לא ממליצה לילימוד ביכלל!!!!אני רוצה ללמוד הנה"ח וחשבות שכר-אחד אחרי השני.
מה עדיף ללמוד קודם?
מבחינה לימודית/תעסוקתית/מכל הבחינות?
אשמח לשמוע מניסיונכם!!!
תודה רבה!!
חבל על תגובהלא ממליצה לילימוד ביכלל!!!!
זה לימודים מאוד משעממים וגם אין בזה עבודה!1!
אגב עם בכל אופן את שואלת אז הייתי ממליצה על חשיבות שכר כ זה יותר מעניין אבל שימי לב שהמבחנים בסוף הרמה שלהם עולה משנה לשנה היות שבכל חלק את צריכה לעבור ב 50 אחוז!!!(ביטוח לאומי מס הכנסה ודיני עבודה)
לכאורה הנהלת חשבונות 3 באופן מעשה לא צריך אבל מעסיק עושה לו יותר טוב על הלב שאחת כן יש לה את כל ה3
לצערי אני אומרת את זה מניסיון!!!!(למדתי את זה)חבל על תגובה
ביקשו כאן עיצה-לא ביקשו להוריד אויר מהגלגלים
לדעתי כמו שאמרו כולם כאן ומנסיון בשטח תלמדו הנה"ח ובד"כ המעסיקים משלבים על הדרך את החשבות שכר גם בלי למידה-ז"א הם לא יבקשו ממך תעודה בשביל שתעשו גם את זה
ומנסיון בתחום זה תחום מענין-כן מענין ויש בזה מליון עבודה לעומת ההיטק שלמשל בתקופת הקורונה גוסס!
@פ.נ אין טעם סתם להשמיץ בלי להכיר את השטח
יש לך עבודה להציע לי???הייתי ממליצה ללמוד הנה"ח ואח"כ חשבות שכר (אם א"א ללמוד במקביל)
נכון כפי שבמבוש אומרת מעסיקים יעסיקו אותך בחשבות גם ללא תעודה (בעיקר משרדי רו"ח) אבל לא הייתי ממליצה לעובדת להוציא שכר לעובדים ללא לימוד החוקים. לחשבת שכר יש אחריות לתפקיד ועליה לדעת את החוקים וזכויות העובדים ולידע את המעסיקים (שלא תמיד מודעים לחוקים). לפעמים מדובר בדברים קטנים שבטווח הרחוק מזיקים לעובד או שחושפים את המעביד לתביעות וחבל!
ועוד משהו...... יש הרבה עבודה בשוק! עובדת עם ראש גדול יכולה מהר מאוד להתברג בחברה טובה ולהגיע לשכר מאד יפה ביחס להשקעה בלימודים.
בהצלחה!!
טובלצערי אני אומרת את זה מניסיון!!!!(למדתי את זה)
ועם כבר אני יכולה להגיד לך שבעיני המעסיקים הכי חשוב זה ניסיון ולא תעודה..........
ואת יכולה לעשות סקר עם זה לימודים מענינים או לא...........(לפחות אני מימה ששמעתי ואני יעיד על זה בעצמי שזה לא שווה לילמוד את זה...)
עבדת?לצערי אני אומרת את זה מניסיון!!!!(למדתי את זה)
לא יצא לי לעבוד בתחום הזה(כי שיצאתי המעסיקים דרשו רק ניסיון!!) ולא היה הסמה מטעם המוסד לימודים איפה שלמדתי והכל עובד לפי פרוטקציות......טוב
אין טעם להתדיין על זה
אני בתחום כבר כמה וכמה שנים
ועובדת ונהנית
עבדת?
אאהה באמת????חיפוש קצר ברשת
והופ למעלה מ100 הצעות
באמת קשה כיום להשיג משרה ללא ניסיון בהנה"ח/חשבות, מניסיון ג"כ.למען האמת אני שולחת כל יום יותר מ100 קורות חיים ואין כלום!!!
לא מייחלת לאף אחד להגיע למצב הזה.......
פרוטקציות?לא יצא לי לעבוד בתחום הזה(כי שיצאתי המעסיקים דרשו רק ניסיון!!) ולא היה הסמה מטעם המוסד לימודים איפה שלמדתי והכל עובד לפי פרוטקציות......
לא הבנתי את רוצה שאני אדרוש פחות מימינימום???פרוטקציות?
מענין
לא ידעתי שאני מעשירון העליון
קצת להתגמש על תנאים התחלתיים-וזהו
עד חצי שנה של מינימום לבקש העלאה
ואח"כ אחרי שנה-שנה וחצי של ניסיון-לעבור עבודה
הכי קל בנתח שוק הזה
זה לא מופרך ואני עשיתי את זה למשך חודשלמען האמת חשבתי כבר ללכת לעבוד בחינם בשביל לצבור ניסיון..........
איפה מצאת את זה בכל מה שרשמתי?לא הבנתי את רוצה שאני אדרוש פחות מימינימום???
את האמת אפילו לא חשבתי ל זהאיפה מצאת את זה בכל מה שרשמתי?
רשמתי להתגמש בתנאים התחלתיים-כן מרחק כן שעות כן עומס עבודה לא שכר פחות ממינימום
בהשקעה של חמש שעות ביום - חודש.כמה זמן אורך ללמוד חשבות שכר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //