מחיר מטורףלא יכולה להתכתב בפרטי.
מעניין אותי המחיר כי אני סגרתי עכשיו עם נגר פרטי (ערבי גם) 2 ארונות ענקיים.
6 דלתות +5 דלתות עם מלאאא מגירות (12 מגירות ענקיות בכל ארון)
עיצוב איך שבחרתי....
+ ספריה כ- 3 מטר
+ מיטת הורים מרופדת
+ספות 2+3 יפיפיות במחיר הזוי של פחות מ-30 אלף....
אז מעניין מה המחיר שנתן לך
באישי אפשר?הוא ביקש שאני לא יעלה באינטרנט
יגיע גם לצפון?כן מחיר הזוי ביותר
גיליתי אותו ממש במקרה..חשב שאני אדריכלית ורצה שאביא לו לקוחות.
אמרתי לו אני זקוקה לריהוט לכל הבית. תאמת היה קצת סיכון אבל יצא פצצה באיכות נדירה ממש.
אחר כך התברר שעשו אצלו הרבה אנשים מרמת שלמה/ רמות/ בית שמש
נשמח לקבל פרטים של הנגר, אנחנו גם כעת בהצעות מחיר lm4176866 בגימיילכן מחיר הזוי ביותר
גיליתי אותו ממש במקרה..חשב שאני אדריכלית ורצה שאביא לו לקוחות.
אמרתי לו אני זקוקה לריהוט לכל הבית. תאמת היה קצת סיכון אבל יצא פצצה באיכות נדירה ממש.
אחר כך התברר שעשו אצלו הרבה אנשים מרמת שלמה/ רמות/ בית שמש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים