התייעצות לגבי חירוץ בארון חדר ילדים

• הוסף לסימניות
מעניין אותי המחיר כי אני סגרתי עכשיו עם נגר פרטי (ערבי גם) 2 ארונות ענקיים.
6 דלתות +5 דלתות עם מלאאא מגירות (12 מגירות ענקיות בכל ארון)
עיצוב איך שבחרתי....
+ ספריה כ- 3 מטר
+ מיטת הורים מרופדת
+ספות 2+3 יפיפיות במחיר הזוי של פחות מ-30 אלף....
סנדוויץ?

• הוסף לסימניות
הוא לא יעמוד בעומס ואני לא יודעת מה הוא יעשה בסוף.
כבר רשמו לי באישי שאנשים הזמינו אצל נגרים אחרים דברים והוא לא עונה להם 3 שבועות ויותר.
מה יקרה אם זה יהיה במצב איתו גם???
איך נישאר חברים?

אדבר איתו לשאול כמה הוא רוצה עוד עבודות עכשיו... (בעלי אומר שערבים תמיד יגידו כן) בעיה .
אני עדיין מחכה לספריה.... מה יהיה עלי

• הוסף לסימניות
קיבלתי ממנו גם מזרונים של חדר שינה של חרבאווי (כל החברות בארץ קונים שם ומדביקים מדבקות של עמינח/ פולירון וכו'..)
שידה לחדר שינה
תיקון ארון 6 דלתות נוסף והכניס לי בה עוד מגירות
דלתות לבוידעים
ספסל לאי

יצא לי סיעתא דישמיא . אני יודעת שהוא מנסה לעלות מחירים

• הוסף לסימניות
קיבלתי ממנו גם מזרונים של חדר שינה של חרבאווי (כל החברות בארץ קונים שם ומדביקים מדבקות של עמינח/ פולירון וכו'..)
שידה לחדר שינה
תיקון ארון 6 דלתות נוסף והכניס לי בה עוד מגירות
דלתות לבוידעים
ספסל לאי

יצא לי סיעתא דישמיא . אני יודעת שהוא מנסה לעלות מחירים
תוכלי לשים תמונה של הספות?
נשמע מעניין מאוד מנגר...

• הוסף לסימניות
זה הספות... גנבתם לי פרטיות של כל הבית.

שימו לב שהוא התחיל לומר 60 ימי עסקים תכלס זה כ- 80 יום!!! הוא נהיה עמוס

קבצים מצורפים

• ספה.jpg
    ספה.jpg
    KB 139.7 · צפיות: 85
  • הוסף לסימניות
מהמם!!!
מאיפה הריצוף?
איזה סוג? וגודל?
שאולוף
1*1
באמת ריצוף נדיר.
בתמונה זה נראה כהה זה די בהרי אבל לא רואים כתמים.
לפני זה הייתי עושה ניגוב כל יום... היום ניגוב אחת ל... ושטיפה פעם בשבוע.
אבל זה עלה די יקר

• הוסף לסימניות
טוב
אני מבינה שהחכמה בשנים לא מעוניינת לשלוח פרטים.

אחרות שיכולות להמליץ על נגרים ערבים בבני ברק ולא יקרים?

יש לי עבודה תקועה שהנגר הלך לי באמצע!! עזרה דחופה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה