מרגיש שצריך כאן יד של מעצבת.שטח יפה שלא מספיק מנוצל.
חסר מידות.
תנורים צריכים ארון 60 ס"מ.
מקרר 90 ס"מ, הוא מקרר קטן ולא גדול. אם זה למשפחה גדולה: 96ס"מ - 100 ס"מ.
(זה כולל: מעבר לרוחב המקרר 2-3 ס"מ לפחות בכל צד, שתוכלי למשוך אותו החוצה לצורך ניקוי.)
השיש החלבי נראה קטן, (-לא צוין מידות, לפי העין)
מעל הכיור החלבי אין אפשרות למיבש, כי יש שם חלון. קחי בחשבון, יש כאלו שזה לא מפריע להם.
נראה שיש פה שטח יפה שלא מספיק מנוצל.
בהצלחה!
יש מידות.רק צריך לספור אותן. את המשבצות של מחברת החשבון. כל משבצת 10 ס"מאין כאן מידות, לכן מאוד מקשה להתיחס
מה זה הפינות האלו? למה האלכסונים?
המקרר ליד השולחן- מוצלח יותר
הכיריים בגדול מוגזם רוחב 90 זה הגודל הגדול
בכזה שטח ענק כדאי לשקול לעשות "אי"
מה זה ה80 וה90 בכניסה למטבח?יש מידות.רק צריך לספור אותן. את המשבצות של מחברת החשבון. כל משבצת 10 ס"מ![]()
אין לי מושג למה התכוון המשורר.מה זה ה80 וה90 בכניסה למטבח?
ברור, התכוונתי מה זה מסמל. דלת הזזה? אם כן, אז איפה ההזזה ואיפה הפתח?אין לי מושג למה התכוון המשורר.אבל אם סופרים את המשבצות ,זה תואם.
זה צריך לשאול את פותחת האשכול. לא לצטט אותי.ברור, התכוונתי מה זה מסמל. דלת הזזה? אם כן, אז איפה ההזזה ואיפה הפתח?
צודקת, לא שמתי לבזה צריך לשאול את פותחת האשכול. לא לצטט אותי.
ואהוו ,מטבח גדול בשטח ומאתגר בצורה.אני באמצע לתכנן לעצמי את המטבח (ללא מעצבת)
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון, איך הסקיצה הזאת נראית לכם
והאם לא יהיה גישה נוחה לאזור השיש כשפותחים את המקרר?
או שזה לא נורא
תודה רבה!צפה בקובץ המצורף 1995214
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים