם... שמקבל את ההזמנות מהחנות של היהודים בי-ם... והתברר לי ששילמתי יותר מכפול אם הייתי קונה ישירות ממנו, וללא "דמי התיווך" לחנות של היהודי

ולכן ברור שיש מצווה בתורה לפרנס יהודים
אבל אין מצווה בתורה להיות פראייר... ולשלם על אותה סחורה פי שתיים...

ולכן לדעתי מי שבנוי לזה [לא כל אחד!] ויודע את הסכונים, ויודע לשים מראש כסף נכבד בצד,
יחסוך המון המון כסף

אל תיהיו פראיירים!!!!!
אבל לא הבאת את כללי הזהב איך מתנהגים עם ערבים, נשמח לשמוע

ועוד אחת מבית שמש.

מה זה הזמינה מזמן- הזמנתי בטו בשבט!!!
וגם אני חושבת שיהיה חכם לכולנו לא להפנות לו עוד עבודה עד שגומר לספק את כל הדברים
אני הזמנתי לפני טו בשבט...

אבל לא הבאת את כללי הזהב איך מתנהגים עם ערבים, נשמח לשמוע
קשה להסביר את זה... זה לא מקצוע נרכש, ע"פ רוב מי שיודע להתנהל אתם נולד עם זה
-לדעת את יחסי האסרטיביות מולם,
-לדעת איך מצד אחד לתת כבוד ו[כאילו] אמון..., ומצד שני -"אותי לא מסבנים...!" "אתה תצטער אם יהיה לי תלונה אחת על המוצר..." וכו'
-לדעת מתי לצחוק אתם ומתי לצרוח עליהם...
בקיצור זה לא בא ברגל
רואים מלא משפחות שמשפצים שלא יודעים איך להתנהל עם הבני דודים, והם אלופים לקלוט את זה ולנצל את החולשה..,

קשה להסביר את זה... זה לא מקצוע נרכש, ע"פ רוב מי שיודע להתנהל אתם נולד עם זה
-לדעת את יחסי האסרטיביות מולם,
-לדעת איך מצד אחד לתת כבוד ו[כאילו] אמון..., ומצד שני -"אותי לא מסבנים...!" "אתה תצטער אם יהיה לי תלונה אחת על המוצר..." וכו'
-לדעת מתי לצחוק אתם ומתי לצרוח עליהם...
בקיצור זה לא בא ברגל
רואים מלא משפחות שמשפצים שלא יודעים איך להתנהל עם הבני דודים, והם אלופים לקלוט את זה ולנצל את החולשה..,
דרך חנות זה ראש שקט כי הנגר מחויב לחנות יותר מאשר ללקוח שמחר הוא לא מכיר ויכול להעלם לו
לא סתם משלמים לחנות יותר יש לו אינטרס שתביא לו עוד לקוחות
והחנות לא פעם עושה את העבודה השחורה

מה שהיה פה זה הזוי
8 חודשים לקוחות לא קיבלו סחורה
ולקוחות חדשים המשיכו להזמין

אתמול קיבלתי שיחה ממשהו פה שמחכה (אומנם לא הרבה זמן) אבל הוא סגר איתו הזמנה די גדולה.
בקיצור אין מה להזמין ממנו עד אחרי החגים.
ואל תעבירו את המספר שלו לאחרים כרגע.. (כי הבנתי שחבר העביר לחבר ... והוא מוצף)

תנו לו קצת להתייבש עם הזמנות כרגע. שיסיים פה עם כולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה