התייעצות לגבי חירוץ בארון חדר ילדים

טוב אז הוא לא התקין כמובן..
אמור לבא בראשון
כרגע הבית שלי נראה מחסן רהיטים...

אבל יש לי שאלה חשובה- ממדידות של הספריה זה נראה שחסר 28 ס"מ עד התקרה!!
בעוד שזה היה אמור להגיע עד התקרה!!
מה הייתן עושות?
הרי אם אני אגיד לו לעשות חדש אני יכולה לשכוח מהספריה לעוד 8 חודשים
מה עושים בכזה מצב?

אמור לבא בראשון

מה הייתן עושות?
מה עושים בכזה מצב?
לדעתי תמיד לוקחים קצת מרחק
גם בארונות מטבח שעושים עד התקרה

את יכולה להגיד לו לעשות קרניז
אם כי 28 ס''מ לקרניז זה ממש המון
הפלטות מגיעות תמיד 2.4 מטר, כשתקרה היא 2.6 בערך, אצלנו הוא עשה קאנט מלמטה וקרניז מלמעלה
ככה עושים בדרך כלל

אמור לבא בראשון

מה הייתן עושות?
מה עושים בכזה מצב?
חישבת את הרגליים?

אמור לבא בראשון

מה הייתן עושות?
מה עושים בכזה מצב?
לא מאמינה שחסר כזה הרבה. תחכי להתקנה.. תגלי שזה בסדר. הוא שם קרניז למעלה לסגור את החור. אבל יהיה הפרש קטן 3-4 ס"מ

אמור לבא בראשון

מה הייתן עושות?
מה עושים בכזה מצב?
יש למטה צוקל/רגליים
תחשבי אותם גם

מה שאני חוששת זה שיש לי בית עם תקרה בגובה לא סטנדרטי (2.80) ואמרנו לא את זה כמה פעמים, והא גם מדד את הגובה
יש הנמכה של גבס ל1.70 אבל זה עדיין יותר גבוה מרוב הבתים- לא?
מרגיש לי שהוא שכח מזה

מה שאני חוששת זה שיש לי בית עם תקרה בגובה לא סטנדרטי (2.80) ואמרנו לא את זה כמה פעמים, והא גם מדד את הגובה
מרגיש לי שהוא שכח מזה
לנו יש 2.8
לא חושבת שזה חריג בכלל

מרגיש לי שהוא שכח מזה
2.70 זה ממש לא חריג.

תשלחי לנו תמונות
מעדיפה לא לפרסם פה...
אני אשלח לך בפרטי בעז"ה
מה לגבי הגובה?

מתאים שהוא יגיד שהבית גבה מאז שהוא מדד...
אז באמת זה יותר קצר מהתקרה ב20 ס"מ
כרגע אנחנו בדיונים איתו מה הוא יעשה לנו שם
חשבנו על ארונות עליונים לכלי פסח, כמובן בהמשך של העיצוב של בספריה
כי ממש חבל לנו על כל ס"מ של איחסון

בקיצור אף פעם, אף פעם אל תקחו אותו לנגרות!!
וכל מי שחושב שהוא יקח ויהיה החכם הגדול שלו הוא יספק את הסחורה- טועה בגדול.....
אני מצטערת על כל רגע
אם יש למישהו דרך או רעיון איך מוצאים כסף (עורך דין יעזור? יש לי עורך דין שיעשה לי את זה)
מבקשים ממנו עוד כמה רהיטים ושיבוא לקחת מידות ומקדמה, וכשהוא בבית שלך תעשי הכל כדי להוציא ממנו את הכסת תגידי לו שאת מזמינה בתנאי שמחזיר לך את המקדמה וכו', אולי יעזור מי יודע

מבקשים ממנו עוד כמה רהיטים ושיבוא לקחת מידות ומקדמה, וכשהוא בבית שלך תעשי הכל כדי להוציא ממנו את הכסת תגידי לו שאת מזמינה בתנאי שמחזיר לך את המקדמה וכו', אולי יעזור מי יודע
ב"ה הוא כבר הביא הכל..

ב"ה הוא כבר הביא הכל..
אני רואה שהרחיבו לשתף פה לתועלת הציבור, וחשבתי שיעזור שאשתף מנסיוני האישי.
ראשית תודה @החכמה שבנשים עזרה לנו מאוד מולו, וקיבלנו 5 ארונות, לאחר תשלום מקדמה של 50 אלף ש"ח, שבמשך 6 חודשים לא ידענו האם יום אחד נראה משהו ממנו ואפשר לומר קדיש על הכסף.
לאחר סיפורים ומסע תלאות הגיעו 5 ארונות שהם כשליש מההזמנה הכוללת שעשינו בסך של קרוב ל150 אלף, בטעות כנראה נפלנו איתו עמוק מידי.
אבל וזה השיתוף החשוב אין לנו ארון אחד שאנחנו מרוצים מהעבודה שיצא מדויק, יש דפיקות, חסר מגירות, בארון אחד עשה 4 דלתות במקום 3, כולם לא מדויקים במדות, ורחוקים מהתקרה משמעותית.
הוא אמנם עושה עבודה שבשוק האמיתי יקרה מאוד כמו צבע בתנור וחירוץ, אבל לנו אישית כל ההזמנה הזאת היתה זכר לחורבן.
להתחיל איתו משהו זה להיכנס לגלות עד צוואר.
בהצלחה לאלו שהזמינו, ואם עוד לא קיבלתם ממנו את העבודה ועבר זמן מוגזם, עצתי לשלם לערבי שאתם מכירים שיאיים וידרוש ממנו את הסחורה תוך 3 ימים

אני רואה שהרחיבו לשתף פה לתועלת הציבור, וחשבתי שיעזור שאשתף מנסיוני האישי.
ראשית תודה @החכמה שבנשים עזרה לנו מאוד מולו, וקיבלנו 5 ארונות, לאחר תשלום מקדמה של 50 אלף ש"ח, שבמשך 6 חודשים לא ידענו האם יום אחד נראה משהו ממנו ואפשר לומר קדיש על הכסף.
לאחר סיפורים ומסע תלאות הגיעו 5 ארונות שהם כשליש מההזמנה הכוללת שעשינו בסך של קרוב ל150 אלף, בטעות כנראה נפלנו איתו עמוק מידי.
אבל וזה השיתוף החשוב אין לנו ארון אחד שאנחנו מרוצים מהעבודה שיצא מדויק, יש דפיקות, חסר מגירות, בארון אחד עשה 4 דלתות במקום 3, כולם לא מדויקים במדות, ורחוקים מהתקרה משמעותית.
הוא אמנם עושה עבודה שבשוק האמיתי יקרה מאוד כמו צבע בתנור וחירוץ, אבל לנו אישית כל ההזמנה הזאת היתה זכר לחורבן.
להתחיל איתו משהו זה להיכנס לגלות עד צוואר.
בהצלחה לאלו שהזמינו, ואם עוד לא קיבלתם ממנו את העבודה ועבר זמן מוגזם, עצתי לשלם לערבי שאתם מכירים שיאיים וידרוש ממנו את הסחורה תוך 3 ימים
אנחנו גם עדין עמוק איתו בסיפור.
לא לבלוע ולא להקיא...
סיפק אמנם ארון שהזמנו,
אבל אין קשר בין ההזמנה לבין מה שסופק בפועל!
הזמנו ארון ב-2 צבעים, סיפק צבע אחד
הזמנו ארון מחורץ, הגיע ארון חלק
הזמנו עד התיקרה, הגיע רחוק ממנה ב-30 ס"מ (מכוער!)
הזמנו 5 מגירות חיצוניות, הגיעו 3.
מידות לא מדויקות בכלל ועוד.
בקיצור, עגמת נפש גדולה מאד.
כל הזמן מבטיח שיסדר הכל, ובינתיים כמעט הפסיק לענות לנו לטלפונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה