התייעצות לגבי חירוץ בארון חדר ילדים

@החכמה שבנשים עכשיו אני מגלה את האשכול.
מצטרפת גם למאוכזבותתתתתת
הזמנתי אצלו ארון ב-14.1, לפני 5 חודשים !!!!!!!
שילמתי חצי מהסכום מקדמה
אמר אספקה תוך חודש.
ועדין לא קיבלתי כלום, אפילו לא תמונה.
מתקשרים אליו כמעט על בסיס יומי
ואין,
נאדה,
כלום!

נוכל, זה מה שהוא!
איך קיבלת את המספר שלו?

את מחקה אותו טוב.
@החכמה שבנשים עכשיו אני מגלה את האשכול.
מצטרפת גם למזבותתתתתת
הזמנתי אצלו ארון ב-14.1, לפני 5 חודשים !!!!!!!
שילמתי חצי מהסכום מקדמה
אמר אספקה תוך חודש.
ועדין לא קיבלתי כלום, אפילו לא תמונה.
מתקשרים אליו כמעט על בסיס יומי
ואין,
נאדה,
כלום!

נוכל, זה מה שהוא!
מי את ומאיפה את?
חא זוכרת כבר כלום

@החכמה שבנשים וכל מי ממבין, יש דרך להוציא את הכסף בחזרה
??????
אנחנו כבר חצי שנה עם הנוכל הזה....
ואין אפילו לא חצי תמונה!!!
לא עוזר איומים, שיחות יומיות המקל והגזר
וכככככככללללללווווווםםםםם!

??????
כמה שילמתם מקדמה?

??????
יפה שהוא עדיין עונה לכם תטלפון

בקיצור אף פעם, אף פעם אל תקחו אותו לנגרות!!
וכל מי שחושב שהוא יקח ויהיה החכם הגדול שלו הוא יספק את הסחורה- טועה בגדול.....
אני מצטערת על כל רגע
אם יש למישהו דרך או רעיון איך מוצאים כסף (עורך דין יעזור? יש לי עורך דין שיעשה לי את זה)

נ

19000 כן וזה לא חכם, ובחיים לא משלמים לערבי לפני, וכו'
את זה אני יודעת להגיד לעצמי
בבקשה הבו פיתרון איך מחזירים את הכסף!!
לא אמיתי!!
אני גם בדילמה הזו-- אם לקחת ערבי שיעשה לי נגרות ברבע מחיר או לקחת יהודי. וכנראה שאקח יהודי
מבינה אותך שלקחת... זה כ"כ מגרה לחסוך את הכסף אבל לא שווה את זה!!!!!!

לא אמיתי!!
אני גם בדילמה הזו-- אם לקחת ערבי שיעשה לי נגרות ברבע מחיר או לקחת יהודי. וכנראה שאקח יהודי
אחרי כל האשכול הזה יש לך עוד דילמה?
:oops:

לא אמיתי!!
איזה חמודה שאת!
כולם רק מחנכים אותנו שעשינו לא בשכל וכו'
ולא מבינים ששיש הבדל של 13 אלף שקל בן הצעה אחת להצעה אחרת מאוד מאוד קשה לזכור שלא כדאי לסגור עם ערבי עיסקה.
וברור שאת הרהיטים הבאים לא אעשה אצל ערבי, אבל להגיד שאצל הנגרים היהודים שלקחתי הייתי לגמרי מרוצה מהשירות? גם לא, הנה במטבח שלנו עדיין חסר מגירה שנתיים אחרי התקנה!!! וכמה שניסינו- לא הצלחנו שהם יביאו לנו
את השולחן- הזמנו משהו אחד, קיבלנו משהו שני אבל יאמר לשבחם שהם החליפו לנו, אבל לקח מלא מלא זמן- והכל זה יהודים וחברות ידועות.
מי שממש הייתי מרוצה זה מרהיטי מילאנו בראשון לציון- שם היה גם שירות, גם איכות , ושמשהו לא בדיוק היה נראה לנו באחד הכיסאות הם החליפו בלי בעיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה