דרוש מידע התיעצות בנושא ביגוד לתינוקת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

זה?
לדעתי מתאים לחורף קליל
לא לימים ממש קרים

בגיל הזה אני מלבישה גם טייץ מחמם, זה מוצר שדורש חיפוש אבל אפשר למצא
פעם מצאתי בקידישיק טייץ שממש מרופד בפנים - הקולקציית בייסיק שלהם לא יקרה, סביב 30 ש"ח לפריט
בלידר מצאתי שנה אחת
כרגע לא זוכרת איפה עוד, אבל אפשר למצא בחנויות מכנסיים גם יפים וגם מחממים

מתחת טייץ מחמם - מלבישה גם גרביונים

כמו שמלבישה בחלק עליון גופיה חמה וסריג, כך גם ברגליים - טייץ חורפי וגרביונים
במיוחד בימים הממש קרים

זה גיל שהם הרבה על הרצפה, זוחלים 6, יושבים, וכו' - לדעתי הרגליים צריכות חימום טוב
לא רואה שלילדים שלי קר מדי

• הוסף לסימניות
קניתי לבייבי שלי פוטרים בסגנון פוקס
לא רוצה מכנסי טרנינג
איזה אופציה עוד אפשר?
הטייצים גינס של נקסט נראים לי דקים מדי
טייצים סריג של מלאנז יקרים מדי
מה עוד יכול להיות?
יש בנקסט את אלה,
טייץ מבד פוטר

יש יפים ממנו ליומחול, אבל יחסית המראה שלו עדין, במיוחד הצבעים הכהים, והוא ממש מחמם
ואם לא מוצאת מספיק טייצים יפים - משתמשת בו כהשלמה

• הוסף לסימניות
יש בדלתא דברים מדהימים לתינוקות. נוח, פרקטי ויחסית איכותי.

• הוסף לסימניות
אני רואה שזה באמת עולה 50 אחרי המבצע,
אבל יש אותו דבר בלי הכפתורים ב35 ש"ח
מצרפת תמונה:
1764454199053.png

• הוסף לסימניות
אני גם מלבישה ג'ינס של נקסט, יש להם כאלה בלי רוכסן וכפתור אבל עדיין עומדים ממש יפה כמו ג'ינס רגיל.
בינתיים לא זכיתי לראות חורף אמיתי שמצריך מכנס ממש חם..
אבל כמו שכתוב פה- גרביון מתחת יספיק בהחלט כשיהיה צורך, קניתי טיפ-טיפה יותר מרווחים בשביל זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה