התייעצות לגבי מצלמה חובבנית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת ה י ל ה;n5050215:
נכתב ע"י נחמי ח;n5049994:
איך הגעתם למחיר הזה? הכי זול בזאפ 1,160 והכי יקר 1,250 זה כניראה עם אחריות קרט.

ברוב החנויות שמופיעות בזאפ אני מניחה שהיא כבר לא במלאי בכלל.
בחנות פיזית שניכנסתי אליה, היה להם במלאי וביקשו 1450.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelgreen;n5050233:
נכתב ע"י ת ה י ל ה;n5050215:
ברוב החנויות שמופיעות בזאפ אני מניחה שהיא כבר לא במלאי בכלל.
בחנות פיזית שניכנסתי אליה, היה להם במלאי וביקשו 1450.

היא לא תמיד במלאי כי יצא כבר ב720. רחלי, ספרי לנו כמה את נהנית מהG9X II, שווה כל שקל, נכון? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהודית34;n5050237:
סליחה על הכניסה, איך הSX420 ביחס ל710?

שתיהם פחות או יותר אותה איכות תמונה. 420 sx זה מצלמת דמוי DSLR שאני לא אוהבת, כי זה לסחוב מצלמה גדולה לאיכות לא משהו. היתרון זה הזום הגדול, לא הרבה יותר מזה. במילים אחרות, משקפת מקצועית :) :)

אם 1,000 זה היה התקציב שלי ואין סיכוי ליותר למצלמה ביתית הייתי הולכת על הSX710. אם הייתי צריכה מצלמה מקצועית לצילום מקצועי חובבני או מתחיל, הייתי הולכת על המצלמה המקצועית הכי זולה של קנון עם עדשה זולה, ולא על הדמוי מקצועי כמו הSX420 שציינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת ה י ל ה;n5050320:
נכתב ע"י rachelgreen;n5050233:
רחלי, ספרי לנו כמה את נהנית מהG9X II, שווה כל שקל, נכון? :)

היא אלופה. אין לי מילה אחרת. אני מצלמת תמיד על אוטומט, והתמונות יוצאות ברמה מקצועית ממש! אין עליה, שווה כל גרוש ואני לא מתחרטת לרגע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת ה י ל ה;n5050494:
אם 1,000 זה היה התקציב שלי ואין סיכוי ליותר למצלמה ביתית הייתי הולכת על הSX710.
למה ה710? לפי מה שאני שומעת אין הרבה הבדל בינה לבין ה610, והמחיר משמעותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachelgreen;n5050654:
למה ה710? לפי מה שאני שומעת אין הרבה הבדל בינה לבין ה610, והמחיר משמעותי

נכון, ניראה לי גם שהאיכות אותו דבר. אף פעם לא התנסתי בה אבל זה כניראה מאוד דומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת ה י ל ה;n5049821:
נכתב ע"י מיסי;n5045887:
התכוונתי לsx710 ולדעתי היא שווה את המחיר שלה, זאת אומרת, של1,000 ש"ח לא יהיה יותר טוב מזה. אבל - החדות של התמונות לא הכי הכי. כמובן יותר טוב מפלאפון, וכשיש תאורה טובה כמו בחוץ זה יוצא מאלף, אך בבית ובתנאי תאורה רגילים, אין לה חדות מעולה. עכשיו, לרוב האנשים זה לא מפריע, ולכן המצלמה הזו נהיתה הכי פופולרית בכל בית חרדי. אם חשוב לך איכות תמונה מאוד מאוד מאוד, שווה לך - כמובן אם יש - להשקיע עוד 1,000 ולקנות את הקנון G9x II. יתכן שראית תמונות שצולמו אם ה710 וזה מספק אותך, כמו לרוב האנשים, אחרי הכל זה מצלמה ביתית. לי אישית חשוב איכות תמונה הכי שיש גם במצלמה ביתית. את צריכה להכיר את עצמך....
לא מסכימה עם דבריך, מצלמה מעולה
יוצאות לי תמונות ליגה ב710
צילמתי צילומי ניו בורן יצא ברמה
לא יודעת איך מעלים לפה תמונות.

• הוסף לסימניות
אם את הולכת על ה-sx710 הייתי ממליצה לך כבר לקנות את ה-sx610 או 620, לי יש את ה-610 והיא מעולה ממש!
קניתי אותה בקאמרה ושם אמרו לי שההבדל בין כל הדגמים (610,620 והלאה.. ) זה שידרוגים קלים עד בלתי מורגשים
בעיקר במעבד, שהוא יותר מהיר ויותר חזק, אבל זה באמת לא משמעותי.
ושמעתי את זה מכמה אנשי מקצוע.
בכל מקרה, המצלמה שלי מהירה, חדה, הצבעים שלה מהממים ובנתיים לא קרה אפילו פעם אחת
שרציתי לצלם ילד באיזה פוזה ופספסתי- היא מהירה ממש!
אין לי כרגע תמונה זמינה להעלות לך אבל יש לי תמונה מהדגם הקודם שלה (ושלי..)- sx600, האיכות פחות או יותר זהה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דושדוש;n5050985:
אם את הולכת על ה-sx710 הייתי ממליצה לך כבר לקנות את ה-sx610 או 620, לי יש את ה-610 והיא מעולה ממש!
קניתי אותה בקאמרה ושם אמרו לי שההבדל בין כל הדגמים (610,620 והלאה.. ) זה שידרוגים קלים עד בלתי מורגשים
בעיקר במעבד, שהוא יותר מהיר ויותר חזק, אבל זה באמת לא משמעותי.
ושמעתי את זה מכמה אנשי מקצוע.
בכל מקרה, המצלמה שלי מהירה, חדה, הצבעים שלה מהממים ובנתיים לא קרה אפילו פעם אחת
שרציתי לצלם ילד באיזה פוזה ופספסתי- היא מהירה ממש!
אין לי כרגע תמונה זמינה להעלות לך אבל יש לי תמונה מהדגם הקודם שלה (ושלי..)- sx600, האיכות פחות או יותר זהה.
בהצלחה!

התמונה הזו באמת חדה ומעולה ממש! אך תשכחי שזה צולם בחוץ בתנאי תאורה הכי שיש. רוב התמונות הביתיות נעשות - בבית - ושם המבחן האמת.

• הוסף לסימניות
מסכימה איתך, אך גם מהתמונות בבית אני מאד מרוצה,
אבל תקחי את זה רק כהמלצה כי זה מאד אינדבידואלי
ולא ממה שאני מרוצה את תהיי מרוצה...
בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
משהי יכולה להעלות תמונה ביתית מ SX610 ומ SX710 שנוכל להשוות
הכוונה לתמונה בבית בתאורת פלורוסנט.
תודה רבה מאוד!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה