התייעצות-לימודי הנה"ח וחשבות שכר-מה עדיף ללמוד קודם??

• הוסף לסימניות
אני רוצה ללמוד הנה"ח וחשבות שכר-אחד אחרי השני.
מה עדיף ללמוד קודם?
מבחינה לימודית/תעסוקתית/מכל הבחינות?

אשמח לשמוע מניסיונכם!!!
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
מבחינת המקצועות עצמם, אין קשר. לא משנה הסדר.

מבחינה תעסוקתית, אם רוצים לעבוד כמה שיותר מהר, יותר מצוי משרות של הנה"ח ללא חשבות שכר בשוק,

מאשר ההפך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לימודי הנהלת חשבונות ארוכים יותר, וקשים יותר,
אם אתם רוצים להתחיל לעבוד אז אולי עדיף ללמוד חשבות שכר קודם,
בזה יהיה לכם תעודה מהר יותר...
מצד שני פחות מצוי משרות של חשבות שכר בלבד.

• הוסף לסימניות
אני רוצה ללמוד הנה"ח וחשבות שכר-אחד אחרי השני.
מה עדיף ללמוד קודם?
מבחינה לימודית/תעסוקתית/מכל הבחינות?

אשמח לשמוע מניסיונכם!!!
תודה רבה!!
לא ממליצה לילימוד ביכלל!!!!
זה לימודים מאוד משעממים וגם אין בזה עבודה!1!
אגב עם בכל אופן את שואלת אז הייתי ממליצה על חשיבות שכר כ זה יותר מעניין אבל שימי לב שהמבחנים בסוף הרמה שלהם עולה משנה לשנה היות שבכל חלק את צריכה לעבור ב 50 אחוז!!!(ביטוח לאומי מס הכנסה ודיני עבודה)
לכאורה הנהלת חשבונות 3 באופן מעשה לא צריך אבל מעסיק עושה לו יותר טוב על הלב שאחת כן יש לה את כל ה3

• הוסף לסימניות
לא ממליצה לילימוד ביכלל!!!!
זה לימודים מאוד משעממים וגם אין בזה עבודה!1!
אגב עם בכל אופן את שואלת אז הייתי ממליצה על חשיבות שכר כ זה יותר מעניין אבל שימי לב שהמבחנים בסוף הרמה שלהם עולה משנה לשנה היות שבכל חלק את צריכה לעבור ב 50 אחוז!!!(ביטוח לאומי מס הכנסה ודיני עבודה)
לכאורה הנהלת חשבונות 3 באופן מעשה לא צריך אבל מעסיק עושה לו יותר טוב על הלב שאחת כן יש לה את כל ה3
חבל על תגובה

ביקשו כאן עיצה-לא ביקשו להוריד אויר מהגלגלים

לדעתי כמו שאמרו כולם כאן ומנסיון בשטח תלמדו הנה"ח ובד"כ המעסיקים משלבים על הדרך את החשבות שכר גם בלי למידה-ז"א הם לא יבקשו ממך תעודה בשביל שתעשו גם את זה

ומנסיון בתחום זה תחום מענין-כן מענין ויש בזה מליון עבודה לעומת ההיטק שלמשל בתקופת הקורונה גוסס!

@פ.נ אין טעם סתם להשמיץ בלי להכיר את השטח

• הוסף לסימניות
חבל על תגובה

ביקשו כאן עיצה-לא ביקשו להוריד אויר מהגלגלים

לדעתי כמו שאמרו כולם כאן ומנסיון בשטח תלמדו הנה"ח ובד"כ המעסיקים משלבים על הדרך את החשבות שכר גם בלי למידה-ז"א הם לא יבקשו ממך תעודה בשביל שתעשו גם את זה

ומנסיון בתחום זה תחום מענין-כן מענין ויש בזה מליון עבודה לעומת ההיטק שלמשל בתקופת הקורונה גוסס!

@פ.נ אין טעם סתם להשמיץ בלי להכיר את השטח
לצערי אני אומרת את זה מניסיון!!!!(למדתי את זה)
ועם כבר אני יכולה להגיד לך שבעיני המעסיקים הכי חשוב זה ניסיון ולא תעודה..........
ואת יכולה לעשות סקר עם זה לימודים מענינים או לא...........(לפחות אני מימה ששמעתי ואני יעיד על זה בעצמי שזה לא שווה לילמוד את זה...)

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה ללמוד הנה"ח ואח"כ חשבות שכר (אם א"א ללמוד במקביל)
נכון כפי שבמבוש אומרת מעסיקים יעסיקו אותך בחשבות גם ללא תעודה (בעיקר משרדי רו"ח) אבל לא הייתי ממליצה לעובדת להוציא שכר לעובדים ללא לימוד החוקים. לחשבת שכר יש אחריות לתפקיד ועליה לדעת את החוקים וזכויות העובדים ולידע את המעסיקים (שלא תמיד מודעים לחוקים). לפעמים מדובר בדברים קטנים שבטווח הרחוק מזיקים לעובד או שחושפים את המעביד לתביעות וחבל!
ועוד משהו...... יש הרבה עבודה בשוק! עובדת עם ראש גדול יכולה מהר מאוד להתברג בחברה טובה ולהגיע לשכר מאד יפה ביחס להשקעה בלימודים.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
הייתי ממליצה ללמוד הנה"ח ואח"כ חשבות שכר (אם א"א ללמוד במקביל)
נכון כפי שבמבוש אומרת מעסיקים יעסיקו אותך בחשבות גם ללא תעודה (בעיקר משרדי רו"ח) אבל לא הייתי ממליצה לעובדת להוציא שכר לעובדים ללא לימוד החוקים. לחשבת שכר יש אחריות לתפקיד ועליה לדעת את החוקים וזכויות העובדים ולידע את המעסיקים (שלא תמיד מודעים לחוקים). לפעמים מדובר בדברים קטנים שבטווח הרחוק מזיקים לעובד או שחושפים את המעביד לתביעות וחבל!
ועוד משהו...... יש הרבה עבודה בשוק! עובדת עם ראש גדול יכולה מהר מאוד להתברג בחברה טובה ולהגיע לשכר מאד יפה ביחס להשקעה בלימודים.
בהצלחה!!
יש לך עבודה להציע לי???

• הוסף לסימניות
ועם כבר אני יכולה להגיד לך שבעיני המעסיקים הכי חשוב זה ניסיון ולא תעודה..........
ואת יכולה לעשות סקר עם זה לימודים מענינים או לא...........(לפחות אני מימה ששמעתי ואני יעיד על זה בעצמי שזה לא שווה לילמוד את זה...)
טוב

אין טעם להתדיין על זה

אני בתחום כבר כמה וכמה שנים

ועובדת ונהנית

עבדת?

• הוסף לסימניות
טוב

אין טעם להתדיין על זה

אני בתחום כבר כמה וכמה שנים

ועובדת ונהנית

עבדת?
לא יצא לי לעבוד בתחום הזה(כי שיצאתי המעסיקים דרשו רק ניסיון!!) ולא היה הסמה מטעם המוסד לימודים איפה שלמדתי והכל עובד לפי פרוטקציות......

• הוסף לסימניות
למען האמת אני שולחת כל יום יותר מ100 קורות חיים ואין כלום!!!
לא מייחלת לאף אחד להגיע למצב הזה.......
באמת קשה כיום להשיג משרה ללא ניסיון בהנה"ח/חשבות, מניסיון ג"כ.
מה שכן- אחרי ניסיון- אפי' קצר בשכר זעום ותנאים מינמליים- הרבה יותר קל בשוק.

• הוסף לסימניות
לא יצא לי לעבוד בתחום הזה(כי שיצאתי המעסיקים דרשו רק ניסיון!!) ולא היה הסמה מטעם המוסד לימודים איפה שלמדתי והכל עובד לפי פרוטקציות......
פרוטקציות?

מענין

לא ידעתי שאני מעשירון העליון

קצת להתגמש על תנאים התחלתיים-וזהו

עד חצי שנה של מינימום לבקש העלאה

ואח"כ אחרי שנה-שנה וחצי של ניסיון-לעבור עבודה

הכי קל בנתח שוק הזה

• הוסף לסימניות
פרוטקציות?

מענין

לא ידעתי שאני מעשירון העליון

קצת להתגמש על תנאים התחלתיים-וזהו

עד חצי שנה של מינימום לבקש העלאה

ואח"כ אחרי שנה-שנה וחצי של ניסיון-לעבור עבודה

הכי קל בנתח שוק הזה
לא הבנתי את רוצה שאני אדרוש פחות מימינימום???
למען האמת חשבתי כבר ללכת לעבוד בחינם בשביל לצבור ניסיון..........
אני בטוחה שהיד קלה על המיקלדת אבל תיכלס במציאות זה הרבה יותר קשה מימה שאת חושבת

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את רוצה שאני אדרוש פחות מימינימום???
איפה מצאת את זה בכל מה שרשמתי?

רשמתי להתגמש בתנאים התחלתיים-כן מרחק כן שעות כן עומס עבודה לא שכר פחות ממינימום

• הוסף לסימניות
איפה מצאת את זה בכל מה שרשמתי?

רשמתי להתגמש בתנאים התחלתיים-כן מרחק כן שעות כן עומס עבודה לא שכר פחות ממינימום
את האמת אפילו לא חשבתי ל זה
אני יכולה להגיד לך שקיבלתי אפילו טלפון אחד מנתניה (מרחק של שעה וחצי מאיפה שאני גרה)ואמרתי כן אני יכולה והמעסיק אמרת לי שלפחות מבחינתו הוא לא יכול!!!!(ביגלל הניסעות וכו)
אז לפחות אני יודעת שזה לא הבעייה שלי
אני יספר לך קצת מאחורי הקלעים שאני מספר לאנשים עד לאיה אני הולכת לראיונות במקומות עבודה אז כולם אומרים לי פריירית אחת וכו ואני יכולה להגי לך שאני אפילו לא שמה לס כי אני יודעת שאני עושה את ההישתדלות שלי.....

• הוסף לסימניות
כמה זמן אורך ללמוד חשבות שכר?
וכיצד הכי קל למצוא עבודה בתחום הנה"ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה