- הוסף לסימניות
זה לדוגתוכלי להעלות קישור ספציפי?
קנה ג'ינס כחול - טייץ' (גיל 3 חודשים עד 7) from Next Israel
קנו ג'ינס כחול - טייץ' (גיל 3 חודשים עד 7) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!
זה לדוגתוכלי להעלות קישור ספציפי?
לדעתי מתאים לחורף קלילBuy Black Denim - ג'ינס נמתח עם גומי במותניים (גיל 3 חודשים עד 7) from Next Israel
Shop for Black Denim - ג'ינס נמתח עם גומי במותניים (גיל 3 חודשים עד 7) at Next Israel. International shipping and returns available. Buy now!www.next.co.il
זה?
יש בנקסט את אלה,קניתי לבייבי שלי פוטרים בסגנון פוקס
לא רוצה מכנסי טרנינג
איזה אופציה עוד אפשר?
הטייצים גינס של נקסט נראים לי דקים מדי
טייצים סריג של מלאנז יקרים מדי
מה עוד יכול להיות?
מה בדיוק התקלף שם?קניתי גם שנה שעברה.
נראה סוף, מחמם מעולה אבל לא מדי.
אבל - השתפשף והתקלף מהר מאוד
החלק של הג'ינסמה בדיוק התקלף שם?
מהמם ממשאני שמה ג'ינס עם גרביונים,
בימים ממש קרים מתמרנת עם מכנסי סריג,
יש סגנון של סריג ריב,
יש בכל מיני חנויות,
מצרפת דוגמה מקידישיק
צפה בקובץ המצורף 2116982
זה טייץ כזההחלק של הג'ינס
אני קניתי השבוע היה מבצעים,מהמם ממש
אבל איזה 50 לאחד
בכמה?אני קניתי השבוע היה מבצעים,
יכול להיות שעדיין יש,
צריך לבדוק.
אני רואה שזה באמת עולה 50 אחרי המבצע,בכמה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים